Hae sivustolta

Onrego Managed Cloud™ – Azure-ympäristön ylläpito ja hallinta

Kysymys on hyvin yksinkertainen. Haluatko itse hoitaa pilvialustan hallinnan vai haluatko ulkoistaa ylläpidon osaavalle kumppanille, jolla on tarvittava resurssit ja osaaminen hallitun sekä turvallisen pilven pyörittämiseen?

Kysy lisätietoja

Hallittu, turvallinen ja saavutettava pilvialusta.

Onrego Managed Cloud™ on pilviaikakauden tuki ja ylläpitopalvelu Microsoft Azure -pilvialustalle. Saat meiltä täyden palvelun tuen, hallinnan, ylläpidon sekä valvonnan DevOps-tuella 24/7. Managed Cloud –palvelun asiakkaana Azure-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

Palvelun tavoitteenna on tarjota teille hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta sekä digitaalisen liiketoiminnan alusta, joka skaalautuu tarpeidenne mukaan ja on mahdollisimman toimintavarma.

Onrego Managed Cloud™ vahvistaa julkisen pilven tietoturvaa ja parantaa IT-palveluidenne saatavuutta. Automatisoitujen prosessien avulla pystymme takaamaan toiminnan laadun sekä yhdenmukaisuuden ja tekemään pilvialustanne toiminnasta entistä kustannustehokkaampaa.

Jätä pilvialustasi meidän huoleksemme ja keskity oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Microsoft Premier -tuki takaa nopean tukipalvelun vikatilanteiden sattuessa.

Onrego Managed Cloud™️  -palvelulle on myönnetty Suomalaista palvelua -avainlippu.

Pilvialusta, joka tukee DevOpsia

Pilvi-infran pyörittäminen vaatii resursseja ja osaamista, eikä kukaan meistä ei ole kaikkien asioiden erikoisosaaja. Jos joku toisin väittää, hän todennäköisesti valehtelee.

Me olemme pilvialustojen, etenkin Azuren ja AWS:n, asiantuntijoita. Käytämme valtavasti aikaa tähän liittyvään tuotekehitykseen ja oman osaamisemme kehittämiseen.

Tulemme erittäin hyvin toimeen DevOps-tiimien kanssa. Hyödynnämme palvelutuotannossamme ITIL-viitekehystä ja Secure DevOps-hallintamallia.

Jos haluat itse hoitaa ja hallita pilviympäristöänne, se on meille ihan ok. Mutta, kun tarvitset osaavaa pilviaikakauden kumppania, me olemme täällä. Erään asiakkaamme sanoin ”emme pärjäisi ilman teitä”.

Olemme ketterä ja nopea toimija. Meillä on talossa Suomen kovimpia pilviosaajia.

Kenelle palvelu sopii?

Onrego Managed Cloud™ -palvelu sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa pilvihallinnan ja etsivät osaavaa pilviaikakauden kumppania. Palvelu sopii myös yrityksille, jotka ovat vasta pilvisiirtymän alkuvaiheessa.

Palvelu sopii erinomaisesti organisaatioille, jotka ovat hyödyntäneet pilviteknologiaa jo pidemmän aikaa, mutta infra on sirpaloitunut tai pilven hallintamalli eli governance-malli uupuu.

Tarjoamme teknisen tuen ja ylläpidon sekä asiantuntemusta arkkitehturiin ja pilven hallintamalliin.

Palvelun hyödyt

Toimintavarmuutta, tietoturvaa ja valvontaa ympäri kellon 24/7

Pilviarkkitehdit ja tekniset pilviasiantuntijat tukenasi

Skaalaa palvelua ja pilven käyttöä tarpeidesi mukaan

Tukee DevOps-toimintamallia ja modernin sovelluskehityksen periaatteita

Pidä pilvialustan kustannukset kurissa

Parhaiden käytäntöjen mukaisesti toteutettu pilvialusta

Onrego Managed Cloud™ pähkinänkuoressa

Palvelun perustana toimii Onrego Managed Core Service, joka sisältää seuraavat ominaisuudet:

Onrego Marketplace pilvikäyttöoikeuksien ja pilvikulutuksen itsepalveluportaali Pilvikulutuksen laskutuspalvelu kuukausittain toteutuneen mukaan Subscriptioneiden hallinta Uusien ympäristöjen luominen Sovelluskehittäjien tuki Muutospyyntöjen toteuttaminen Resurssien konfiguraatioiden hallinta Tagien automaattinen hallinta ja valvonta Alustakomponenttien tietoturva-asetusten seuranta ja tietoturvan parhaat käytännöt Suorituskyvyn ja kustannusten optimointi ja right-sizing Ajoaikaan ja skaalautuvuuteen liittyvät automaatioratkaisut Avainten ja salaisuuksien hallinta Infrastructure as a Code -templatemallien luonti, versiohallinta ja dokumentaatio
Häiriöiden ja vikojen hallinta PaaS infrastruktuuriresurssien valvonta, ylläpito ja hallinta IaaS infrastruktuuriresurssien valvonta, ylläpito ja hallinta Varmuuskopiointi Palautuspyyntöjen käsittely Virusten ja haittaohjelmien torjunta Virusten ja haittaohjelmien poisto Automaattinen patchaus (Windows & Linux) DevOps muutospyynnöt & implementoinnit DevOps Dashboards DevOps Governance DevOps Engineer

Onrego Managed Cloud™ Hybrid Infrastructure Management

Mahdolliset legacy-järjestelmien ylläpitotarpeet toteutetaan Hybrid Infrastructure Management -palvelumoduulilla:

Datacenter-järjestelmien ylläpito ja hallinta SLA:lla 24/7. Jatkuva palvelukehitys – automaatio, robotiikka ja koneoppiminen ja tekoäly
Muutospyyntöjen toteuttaminen Parhaiden käytäntöjen mulkaisen pilviympäristön toteuttaminen

Laita viestiä

Kaipaatko helpotusta pilvihallintaan? Etsitkö osaavaa ja näkemyksellistä kumppania navigoimaan pilvijargonin keskellä?

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Ehkä meillä on jotain keskusteltavaa.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Kysy lisätietoja

Onrego


Myynti myynti@onrego.fi 020 7191 430

Onrego Managed Cloud™ Enable

Älä kuluta luottokorttiasi, hanki pilvikapasiteetti laskutuksella. Onrego Managed Cloud™ Enable on kapasiteettipalvelu, johon sisältää tukipalvelut.

Tutustu