Pilvetkin tarvisevat tukea ja ylläpitoa. Onrego Managed Cloud on pilviaikakauden modulaarinen tuki- ja ylläpitopalvelu.

Priv_Pub_Hyb_cloud

Organisaatiot jotka haluavat täysillä keskittyä liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen, tarvitsevat luotettavan ja ketterän cloud born kumppanin, joka ymmärtää asiakkaan kehittymistarpeet ja tarjoaa modernit teknologiat – hallittuna ja turvallisena.

Tuki- ja ylläpitopalvelut pilviaikakaudella

Onrego Managed Cloud

Pilviaikaikauden modulaarinen tuki- ja ylläpitopalvelu tarjoaa asiakkaille täyden palvelun tuen, hallinnan ja ylläpidon moderniin pilvikeskeisen sovelluskehityksen tarpeisiin, että palvelimiiin pohjautuviin datacenter-järjestelmiin.

Palvelutuotannossa hyödynnetään ITIL-viitekehystä ja Secure DevOps-hallintamallia.

Managed Cloud tuottaa lisäarvoa seuraavilla ratkaisu-alueilla: arkkitehtipalveluiden ratkaisualueilla: Modern Application Platform, Security & Identity, Modern Data, Automation, Orchestration, Management & DevOps ja Networks & Integrations.

Onrego_managedcloud_MC_sivu

Palvelukokonaisuus

Miksi Onrego Managed Cloud kumppaniksi?

Onrego on born in a cloud kumppani, joka on erikoistunut pilveistämiseen ja digitalisaation edistämiseen. Olemme kyvykkäitä tuottamaan 24/7 tuki- ja ylläpitopalveluita sekä pilvialustoille että paikallisen konesalin palveluille.

Pyrimme kehittymään ja kehittämään palveluamme jatkuvasti ja ymmärrämme että julkinen pilvi kehittyy jatkuvasti. Palvelulupauksenamme lupaamme asiakkaillemme että pystymme tarjoamaan heidän tuleviin pilvipalveluihinsa tuen ja ylläpidon. Myös sellaisiin joita ei ole vielä edes julkaistu.

Tukipalvelutiiminne taustatukena toimivat konsulttimme ja arkkitehtimme, sekä päämiesten laadukkaat taustatukipalvelut.

Lopputuloksena on hallittu ja turvallinen pilvialusta.

Keskity liiketoiminnan kehittämiseen, hanki Onrego Managed Cloud