Hae sivustolta

Managed Cloud - pilvipalveluiden ylläpito

Teemme pilviympäristöstäsi hyvin hallitun, turvallisen ja helposti saavutettavan.

Ota yhteyttä

Pilvihallinnan palvelumme auttavat sinua saamaan enemmän irti pilven hyödyistä. Optimoimme ympäristösi parhaiden käytäntöjen mukaan ja pidämme huolen, että et maksa turhasta. Autamme kapasiteetin ja kustannusten optimoinnissa (right sizing) ja kovennamme pilviympäristösi tietoturvaa.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Managed Cloud for Azure

Ulkoista Azuren hallinta meille ja keskity muihin asioihin. Valvomme ympäristöäsi 24/7 ja korjaamme mahdolliset häiriö- ja vikatilanteet. Määritämme ympäristösi parhaiden käytäntöjen mukaisesti sekä autamme pitämään kustannukset kontrollissa ja optimoimme suorituskyvyn äärimmilleen.

Tutustu palveluun

Managed Cloud – mistä on kyse?

Modernien IT-palveluiden tuottaminen vaatii tänä päivänä paljon. Kokonaisarkkitehtuurista on tullut kovin kompleksista. Kaiken tämän keskiössä on teknologia, jonka hallinta vaatii jatkuvaa osaamisen ja ymmärryksen kehittämistä.

Kun sovellukset ja palvelut kehittyvät yhä monimutkaisemmiksi, sitä vaikeampaa teknologia- ja IT-infranstruktuurin hallinta on.

Pilviteknologia on muutos, joka koskee koko liiketoimintaa. Pilvi mahdollistaa modernin IT-infrastruktuurin, joka puolestaan mahdollistaa esimerkiksi etätyön ja liikkuvan työn. Samalla pilvi tuo uudet ja älykkäät kyvykkyydet joustavasti jokaisen ulottuville.

Pilven kyvykkyydet ovat helposti saatavilla, mutta pilven lupaamien hyötyjen lunastaminen vaatii säännöllistä operatiivista tekemistä.

Yksi suurimpia haasteita pilvipalveluiden käyttöönotossa ja hyödyntämisessä on hallinta. Pilvihallinnan pidät alustasi kustannukset kontrollissa ja varmistat, että ympäristösi on turvallinen sekä helposti saavutettava.

Pilvihallinnan ulkoistus

Managed Cloud -palvelut tarkoittavat pilvihallinnan ja pilven operaatioiden ulkoistamista. Pilvihallinnan asiantuntijat varmistavat, että pilviympäristösi pysyy päivitettynä ja on konfiguroitu parhaiden standardien mukaisesti.

Gartnerin mukaan vuonna 2022 yli 60 prosenttia kaikista organisaatioista hyödyntää ulkoista palveluntarjoajaa pilviympäristönsä hallinnassa.

Manage on myös osa Microsoftin Cloud Adoption Framework for Azure -viitekehystä, johon on koottu Microsoftin suosimia käytäntöjä, ohjeistuksia ja esimerkkejä toimivan pilviympäristön toteuttamiseksi.

Laita viestiä

Kaipaatko helpotusta pilvihallintaan? Etsitkö osaavaa ja näkemyksellistä kumppania navigoimaan pilvijargonin keskellä?

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Ehkä meillä on jotain keskusteltavaa.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Pilvivalmennus

Kasvata omaa tai tiimisi pilviosaamista tehokkaasti työn ohessa. Pilvivalmennus on käytännönläheinen valmennusohjelma IT-alan ammattilaisille. Valmennuksessa opit julkipilven käyttöönoton ja hallinnan parhaat käytännöt.

Tutustu