Olemme hallitun, turvallisen ja saavutettavan julkisen pilven, pilvi-infran ja pilvialustojen ammattilaisia. Toteutamme ja modernisoimme teknologiaympäristöjä pilvipohjaisien infra-arkkitehtuurien avulla. Ylläpidettynä.

Olemme Microsoftin vuoden kumppani 2018 Suomessa, AAA-luottoluokitettu, Suomen Vahvimmat Platina- ja  Deloitten Technology Fast-listattu yritys.

Olemme kyvykäs ja ketterä kumppani asiakkaillemme, jotka keskittyvät digitaaliseen transformaatioon ja pilveistämiseen. Autamme asiakkaitamme siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti – haluamme tarjota heille vain parasta.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Hyvä meininki, moderni ote ja miellyttävät teknologiat luovat hyvää fiilistä. Kanssamme pääset työskentelemään erinomaisien asiakkaiden parissa ja alan kovimpien kavereiden työkaverina. Olemme kovia ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestamme, kanssamme pääset kulkemaan teknologian kärjessä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity mukaan!

Cloud Strategy Architect

Pilviarkkitehtina pääset suunnittelemaan asiakkaillemme moderneja pilviaikakauden infra-ratkaisuja. Osaat piirtää isolla kynällä ja määrittää tulevaisuutta.

Tunnet IT:n kehityssuunnat ja toimit arkkitehtien arkkitehtina. Saat olla mukana kehittämässä asiakkaidemme IT-prosesseja.

Application Platform Architect

Sovelluksien ajoalusta -arkkitehtina pääset suunnittelemaan asiakkaillemme alustateknologioita, kuten Cloud IaaSia, Hybrid Cloudia, kontituksia ja serverless PaaS-ajoalustoja.

Pystyt suunnittelemaan business case-lähtöisesti ratkaisuja asiakkaillemme.

Networks & Integrations Architect

Julkisen pilven palveluiden kasvaessa tarve suunnitella asiakkaille toimivia verkkoratkaisuja ja integraatioita korostuu.

Osaat pilviaikakauden modernit verkkoteknologiat ja virtuaali-appliancet, hallitset julkiseen pilveen kytkeytymisen ja osaat suunnitella integraatiopalveluita.

Automation & DevOps Architect

Automaatioon ja DevOpsiin erikoistuneena arkkitehtina pääset suunnittelemaan asiakkaillemme, miten he pääsevät pilviaikakaudelle mahdollisimman helposti ja mahdollisimman fiksusti.

Automaatio, orkesterointi, robotiikka, hallinta ja DevOps tarkoittavat hyvin hallittua pilveä. 

Modern & Secure Workplace Architect

Pilvi mahdollistaa täysin uudenlaisen tavan tehdä töitä. Arkkitehtina pääset suunnittelemaan asiakkaillemme miten tuottavuustyökalut, pilvi-integroidut client-laitteet toteutetaan.

Security & Identity Architect

Tietoturvaan ja identiteetin hallintaan erikoistuneena arkkitehtina ymmärrät mihin tietoturvaan liittyvät uhat ja trendit kehittyvät maailmalla.

Ymmärrät erilaiset identiteettiteknologiat (AD, Azure AD, Azure IAM, AWS IAM), SSO-teknologiat, palomuurit ja rajapintojen suojaamisteknologiat. Pystyt suunnittelemaan sovelluksien ajoalusta-arkkitehtuurien osalta tietoturvan parhaat käytännöt.

Modern Data Architect

Asiakkaamme haluat saada datastaan entistä enemmän irti. Haluamme auttaa heitä selvittämään mitä dataa heillä ja on missä, ja sen jälkeen mahdollistaa olennaisen datan louhimisen liiketoiminnoille.

Ymmärrät tallennusteknologiat, relaatiokantateknologiat, semi-strukturoimattoman datan alustat, haut, file storaget ja datalaket.

Technology Consultant

Teknologiakonsulttina pääset toteuttamaan uuden teknologian projekteja yhteistyössä arkkitehtiemme kanssa. Osaamistarpeemme on laaja, mutta niin ovat myös kehittymismahdollisuudet.

Jos omaat can do -asenteen, etkä pelkää uuden haltuunottoa, voit olla tuleva konsulttimme, joka tekee huippuprojekteja huippuasiakkaillemme.

Ratkaisumyyjä

Haluatko olla ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita hyödyntäen moderneja pilviaikakauden teknologioita?

Pystyt hahmottamaan asiakkaan tarpeen ja haasteen, kehittämään ratkaisun joko olemassa olevista palikoista tai lennossa rakentamaan uuden palikan, sekä toimitat asiakkaalle suurta lisäarvoa.

Cloud
Specialist

Cloud Specialist toimii Onrego Managed Cloud pilviaikakauden tuki- ja ylläpitopalvelutiimissä tarjoten asiakkaillemme sekä proaktiivista että reaktiivista apua heidän päivittäisiin ongelmiin.

Head of Managed Cloud

Haluatko olla viemässä pilviaikakauden tuki- ja ylläpitopalvelut seuraavalle levelille? Liity mukaan ja tule tekemään historiaa!

Business Development Manager(s)

Haluatko olla mukana kehittämässä Onregon ratkaisu- ja palveluvalikoimaa? Meillä on paljon suunnitelmia ja tarpeita joilla asiakkaidemme nykyisiä ja tulevia tarpeita saadaan täytettyä. Haemme fiksuja can do -asenteella varustettuja tekijöitä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen viesti ja kerro mihin kykenet!

Haluatko työskennellä Onregolla mutta et löytänyt avoimista työpaikoista juuri osaamiseesi ja paloosi kohdistuvaa lokeroa? Ei ongelmaa, sillä olemme kiinnostuneita kaikista joilla on paloa ja halua –  intoa ja kykyä!

Kerro meille mitä haluaisit meillä tehdä – lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa. Suuri osa konsulteistamme on entisiä tai nykyisiä Microsoftin MCT-kouluttajia, joten saat työkaverit joilta saat myös apua ja kovaa teknistä kokemusta.

Maailma kulkee täydellä vauhdilla kohti pilvipalveluja, me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ensiluokkaiseksi pilviosaajaksi.

Pääset tekemään töitä modernisti: Toimistollamme Espoon Keilaniemessä tai vaikka etänä omalta laiturinnokalta. Teemme asiakkaillemme töitä joko paikan päällä tai etänä. Olemme mukava ja innovatiivinen työyhteisö ja kaipaamme joukkoomme energisiä edelläkävijöitä tai sellaiseksi haluavia.