”Teidän kanssa ei ainakaan maksa turhasta!”

Olemme toimittaneet eräälle kaupungille 3/4-tason Office 365-tukipalvelua. Onregon joustava palvelumalli mahdollisti asiakkaalle palvelun hankkimisen helposti, kustannustehokkaasti, sekä heidän tarpeeseensa ja muuttuviin tilanteisiin joustavasti. Asiakas sai käyttöönsä Onregon asiantuntemuksen auttamaan ongelmatilanteissa ja lisäksi nopean käytävän arkkitehtitason palveluihin ilman raskaan prosessin läpikäyntiä.

Tarvitsetko sinä korkean tason palveluita Office 365-, Azure- tai muihin ympäristöihisi? Autan mielelläni sinuakin löytämään parhaan mallin organisaatiollesi!

Jos haluat tukipalvelua joka elää kaupunkisi tai kuntasi tilanteen mukaan, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ville Ruonamaa, Sales Executive, 040 510 9081, ville.ruonamaa@onrego.fi

Jaa