0ccf01b

Asiakkaamme etsi kyvykästä ja ketterää Azure-kumppania kehittämään ja valvomaan Azure-ympäristöä

Aloitimme pörssiyhtiöasiakkaamme kanssa vuosi sitten yhteistyön On-Premises toteutuksilla. Luottamus, osaamisemme sekä lisäarvo, jota pystyimme asiakkaallemme näyttämään ja tuottamaan, vakuuttivat asiakkaan kyvykkyydestämme tuottaa ratkaisuja myös pilvipalveluiden osalta. Siksi laajensimme keskustelua Azuren suuntaan keväällä.

Asiakkaalla oli tarve saada osaava kumppani hoitamaan Azuressa olevia palvelimiaan, mutta kyvykästä tahoa ei löytynyt ennen kuin nyt. Syvä yhteistyö laajentuu asiakkaalla Azuressa olevien palvelimien valvontaan sekä ylläpitoon, johon Onregolla on tuotteistettu kokonaispalvelu; Managed Cloud Service.

Onko teidän yrityksenne julkisessa pilvessä olevat palvelimenne tietoturvallisesti ja kustannus-tehokkaasti hallussa, entä onko teillä selkeää mallia, sekä kuka valvoo ja ylläpitää palvelimianne?

Antakaa meidän tarjota yrityksellenne pilven ehdoilla oleva kokonaispalvelu!

Ota yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää.

Mikko Keränen, 040 848 4857, mikko.keranen@onrego.fi

 

Jaa