”Meille asiakkaan onnistuminen ja meidän onnistumisemme asiakkaan kanssa on tärkeintä.”

Jarno Mäki, Toimitusjohtaja

boom

Case HSY: Tietoturvaa ja joustavuutta julkisen pilven avulla

”Tietohallinnon tasolla Onrego on meille strateginen kumppani. Emme tulisi toimeen ilman heitä. Heillä on osaamista, jota ei meiltä talon sisältä löydy. Etenkin uusien palveluiden perustamisessa Advisor-rooli ja ratkaisukonsultointi on ollut hyvin merkittävää. Ja kaikissa uusissa Azuren infraan liittyvissä asioissa voimme kääntyä Onregon puoleen.”

Timo Marila, ICT-kehityspäällikkö

Citrix on julkaissut globaalin referenssin Onregon ja Loviisan kaupungin yhteistyöstä: ”City of Loviisa mobilizes medics with Citrix Cloud services”.

Kaipasimme vahvaa osaamista mukaan omaan tekemiseemme. Kokemuksen kautta saatu tietotaito on kumppanissa tärkeää. Lämmin suositus, Onrego on osaavien ammattilaisten talo.

Petri Saarenmaa, IT-palvelupäällikkö, Elenia Oy

Microsoft Oy valitsi Onregon vuoden kumppaniksi 2018

”Pilvipalveluilla on valtava merkitys Suomen digitalisaation edistämisessä ja teknologian hyödyntämisessä talouden kasvun tueksi. Onrego on auttanut suurta joukkoa suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita aloittamaan julkisen pilven käytön ja toiminut asiakkaidensa neuvonantajana pilveen siirryttäessä. Onrego on ottanut myös vahvan yhteiskunnallisen roolin luomalla julkisen pilven ammattitutkintokoulutuksen. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, mitä yritykset voivat tehdä täyttääkseen teknologiaosaajien vajetta ja vahvistaakseen digitalisaatio- ja pilviteknologioiden osaamista Suomessa”

Pekka Horo, Toimitusjohtaja, Microsoft Oy

”Onregon osaamisen laajuus ja ennakkoluuloton ratkaisukeskeisyys on auttanut meitä hoitamaan projektit maaliin ketterästi ja meille parhaiten sopivalla tavalla. Meillä pidetään erityisesti siitä, että Onregon kanssa etsitään omaa ratkaisua, eikä olla jumissa omassa tekemisessä tai valmiissa tuotepaketeissa. Toiminta ja kehitys on aidosti joustavaa. On mukava olla tekemisissä kumppanin kanssa, joka haluaa itsekin koko ajan kehittyä.”

Turo Tinkanen, Tietohallintojohtaja, Sitowise Oy

”Asiantunteva ja ratkaisuhakuinen asenne on Onregolla parasta. Alkuperäinen suunnitelma pysyi vaikka ratkaisumalli muuttuikin. Tästä kiitokset konsultille sitkeästä ja osaavasta selvittämistyöstä, jotta oikeanlainen ratkaisu saatiin nopeasti pilotista toteutusvaiheeseen.”

Marko Perttilä, Tietohallintopäällikkö, Loviisan kaupunki

”Onrego valikoitui kumppaniksemme, koska tarjotut tuotteet ja palvelut osuivat yhteen sen hetkisen tarpeen kanssa, ja toisaalta Microsoft-kumppanuus mahdollisti kustannustehokkaan tavan hankkia palveluita. Pilvisiirtymä tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin ja tämän siirtymän realisoinnissa Onrego voisi olla arvokas kumppani.”

Rami Kokkala, Head of Group, Workplace and Network Service, Meyer Turku Oy

”Siellä, missä pilvipuolella tarvitaan erityisen kovaa osaamista, Onregon hyötyarvo on ollut hyvä. Vaativissa kehityshankkeissa palvelut ja asiantuntemus ovat hyvällä tasolla.”

Juha Rantala, IT Manager Peikko Group Oy

”Pakko todeta, että kiva kun Onregon kanssa hommat sujuu aina näin kivasti.”

Kimmo Sukanen, Owner, Senior Consultant, Inia Solutions Oy

Mukava palaute on peräisin asiakkaamme HSY:n yhteistyökumppanilta.  

”Jo alkuvaiheessa totesimme, että Onregon konsultilla oli kokemus ja käsitys siitä, mitä kentällä tehdään, ja näistä muodostettu best practise sopi meille hyvin. Pientä säätöä toki tehtiin, mutta monet asiat ovat sellaisia, joissa ei ole syytä poiketa hyväksi havaitusta käytännöstä. ”

Heikki Salminen, ICT Project Manager, Alma Media

”Onregolla on hyvä, selkeä ja tuotteistettu malli julkisen pilven governance hallintomallin luomiseen. Meillä hallintomalli tehtiin heti julkisen pilven proof-of-conceptin jälkeen ja se auttoi meitä kiinnittämään huomiota asioihin, jotka tulee ottaa huomioon jo alkuvaiheessa, jotta vältytään haasteilta ja ongelmilta jatkossa. Samalla tuli havaittua, täsmennettyä ja korjattua jo olemassa olevan ympäristön asioita sekä puutteita.”

