"Meille asiakkaan onnistuminen ja meidän onnistumisemme asiakkaan kanssa on tärkeintä."

Jarno Mäki, toimitusjohtaja

"Onregolla on hyvä, selkeä ja tuotteistettu malli julkisen pilven governance hallintomallin luomiseen. Meillä hallintomalli tehtiin heti julkisen pilven proof-of-conceptin jälkeen ja se auttoi meitä kiinnittämään huomiota asioihin, jotka tulee ottaa huomioon jo alkuvaiheessa, jotta vältytään haasteilta ja ongelmilta jatkossa. Samalla tuli havaittua, täsmennettyä ja korjattua jo olemassa olevan ympäristön asioita sekä puutteita."

Mika Kinnunen
Director, ICT & Business Process Development
Member of the Executive Board
Suomen Kaukokiito Oy

Nousimme Deloitten Suomen Technology Fast 50-listauksessa sijalle 13.

Kiitos kuuluu asiakkaillemme, huikealle tiimillemme ja väsymättömälle kehitystyölle.

Pääsimme myös EMEA-alueen Technology Fast 500-listauksessa sijalle 211!

Suomesta mukaan mahtui 23 yritystä.

"Olemme onnistuneet lähtemään matkalle pilveen oikea-aikaisesti. Palvelumme ovat kehittyneet yhtä matkaa julkisen pilven kehityksen mukaan. Meillä on nyt hyvä käsitys kokonaisuudesta ja siitä, mitä haluamme jatkossa vielä tehdä. Luotamme, että voimme jatkossakin käyttää Onregon palveluita."

Timo Marila, ICT-kehittämispäällikkö, HSY

"Onregon konsultit ovat olleet luotettavia ja aikataulut ovat pitäneet. Tavoitettavuus on ollut huippuluokkaa. Tukipalvelut pyörivät erinomaisesti. Kerrankin kumppanin kanssa ei ole ollut suurempia haasteita, projektit ovat edenneet kivuttomasti ja ne on suunniteltu hyvin. Palvelutaso on tällä hetkellä kohdillaan, meillä ei juuri nyt ole mitään erityisempiä uusia tarpeita. Olemme ihan tietoisesti olleet rakentamatta pitkän tähtäimen pilvistrategiaa, mietimme kehityspolkuja ketterästi pilven kehityksen myötä."

Aapo Karjalainen, IT-asiantuntija, Pieksämäen kaupungin tietohallinto

"Harvoin on yhteistyö kumppanin kanssa näin ongelmatonta. Saimme kokoajan hyviä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa huomioida eri vaihtoehdoissa, varsinkin palveluiden hinnoittelu ja lisensiointi tuottaa haasteita.

Kehittämisen pääfocus on ollut koko ajan Kevan liiketoiminnan ja kustannustehokkuuden parantaminen. Mahdollisessa tulevassa infrapalveluiden kilpailuttamisessa näkisimme mielellämme myös Onregon yhtenä tarjoajista."

Juha Mäkinen, IT-päällikkö, Keva

"O365-projektista jäi hyvä tunne. Projekti sujui kaikinpuolin joustavasti, tämä oli meille hyvä tapa toimia."

Ilkka Niskanen, Tietohallintopäällikkö, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Tikkurila Oyj käyttää laajasti julkisia pilvipalveluita, ja julkisen pilven hallintomalli toteutettiin yhdessä Onregon kanssa. Yhteistyön lopputuloksena syntyi malli, jolla sisäisen IT:n sekä ulkoisten palvelutuottajien on mahdollista käyttää julkisen pilven resursseja yhdenmukaisella tavalla, tietoturvallisesti sekä kustannustehokkaasti. Näin julkinen pilviympäristö pysyy hallittuna.

"Yhteistyö Onregon asiantuntijoiden kanssa oli miellyttävää, ja projektin kustannukset ja aikataulut suunnitellun mukaiset. Suosittelemme Onregoa kumppaniksi pilvihankkeissa.”

Lauri Neuvonen, Manager, Datacenter Services, Tikkurila Oyj

Julkisen pilven Governance hallintomallin luominen.

Lisätiedot:
Sampo Syrjäläinen, tietohallintopäällikkö, Hollolan kunta

”Siirtyminen pilveen oli meille osaamisloikka. Kumppanin rooli oli tässä uudessa maailmassa merkittävä – se lyhensi loikkaa huomattavasti.”

Harri Juuti, tietohallintopäällikkö, Heinolan kaupunki

"Onrego toteutti meille julkisen pilven hallintomallin. Suosittelen Onregon palvelua muillekin."

Marko Altonen, Group Manager, Government ICT Centre Valtori

"Provincia on tuottanut julkisen pilven hallintomallin Onregon kanssa Onrego Cloud Governance-mallin mukaisesti,. Projektin lopputuloksena Provincia voi ottaa käyttöönsä julkisia pilvipalveluita käyttöön turvallisesti, määrämuotoisesti ja kustannustehokkaasti. Onregon toiminta oli laadukasta, ja projektin kustannukset raamien mukaiset. Suosittelemme Onregoa pilvikumppanina."

Antti Kovalainen, palvelupäällikkö, Provincia Oy