Hae sivustolta

Jumpstart Cloud Adoption -työpaja

Polkaise pilvitransformaatio käyntiin ja laita uusi vaihde päälle.

Ota yhteyttä

Jumpstart Cloud Adoption -työpajassa rakennamme organisaatiollesi julkipilven ja Microsoft Azuren käyttöönottosuunnitelman, joka on täysin yhteensopiva Cloud Adoption Framework for Azuren kanssa.

Työpaja on tiivis neljän tunnin sessio, jonka jälkeen asiantuntijamme työstävät sinulle konkreettisen suunnitelman pilvitransformaatiosi edistämiseksi.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Microsoft Gold competencies
Microsoft Gold competencies
Microsoft Partner of the Year 2018
Suomalaista palvelua Avainlippu
Työpajan sisältö

Cloud Adoption Plan

Teemme konkreettisen suunnitelman ensimmäisistä ja tärkeimmistä projekteista, joilla käynnistät pilvitransformaation. Cloud Adoption Plan tuo myös apua ja tukea päätöksentekoon.

GAP-analyysi

Tarkistamme nykyisen julkipilven alustasi, ja vertaamme sitä parhaisiin käytäntöihin. Katsomme myös jo olemassa olevaa hallintamalliasi ja varmistamme, että se sisältää kaiken tarvittavan. Tämän GAP-analyysin avulla saat enemmän liikeoiminnallista arvoa Azuresta ja nykyisestä pilvialustastasi.

Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure haltuun

Työpajassa käymme läpi Cloud Adoption Framework for Azuren vaiheet ja kerromme mistä siinä oikeasti on kyse sekä miten se tukee pilvisiirtymääsi.

Jatkostepit

Rautaiset asiantuntijamme ja julkipilven ammattilaiset kertovat sinulle ja organisaatiollesi hyvin suoraviivaiset ehdotukset jatkoaskelista sekä etenemisestä Pilvipolulla.

Kenelle Jumpstart Cloud Adoption sopii?

Palvelu on tarkoitettu organisaatioille, joilla on visio pilvestä, mutta ei vielä konkretiaa ja strategiaa TAI jotka ovat jo siirtäneet jotain Azureen, mutta siirtymä ei ole edennyt menestyksekkäästi eikä liiketoiminnalle ole syntynyt merkittävää arvoa.

Kysy lisätietoja
Cloud Adoption Framework for Azure

Kohti julkipilveä parhaiden standardien mukaisesti

Työpajamme auttaa sinua pääsemään liikkeelle julkipilven kanssa Microsoftin parhaiden käytäntöjen ja Cloud Adoption Framework for Azuren mukaisesti. Microsoftin sertifioimat asiantuntijamme opastavat sinua kohti hyvin hallittua ja turvallista julkipilven käyttöönottoa.

Katso CAF-webinaari
Cloud Adoption Plan

Vain konkretialla on merkitystä

Ilman toimintakelpoista suunnitelmaa, et saa pilvisiirtymääsi käyntiin. Työpajassa lähdemme liikkeelle visiostasi ja selvitämme yhdessä mitkä asiat motivoivat pilvisiirtymää. Määrittelemme selkeät tavoitteet ja lopulta rakennamme suunnitelman, jossa huomioimme korkeimman prioriteetin projektit.

Pilviteknologian asiantuntija
GAP-analyysi

Ymmärrä vahvuutesi

Onko organisaatiosi pilviosaaminen riittävällä tasolla? Mikä jarruttaa siirtymän edistämistä? Yhdessä teemme GAP-analyysit organisaatiosi osaamisesta, vastuunjaoista, nykytilasta sekä pilven hallinnasta.

Ymmärrys organisaatiosi pilvimaturiteetista auttaa sinua käsittämään entistä paremmin millaisia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia pilvi aidosti tarjoaa organisaatiollesi.

Aloita tästä

Oletko käynnistämässä pilvitransformaatiota? Onko pilvisiirtymänne jäänyt jumiin?

Lupaamme, että Jumpstart Cloud Adoption -työpajan avulla nytkäytät siirtymän liikkeelle vauhdilla.

Laita viestiä, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Pilvipolku - sovellukset ja IT-infrastruktuuri hallitusti pilveen

Pilvipolku on CAF:n mukainen malli sovellusten ja IT-infrastruktuurin modernisoimiseksi. Autamme sinua siirtämään sovelluksesi ja työkuormasi pilveen parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Lue lisää