Mika Kinnunen
Director, ICT & Business Process Development
Member of the Executive Board
Suomen Kaukokiito Oy

”Olemme onnistuneet lähtemään matkalle pilveen oikea-aikaisesti. Palvelumme ovat kehittyneet yhtä matkaa julkisen pilven kehityksen mukaan. Meillä on nyt hyvä käsitys kokonaisuudesta ja siitä, mitä haluamme jatkossa vielä tehdä. Luotamme, että voimme jatkossakin käyttää Onregon palveluita.”

Timo Marila, ICT-kehittämispäällikkö, HSY

”Onregon rautaiset ammattilaiset ovat meille korvaamattomana apuna Microsoftin pilviympäristön mystiikan omaksumisessa.”

Petri Laukkanen, IT Manager, Raumaster Oy

”Onregon konsultit ovat olleet luotettavia ja aikataulut ovat pitäneet. Tavoitettavuus on ollut huippuluokkaa. Tukipalvelut pyörivät erinomaisesti. Kerrankin kumppanin kanssa ei ole ollut suurempia haasteita, projektit ovat edenneet kivuttomasti ja ne on suunniteltu hyvin. Palvelutaso on tällä hetkellä kohdillaan, meillä ei juuri nyt ole mitään erityisempiä uusia tarpeita. Olemme ihan tietoisesti olleet rakentamatta pitkän tähtäimen pilvistrategiaa, mietimme kehityspolkuja ketterästi pilven kehityksen myötä.”

Aapo Karjalainen, IT-asiantuntija, Pieksämäen kaupungin tietohallinto

”Harvoin on yhteistyö kumppanin kanssa näin ongelmatonta. Saimme kokoajan hyviä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa huomioida eri vaihtoehdoissa, varsinkin palveluiden hinnoittelu ja lisensiointi tuottaa haasteita.

Kehittämisen pääfocus on ollut koko ajan Kevan liiketoiminnan ja kustannustehokkuuden parantaminen. Mahdollisessa tulevassa infrapalveluiden kilpailuttamisessa näkisimme mielellämme myös Onregon yhtenä tarjoajista.”

Juha Mäkinen, IT-päällikkö, Keva

”O365-projektista jäi hyvä tunne. Projekti sujui kaikinpuolin joustavasti, tämä oli meille hyvä tapa toimia.”

Ilkka Niskanen, Tietohallintopäällikkö, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Tikkurila Oyj käyttää laajasti julkisia pilvipalveluita, ja julkisen pilven hallintomalli toteutettiin yhdessä Onregon kanssa. Yhteistyön lopputuloksena syntyi malli, jolla sisäisen IT:n sekä ulkoisten palvelutuottajien on mahdollista käyttää julkisen pilven resursseja yhdenmukaisella tavalla, tietoturvallisesti sekä kustannustehokkaasti. Näin julkinen pilviympäristö pysyy hallittuna.

”Yhteistyö Onregon asiantuntijoiden kanssa oli miellyttävää, ja projektin kustannukset ja aikataulut suunnitellun mukaiset. Suosittelemme Onregoa kumppaniksi pilvihankkeissa.”

Lauri Neuvonen, Manager, Datacenter Services, Tikkurila Oyj

Julkisen pilven Governance hallintomallin luominen.

Lisätiedot:
Sampo Syrjäläinen, tietohallintopäällikkö, Hollolan kunta

”Siirtyminen pilveen oli meille osaamisloikka. Kumppanin rooli oli tässä uudessa maailmassa merkittävä – se lyhensi loikkaa huomattavasti.”

Harri Juuti, tietohallintopäällikkö, Heinolan kaupunki

”Onrego toteutti meille julkisen pilven hallintomallin. Suosittelen Onregon palvelua muillekin.”

Marko Altonen, Group Manager, Government ICT Centre Valtori

”Provincia on tuottanut julkisen pilven hallintomallin Onregon kanssa Onrego Cloud Governance-mallin mukaisesti,. Projektin lopputuloksena Provincia voi ottaa käyttöönsä julkisia pilvipalveluita käyttöön turvallisesti, määrämuotoisesti ja kustannustehokkaasti. Onregon toiminta oli laadukasta, ja projektin kustannukset raamien mukaiset. Suosittelemme Onregoa pilvikumppanina.”

Antti Kovalainen, palvelupäällikkö, Provincia Oy

Nousimme Deloitten Suomen Technology Fast 50-listauksessa sijalle 13.

Kiitos kuuluu asiakkaillemme, huikealle tiimillemme ja väsymättömälle kehitystyölle.

Pääsimme myös EMEA-alueen Technology Fast 500-listauksessa sijalle 211!

Suomesta mukaan mahtui 23 yritystä.