Ratkaistaan kestävästi ja vastuullisesti.
Intohimoa uuteen teknologiaan.
Täytetään asiakkaan odotukset.

Me olemme Onrego

Onrego – The Managed Cloud Company – on hyvin hallitun, turvallisen ja saavutettavan pilvialustan ammattilainen. Mahdollistamme uusien digitaalisien liiketoimintateknologioiden ja –ratkaisujen syntyä, jotka luovat hyvää, kestävästi.

Autamme asiakkaitamme hyötymään pilvipalveluiden ja digitalisaation mahdollisuuksista, konsultointi- ja arkkitehtipalveluiden, sekä ylläpito- ja tukipalveluiden kautta.

Onregon palveluvalikoima perustuu innovaatioihin, transformaatioon ja mahdollistamiseen. Räätälöidyn pilvimallin mukainen infrastruktuuri mahdollistaa tehokkaamman sovellus- ja palvelukehityksen, paremman palveluhallinnan, perusteellisen tukipalvelun, jatkuvan kouluttamisen ja kehittämisen sekä kustannustehokkaan tavan hankkia lisäresursseja tarvittaessa.

Missio ja visio

Missiomme on auttaa ottamaan haltuun modernia teknologiaa, joka luo hyvää niin yrityksille, IT-ammattilaisille kuin maapallolle.

Uskomme pilviteknologian uudistavaan voimaan.

Cloud for Good.

VARAA MAKSUTON SPARRAUSSESSIO

Riippumatta siitä, missä vaiheessa sovellusarkkitehtuurin modernisaatio organisaatiossa on, Onrego astuu joustavasti mukaan transformaatiopolulle.

Varaa 2 tunnin maksuton sparraussessio Onrego Cloud Coachin kanssa.

Cloud Coach käy läpi kanssanne visiotanne, strategiaanne ja nykytilannettanne. Cloud Coach selvittää, mitä mahdollisuuksia pilven hyödyntämiseen on ja kuinka se mahdollistaa uusia ulottuvuuksia ja tehokkuutta liiketoimintaan. Cloud Coach antaa sparraussession jälkeen suosituksia, miten kannattaa lähteä etenemään.

Miksi Onrego?

Onrego on kasvanut vuodesta 2012 hyvin hallitun, turvallisen ja saavutettavan pilven ammattilaisiksi. Olimme vuonna 2018 Microsoft Partner of the Year.

Onregon toiminta perustuu innovaatioihin, transformaatioon ja mahdollistamiseen. Keskitymme pelkkien pilviteknologioiden sijaan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen – teknologian tarve tulee liiketoiminnasta, ja me toteuttamme transformaatiota liiketoimintalähtöisesti.

Mahdollistamme tehokkaamman sovellus- ja palvelukehityksen, paremman palveluhallinnan, perusteellisen tukipalvelun, jatkuvan kouluttamisen ja kehittämisen sekä kustannustehokkaan tavan hankkia lisäresursseja tarvittaessa.

Onregon palveluiden punainen lanka on Onrego Pilvipolku™. Pilvipolku on tuotteistettu malli hallittuun pilvisiirtymään. Se auttaa muodostamaan räätälöidyn pilvipolun ketterästi ja asiakkaan lähtökohdista. Pilvipolku tähtää hyvin hallittuun, turvalliseen ja saavutettavaan pilveen.

Uusien teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet ovat jatkuvasti seurannassa ja osana tuotekehitystä. Kaikki ratkaisut suunnitellaan asiakkaan liiketoiminnan hyöty ja kasvu ohjenuorana.

 

Asiakkaat ja kumppanit

Onrego palvelee yrityksiä ja yhteisöjä toimialaan tai maantieteelliseen sijaintiin tai kokoluokkaan katsomatta. Yli kolmensadan yrityksen asiakaslista koostuu niin keskisuurista kotimaisista yrityksistä kuin globaaleista pörssiyhtiöistä.

Lämmin yhteistyö useiden kumppanien kanssa on iso osa Onregon liiketoimintaa. Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta Onregon kanssa, ota yhteyttä.

Asiakkaat ja kumppanit

Onrego palvelee yrityksiä ja yhteisöjä toimialaan tai maantieteelliseen sijaintiin tai kokoluokkaan katsomatta. Yli kolmensadan yrityksen asiakaslista koostuu niin keskisuurista kotimaisista yrityksistä kuin globaaleista pörssiyhtiöistä.

Lämmin yhteistyö useiden kumppanien kanssa on iso osa Onregon liiketoimintaa. Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta Onregon kanssa, ota yhteyttä.

Asiakastyytyväisyys kaiken perustana

Rautainen osaaminen ja hyvä syke ovat Onregon toiminnan perusta. Asiantuntijoiden lukuisat henkilökohtaiset sertifioinnit ja Microsoft-kumppaneiden erinomaisin arvosteluin suoritettu CSAT-asiakastyytyväisyysmittaus vahvistavat Onregon osaamisen tason.

Syntytarina

Kyseenalaistaminen ja luontainen halu olla lähellä uuden ajan teknologisia ratkaisuja johti Onregon perustamiseen. Perinteisiä toteutustapoja käytettiin sekä itse että koulutettiin niiden tekijöitä. Vanhojen toimintamallien järkevyyden kyseenalaistaminen ja vahva usko pilviaikakauteen tarjoaa mullistavia ratkaisuja.

Lähes jokainen asiakas ja kumppani on samaistunut Onregon tavoitetilaan:

”Tuonnehan se maailma menee  – se on ihan selvä.”
”Eipä ole tullut ajateltua, mutta nyt kun kerroit, tuohan on vallan nerokasta.”

Online tarkoittaa Onregolla aina saatavilla olevia pilvipalveluita. Hallinta taas on latinaksi regō. 
Onrego hallitsee pilvipalvelut – kirjaimellisesti.

Liiketoimintaa hyödyttävä teknologia

Asiakkaille suoraa hyötyä tarjoavat seuraavat kumppanuudet:

Microsoft

 • Elite Enterprise Mobility Partner
 • Gold Cloud Productivity Partner
 • Gold Cloud Platform Partner
 • Gold Datacenter Partner
 • Gold Windows and Devices
 • Gold Enterprise Mobility Management
 • Gold Application Development
 • Red Carpet Operations Management Suite Partner
 • System Center Alliance-jäsen

Citrix

 • Gold Citrix Solution Advisor

Veeam

 • Veeam Gold Cloud Provider
 • Veeam Gold ProPartner

Muut kumppanuudet

 • Cireson Premier Partner
 • Riverbed Premier Partner
 • AppZero Gold Partner
 • Vision Solutions Diamond Partner

Onregon jäsenyydet ohjausryhmissä :

 • Microsoft Azure Advisors
 • Microsoft Azure Storage Advisors
 • Microsoft Azure SQL Advisors.

Onrego toimii läheisessä yhteistyössä myös Microsoftin omien tuotekehitystiimien kanssa.