Microsoftin Azure Akatemian pääyhteistyökumppanina olemme mukana etsimässä uusia osaajia. Syvennä osaamistasi ja ota seuraava askel urallasi.

Etsimme kasvavaan joukkoomme Cloud Specialisteja. Onregolla pääset työskentelemään modernien pilviteknologiaprojektien parissa globaalien asiakkaiden kanssa. Pääset tekemään töitä ja kehittymään Onregon osaavien arkkitehtien ja konsulttien kanssa. Aikaisemmasta teknisestä taustastasi on etua, mutta tärkeintä on tiedonjano ja uteliaisuus uuden oppimiselle. Jos sinulla on aikaisempaa osaamista Microsoft infrastruktuurista, verkkopuolelta, Linuxista tai Active Directory-tuntemusta, niistä on sinulle etua. ”Pilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä ja osaamisvaatimuksia, Sen myötä meillä on tarve rekrytoida useita osaajia työskentelemään Azure-pilviteknologian pariin.

Hakuaikaa on 9.5.2018 asti, rekrytointitilaisuus 16.5.2018.
Koulutus alkaa 13.6.2018
 

Hakuohjeet ja lisätiedot löydät täältä.

Onrego on kyvykäs ja ketterä digitaaliseen transformaatioon ja pilvipalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti, luomaan uutta liiketoimintaa IoT:n ja digitalisaation avulla, sekä muuntautumaan palvelutuottamisen mallista palveluhallinnan malliin.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Hyvä meininki, moderni ote ja miellyttävät teknologiat luovat hyvää fiilistä ja pääset kulkemaan teknologian kärjessä. Kanssamme pääset työskentelemään erinomaisien asiakkaiden parissa ja alan kovimpien kavereiden työkaverina. Olemme kovia ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestamme.

Haluatko työskennellä Onregolla? Olemme kiinnostuneita kaikista joilla on paloa ja halua –  intoa ja kykyä!

Kerro meille mitä haluaisit meillä tehdä – lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@onrego.fi.