Onregon tavoitteena on mahdollistaa hyvin hallitut, turvalliset ja saavutettavat pilviteknologiat, jotka tukevat pilvipohjaista sovelluskehitystä ja DevOpsia.

Olemme julkisen pilven, pilvi-infrastruktuurin ja pilvialustojen ammattilaisia. Onrego on vuoden 2018 Microsoft-kumppani Suomessa, AAA-luottoluokitettu, Suomen Vahvimmat Platina- ja  Deloitten Technology Fast-listattu yritys.

Olemme pilviaikakauden edelläkävijä ja aktiivinen ratkaisija ja kehittäjä. Ratkaisuvalikoimaamme ovat esimerkiksi Pilvipolku™, Onrego Managed Cloud™, Julkisen pilven akatemia™.

Olemme kyvykäs ja ketterä kumppani asiakkaillemme, jotka keskittyvät digitaaliseen transformaatioon ja pilveistämiseen. Autamme asiakkaitamme siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti – haluamme tarjota heille vain parasta.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Hyvä meininki, moderni ote ja miellyttävät teknologiat luovat hyvää fiilistä. Kanssamme pääset työskentelemään erinomaisien asiakkaiden parissa ja alan kovimpien kavereiden työkaverina. Olemme kovia ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestamme, kanssamme pääset kulkemaan teknologian kärjessä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity mukaan!

Consultant

Haemme rentoon tiimiimme energistä ja intohimoista tekijää, joka haluaa työskennellä alan parhaiden pilviosaajien kanssa vuoden Microsoft kumppanilla. Aikaisemmasta teknisestä taustastasi on etua, mutta tärkeintä ovat intohimo, tiedonjano ja uteliaisuus uuden oppimiselle. Meidän DNA:ta on myös halu ajatella aina asiakkaamme parasta ja tehdä järkeviä ja kestäviä ratkaisuja. Kanssamme saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä pilviteknologioiden huippuosaajaksi mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Modern Application Platform Consultant

Modern Application Plaform -ratkaisualueen ammattilaiset osaavat alustateknologiat, kuten Cloud IaaS, Hybrid Cloud, konttiteknologiat, PaaS/Serverless -ajoalustat sekä DevOps-hallintamallin.

Työssäsi pääset suunnittelemaan asiakkaillemme uusia ajoalustoja asiakkaiden lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden, suunnittelemaan arkkitehtuureja ja julkisen pilven governance-hallintomalleja, sekä  toteuttamaan uusien ajoalustojen käyttöönottoja, transformaatioita ja migraatioita.

Kiinnostuitko?

Ratkaisualueemme on jaettu seuraaviin kategorioihin: Cloud Strategy & IT Processes, Modern Application Platform, Networks & Integrations, Automation & Orchestration, Security & Identity ja Modern Data. Kun intohimosi ja osaamisesi kohdistuu johonkin sydämiämme lähellä olevaan ratkaisualueeseen, lähetä meille hakemuksesi.

Haluatko työskennellä Onregolla mutta et löytänyt avoimista työpaikoista juuri osaamiseesi ja paloosi kohdistuvaa lokeroa? Ei ongelmaa, sillä olemme kiinnostuneita kaikista joilla on paloa ja halua –  intoa ja kykyä!

Kerro meille mitä haluaisit meillä tehdä – lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa. Suuri osa konsulteistamme on entisiä tai nykyisiä Microsoftin MCT-kouluttajia, joten saat työkaverit joilta saat myös apua ja kovaa teknistä kokemusta.

Maailma kulkee täydellä vauhdilla kohti pilvipalveluja, me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ensiluokkaiseksi pilviosaajaksi.

Pääset tekemään töitä modernisti: Toimistollamme Espoon Keilaniemessä tai vaikka etänä omalta laiturinnokalta. Teemme asiakkaillemme töitä joko paikan päällä tai etänä. Olemme mukava ja innovatiivinen työyhteisö ja kaipaamme joukkoomme energisiä edelläkävijöitä tai sellaiseksi haluavia.