Uusi digitalisaatioinfrastruktuuri on yksinkertainen ja ketterä uuden teknologian hyödyntämiselle. Digitalisaatioratkaisut voidaan nykyisin kytkeä infrastruktuuriin suoraan, plugin-tyyppisesti.

 

Managed Cloud on modulaarinen ylläpidetty palvelualusta joka muotoutuu täysin yrityksen tarpeen mukaan.

Ratkaisu muuntaa nykyisen IT-infrastruktuurin ketteräksi alustaksi digitalisaatioratkaisuille, jossa hybridi- ja pilviarkkitehtuurien monimutkaisuus on häivytetty taustalle.

Tavoitteena on että digitalisaatioratkaisut, kuten SaaS-palvelut, voidaan kytkeä liiketoiminnan käyttöön plugin-tyyppisesti.

Pilviarkkitehtuuri tukee liiketoiminnan tarpeita

Toimimme asiakkaan luotettuna kumppanina julkisen pilven palveluissa. Autamme IT-osastoa toimittamaan liiketoiminnalle toimivia sovelluksia nopeasti.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu vahva yhteistyö asiakkaan sisäisten kehittäjien ja ulkoisten sovellustoimittajien kanssa.

Hallinnoimme julkisen pilvialustan ja ylläpitoon liittyvät palvelut, ilman pitkiä sitoumuksia ja avaimet käteen-mallilla.

Palvelu on täysin räätälöitävissä organisaation tarpeita vastaavaksi, hyödyntämällä Managed Cloudin sisältämiä valmiita moduuleja.

Graafi_ländäri

Managed Cloud-palvelun käyttöönotto

Peruspaketti koostuu Onboard-prosessista, puitesopimuksesta ja Advisor-palvelusta. Muut palvelut voidaan määritellä tarpeen mukaan.

Onboard-prosessi

Palvelun käyttöönotto alkaa Onboarding-prosessilla, jossa:

  • Huolehditaan että asiakkaalla on ajanmukainen julkisen pilven hallintomalli
  • Yhtenäiset käytännöt Onregon kanssa
  • Tutustutaan asiakkaan ympäristöön

 

Puitesopimus ja palveluhinnasto

Puitesopimus sisältää ennalta sovitut hinnat töille ja palveluille, jolloin budjetointi on helppoa.

Managed Cloud minimoi vendor-lock –tilanteiden syntymistä usealla tavalla:


Alussa kuvataan rollback-mahdollisuus, jossa asiakas pääsee kohtuullisin kustannuksin ja työmäärin pois palvelusta.


Jokainen moduuli rakennetaan mahdollisimman pitkälle pay-as-you-go –mallisena. Palveluita (esim. valvontaa) voidaan käyttää vain halutuissa kohteissa.

Palvelun asiakkaille lupaamme kolmen työpäivän vasteajalla arkkitehti- ja konsulttitasoiset palvelut adhoc-tarpeisiin.

 

Onrego Advisor on asiakkaan arkkitehti

 

Onrego Advisor on asiakkaan ympäristön tunteva arkkitehti, joka on asiakkaan apuna toteuttamassa transformaatiota. Arkkitehti  huolehtii myös siitä, että tulevat SaaS-ratkaisut sisältävät organisaation pilviarkkitehtuurin määrittelyt ja tavoitteet.

 

 

Transformaation aika?

IT-arkkitehtuurin pitää olla sellainen, jossa digitalisaatioratkaisut voidaan kytkeä plugin-tyyppisesti infrastruktuuriin. Jos jaatte saman näkökulman tai haluatte haastaa näkemyksenne –  sovi tapaaminen tai pyydä lisätietoja.