Hae sivustolta

Onrego Pilvipolku™

Onrego Pilvipolku™ on tuotteistettu mallimme pilvisiirtymään sekä IT-infran ja sovellusten modernisointiin. Tavoitteena on hyvin hallittu, turvallinen ja saavutettava pilvialusta.

Kysy lisätietoja

Matka pilveen hallitusti ja turvallisesti

Pilvi on mahtava ja ihmeellinen, mutta ilman matkasuunnitelmaa hyödyt hukkuvat riskien alle. Tälle matkalle ei valitettavasti ole mitään pakettimatkoja tarjolla, mutta viiden tähden palvelua kylläkin.

Onrego Pilvipolku™ on vaiheistettu mallimme hallittuun pilvisiirtymään. Sen avulla suunnittelemme ja toteutamme teidän organisaatiolle sopivan polun pilveen hallitusti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Onrego Pilvipolku™ on rakenteeltaan modulaarinen eli se sopii hyvin sekä pilvisiirtymän alkuvaiheessa oleville yrityksille sekä organisaatioile, jotka ovat hyödyntäneet pilviteknologioita jo pidempään.

Asiantuntijamme toimivat matkaoppaanasi ja auttavat teitä viemään sovellukset sekä järjestelmät turvallisesti pilveen.

Cloud Strategy & Vision

Jotta voit lunastaa pilven hyödyt omalle organisaatiollesi, teillä täytyy olla käsitys päämäärästä. Pilvi ei itsessään ole mikään strategia, Azure tai AWS ei ole strategia. Strategia on toimintaohje, jolla ohjataan pilviteknologian käyttöönottoa suhteessa liiketoimintanne tavotteisiin.

Lue lisää

Discovery and Assesment

Tiedätkö mitä kaikkea IT-infraanne ja verkkoihinne oikeasti kätkeytyy?

Strategiavaihetta seuraa Discovery & Assesment -vaiheen, jossa tavoitteena on luoda mahdollisimman kattava tilannekuva nykyisestä infrastruktuuristanne, verkoistanne ja sovelluksistanne.

Lue lisää

Cloud Adoption Plan

Cloud Adoption Plan -vaiheessa rakennamme käyttöönottosuunnitelman perustuen organisaationne pilvistrategiaan ja nykytilaan. Määrittelemme pilviarkkitehtuurin, siirtymäpolut, sovellusmodernisaation ja uudet palvelut.

Lue lisää

Prepare & execute

Arkkitehtuurin määrittely, pilven hallintamalli (Cloud Governance) sekä pilvipalvelualustan perustamisvaihe (Cloud Foundation) toimivat pilvisiirtymänne selkärankana.

Tässä vaiheessa luomme turvallisen ja hyvin hallitun perustan pilvi- ja sovellusalustallenne sekä yhteiset pelisäännöt pilven kanssa toimimiseen.

Lue lisää

Migrate & Transform

Kun olemme saaneet valmiiksi perusteellisen kartoitus-, suunnittelu- ja määrittelytyön alkaa toimintaosuus, sovellusten sekä järjestelmien modernisointi.

Tämä vaihe kattaa siirtymätyöt – sovellusten ja palvelimien migraatiot, kontitukset ja modernisoinnit – Discovery & Assesment ja Cloud Adoption Plan -vaiheiden pohjalta.

Lue lisää

Onrego Managed Cloud™

Onrego Managed Cloud™ on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa täyden palvelun tuen, ylläpidon ja hallinnan sekä modernin pilvikeskeisen sovelluskehityksen tarpeisiin että palvelimiin pohjautuviin datacenter-järjestelmiin.

Managed Cloud

Ota yhteyttä

Oletteko pilvisiirtymän alkuvaiheessa, vai oletteko olleet jo pidempään jo pilvessä, mutta tilanne on riistäytynyt käsistä?

Ota yhteyttä, ehkä meillä on jotain keskusteltavaa.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Kysy lisätietoja

Onrego


Myynti myynti@onrego.fi 020 7191 430