Pilvetkin tarvisevat tukea ja ylläpitoa.

Organisaatiot jotka haluavat täysillä keskittyä liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen, tarvitsevat luotettavan ja ketterän cloud born kumppanin, joka ymmärtää asiakkaan kehittymistarpeet ja tarjoaa modernit teknologiat – hallittuna ja turvallisena.

Tuki- ja ylläpitopalvelut pilviaikakaudella

Onrego Managed Cloud

Onrego Managed Cloud on pilviaikakauden tuki- ja ylläpitopalvelu kaikille organisaatioille. Palvelu toimii asiakkaan tarpeiden mukaan, tarvittaessa 24/7. Tuetut alustat ovat Microsoft Azure, Amazon AWS, Microsoft Office 365, sekä paikalliset konesalit.

Onrego on born in a cloud kumppani, joka on erikoistunut pilveistämiseen ja digitalisaation edistämiseen. Olemme kyvykkäitä tuottamaan 24/7 tuki- ja ylläpitopalveluita sekä pilvialustoille että paikallisen konesalin palveluille.

Pyrimme kehittymään ja kehittämään palveluamme jatkuvasti ja ymmärrämme että julkinen pilvi kehittyy jatkuvasti. Palvelulupauksenamme lupaamme asiakkaillemme että pystymme tarjoamaan heidän tuleviin pilvipalveluihinsa tuen ja ylläpidon. Myös sellaisiin joita ei ole vielä edes julkaistu.

Tukipalvelutiiminne taustatukena toimivat konsulttimme ja arkkitehtimme, sekä päämiesten laadukkaat taustatukipalvelut.

Lopputuloksena on hallittu ja turvallinen pilvialusta.

Miksi Onrego Managed Cloud kumppaniksi?