Hae sivustolta

Onrego - The Managed Cloud Company

Legacy Destroyer.
Cloud Badass.

Ei mikään p****mpi paikka. Jätä väsyneet korporaatiotouhut taaksesi ja tee työtä, josta ei tule paha mieli.

Hei pilviosaaja, etsikö uutta kotia?

Olemme pilvinatiiveja ratkaisijoita ja suhtaudumme uuteen teknologiaan suurella intohimolla. Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi vuonna 2018, joten jotain tässä varmasti tehdään oikein.

Meillä on talo täynnä kovia pilviosaajia, mutta aina on tilaa uusille osaajille. Liity siis joukkoomme!

Microsoft Azure asiantuntemusta
Työkulttuuri

Rento ote ja tekemisen meininki

Uskomme, että hommat sujuvat parhaiten kun tekijöillä on riittävästi vapautta, työkulttuuri on rento sekä tekeminen mielekästä ja keissit sopivan haastavia.

Enemmän täällä huppareita pyörii kuin kauluspaitoja. Turhasta jäykistelystä ei tule kuin kipeät hampaat ja kireät niskat, joten eihän semmoiseen kannata lähteä mukaan. Uskomme, että hommat hoituvat parhaiten kun tekemiseen on sopivan rento ote.

azure-omg
Osaamisen kehittäminen

Jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä

Asiakaskeisseissä pääset työskentelemään uusien pilviteknologioiden parissa. Kehitämme jatkuvasti omia palveluitamme hyödyntäen uutta teknologiaa, ja halutessasi pääset osalliseksi palveluidemme kehitykseen.

Pilviteknologia kehittyy hurjaa vauhtia. Työt onnistuvat parhaiten kun oma osaaminen on ajan tasalla. Siksi panostamme oman osaamisemme kehittämiseen ja annamme henkilöstölle mahdollisuuden vaikuttaa oman urapolun muotoutumiseen. Voit käyttää 2,5 päivää joka kuukausi oman osaamisesi kehittämiseen.

Juuso Saranki, Lead Cloud Architect - Onrego

Koodaajasta pilvimaailman governaattoriksi

Juuso Saranki toimii Onregolla Lead Cloud Architectin roolissa. Hänen tehtäviin kuuluvat tuotekehitys, ratkaisumallien kehittäminen sekä asiakkaiden konsultointi. Juuso on saanut myös kannettavakseen Onregon governaattorin viitan.

Lue koko tarina