"Meille asiakkaan onnistuminen ja meidän onnistumisemme asiakkaan kanssa on tärkeintä."

Jarno Mäki, toimitusjohtaja

Olemme onnistuneesti vieneet satoja yrityksiä pilveen. Tutustu tekemisiimme.

 

"Onregolla on hyvä, selkeä ja tuotteistettu malli julkisen pilven governance hallintomallin luomiseen. Meillä hallintomalli tehtiin heti julkisen pilven proof-of-conceptin jälkeen ja se auttoi meitä kiinnittämään huomiota asioihin, jotka tulee ottaa huomioon jo alkuvaiheessa, jotta vältytään haasteilta ja ongelmilta jatkossa. Samalla tuli havaittua, täsmennettyä ja korjattua jo olemassa olevan ympäristön asioita sekä puutteita."

Mika Kinnunen, Director, ICT & Business Process Development and Member of the Executive Board, Suomen Kaukokiito Oy

Lue blogi Kaukokiidon tarinasta tästä.

"Keva on tuottanut julkisen pilven Governance hallintomallin Onregon kanssa ja voin suositella Onregoa muille organisaatioille."

Juha Mäkinen, IT-päällikkö, Keva

Tikkurila Oyj käyttää laajasti julkisia pilvipalveluita, ja julkisen pilven hallintomalli toteutettiin yhdessä Onregon kanssa. Yhteistyön lopputuloksena syntyi malli, jolla sisäisen IT:n sekä ulkoisten palvelutuottajien on mahdollista käyttää julkisen pilven resursseja yhdenmukaisella tavalla, tietoturvallisesti sekä kustannustehokkaasti. Näin julkinen pilviympäristö pysyy hallittuna.

"Yhteistyö Onregon asiantuntijoiden kanssa oli miellyttävää, ja projektin kustannukset ja aikataulut suunnitellun mukaiset. Suosittelemme Onregoa kumppaniksi pilvihankkeissa.”

Lauri Neuvonen, Manager, Datacenter Services, Tikkurila Oyj

Julkisen pilven Governance hallintomallin luominen.

Lisätiedot:
Sampo Syrjäläinen, tietohallintopäällikkö, Hollolan kunta

"Onrego toteutti meille julkisen pilven hallintomallin. Suosittelen Onregon palvelua muillekin."

Marko Altonen, Group Manager, Government ICT Centre Valtori

"Provincia on tuottanut julkisen pilven hallintomallin Onregon kanssa Onrego Cloud Governance-mallin mukaisesti,. Projektin lopputuloksena Provincia voi ottaa käyttöönsä julkisia pilvipalveluita käyttöön turvallisesti, määrämuotoisesti ja kustannustehokkaasti. Onregon toiminta oli laadukasta, ja projektin kustannukset raamien mukaiset. Suosittelemme Onregoa pilvikumppanina."

Antti Kovalainen, palvelupäällikkö, Provincia Oy