Hae sivustolta

Pilvivalmennus - julkipilven valmennusohjelma IT-ammattilaisille

Suurimpia haasteita pilviteknologioiden hyödyntämisessä on oman henkilöstön osaaminen. Uusi teknologia vaatii uutta osaamista. Pilvivalmennus auttaa kehittämään omaa tai henkilöstösi pilviosaamista tehokkaasti työn rinnalla.

Kysy lisätietoja
Microsoft Azure asiantuntemusta

Pilviosaajaksi puolessa vuodessa

Pilvivalmennus on tehokas väylä pilviteknologioiden hyödyntämiseen ja oman tai henkilöstösi pilviosaamisen kehittämiseen. Valmennuskokonaisuutemme perehdyttää julkisen pilven ammattilaiseksi ja antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen sekä osaamisen moderneihin IT-palveluihin ja Microsoft Azure -pilvialustan käyttöönottoon.

Valmennus kestää puoli vuotta. Opiskelija saa käytännön Azure-koulutusta ja vahvan ymmärryksen pilven mahdollisuuksista sekä teknologian että liiketoiminnan näkökulmasta.

Valmennuskokonaisuus tukee vahvasti opiskelijan omaa toimenkuvaa. Opiskelija voi heti hyödyntää harjoitteluympäristöjä oman toiminnan kehittämiseen.

Valmennus sopii kaikille IT-alan ammattilaisille ja tiimeille, jotka haluavat kasvattaa omaa pilviosaamistaan, lähtötasosta riippumatta.

Valmennuksen hinta on 3 495€ / opiskelija.

Valmennuksen hyödyt

Joustava opiskelumuoto ja sisällöt räätälöitävissä tarpeidesi mukaan

Käytännön harjoituksia, jotka tukevat opiskelijan omaa toimenkuvaa

Kattava ymmärrys modernien pilvialustojen mahdollisuuksista ja etenkin Azuren käytöstä

Valmennuksen sisältö

Valmennuksen sisältö voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi. Luentokokonaisuudet ovat:

Pilven perusteet Virtuaalikoneet Tallennusratkaisut Verkot Tietoturva ja Azure AD Hybridiratkaisut ja migraatiot
Hallinta ja monitorointi Automaatio Sovellusalustat (PaaS, SaaS) Kontit ja DevOps Koneoppiminen (AI ja IoT)

Azure-koulutusta - käytännön harjoituksia oikeassa ympäristössä

Puolen vuoden aikana käymme läpi kaikki oleelliset asiat julkisen pilven hallinnointiin ja käyttöön hyödyntäen oikeita Azure-ympäristöjä.  Valmennus perustuu Microsoftin koulutusmateriaaleihin (MOC AZ-104), jotka MCT-sertifioidut pilviasiantuntijamme ovat jalostaneet helposti sisäistettävään muotoon.

Opiskelu pohjautuu käytännön tekemiseen. Luennot sisältävät paljon demoja ja konkreettisia esimerkkejä. Valmennukseen osallistujille perustetaan oma Azure-harjoitusympäristö, jota opiskelija voi käyttää ja hyödyntää myös työnantajansa pilviympäristön toiminnan kehittämiseen – joko liiketoimintakäyttöön tai testiympäristönä.

Koulutus järjestetään tehokkaasti etäkoulutuksena Teamsin kautta puolen päivän luentojaksoissa. Luennot järjestetään kahden viikon välein. Luentomateriaalit ja -tallenteet ovat saatavilla koko koulutuksen ajan oppimisympäristössä. Opetus voidaan järjestää joko suomen tai englannin kielellä.

Joustavaa valmennusta työn ohella

Koulutuksen hinta: 3495€ / opiskelija (laskutus kuukausittain kuudessa erässä). Valmennus on luotu työelämän ehdoilla ja näkökulmasta:

  • 3,5 h luento kaksi kertaa kuukaudessa. Itseopiskelua ja harjoituksia luentoviikoilla min. ½ -1 päivä/kk – oman tahdin mukaisesti
  • Luentotallenteet ja harjoitukset saatavilla koko koulutuksen ajan – mahdollisuus joustaa luentoaikatauluissa ja seurata luennot myöhemmin
  • Koulutus valmistaa Microsoft Azure Administrator -sertifiointiin. Halutessaan opiskelija voi koulutuksen päätyttyä suorittaa sertifioinnin
  • Opiskelumaksun lisäksi veloitetaan Azure-harjoitusympäristön kulutuskustannukset
  • Keskimäärin harjoitusten vaatima kustannus on 50-80€/kk, jota voidaan seurata mm. budjettirajoituksin
  • Azure-harjoitusympäristöä voi yrityksen sisällä käyttää vapaasti haluamiinsa käyttötarkoituksiin – vaikka kehitys- ja testiympäristönä

Kysy lisätietoja valmennuksesta

Valmennuskokonaisuus voidaan räätälöidä tarpeidesi ja tiimin tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja valmennuksesta.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
CASE Relex

Pilven hallintamalli tukee Azuren käyttöönottoa

Toteutimme RELEXille julkisen pilven hallintamallin sekä DevOps-hallintamallin auttamaan Azuren hallitussa käyttöönotossa.

Lue lisää