AVOIMET TYÖPAIKAT:

Haemme kasvavaan joukkoomme pilviarkkitehteja ja -konsultteja

Haluatko päästä työskentelemään alan parhaiden pilviosaajien kanssa mielenkiintoisissa pilvihankkeissa Suomen parhaalla pilviosaajalla?

Haemme tiimiimme energisiä Microsoft-pilviosaajia tai sellaisiksi haluavia kehittymään kanssamme. Työskentele uusimpien Microsoft-pilviteknologioiden parissa ja opi huippuosaajaksi mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Mitä odotamme sinulta?

Tunnet Microsoft-teknologiat ja perusinfran hyvin. Microsoft Azure ja Office 365 ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja kokemus muista pilviratkaisuista on plussaa. Sinulla on halua kehittyä pilviteknologioiden huippuosaajaksi. Microsoft- tai vastaavat sertifioinnit ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia.

Haluat tehdä hyvää jälkeä ja kehittyä jatkuvasti uusien teknologioiden ja niiden mahdollisuuksien parissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa. Suuri osa konsulteistamme on entisiä tai nykyisiä Microsoftin MCT-kouluttajia, joten kovan teknisen kokemuksen keräämiltä työkavereilta saa turhia kyselemättä apua.

Maailma kulkee vauhdilla kohti pilvipalveluja, Onregon matkassa saat mainion mahdollisuuden kehittyä ensiluokkaiseksi pilviosaajaksi.

Työskentelemme joustavasti ja modernisti: Toimistollamme Espoon Keilaniemessä tai vaikka etänä omalta laiturinnokalta. Teemme asiakkaillemme töitä joko paikan päällä tai etänä. Olemme mukava, virkeä ja innovatiivinen työyhteisö ja kaipaamme joukkoomme energisiä edelläkävijöitä tai sellaiseksi haluavia.

Miten haet?

Jos koet vähintäänkin orastavaa mielenkiintoa, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja antaa Antti Arponen (antti.arponen@onrego.fi).

Voit myös lähettää meille suoraan avoimen hakemuksen ja/tai ansioluettelosi osoitteeseen rekry@onrego.fi


 

Onrego on Microsoftin Born In the Cloud ja Fast Adoption kumppani. Kuljemme teknologisesti pilvipalveluiden eturintamassa. Microsoftin kumppaniohjelmassa olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility, 6xGold Partner ja Operations Management Suite Red Carpet kumppani.

Asiakkaamme tarvitsevat meitä ja me tarvitsemme tiimiimme kyvykkäitä tähtipelaajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa moderneja Microsoft-lähtöisiä ratkaisuja. Tekijöitä, jotka meidän muidenkin tavoin haluavat kyseenalaistaa perinteisen tavan toimia ja haluavat olla mukana muuttamassa maailmaa; luoden sekä suomalaisille että globaaleille markkinoille sopivia ratkaisuja.

 

HARJOITTELUPAIKAT:

Hae mukaan Azure-akatemiaan

Microsoftin kumppanina olemme mukana tarjoamassa harjoittelupaikan ja erittäin todennäköisesti työpaikan yhdelle tai kahdelle uudelle Azure-akatemialaiselle.

Lue lisää tästä : Microsoft-akatemiat

Katso video edellisten hakijoiden kokemuksista alta.

Hakuaika: 26.9.-22-10 - toimi nopeasti

 


 

Onrego on kyvykäs ja ketterä digitaaliseen transformaatioon ja pilvipalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti, luomaan uutta liiketoimintaa IoT:n ja digitalisaation avulla, sekä muuntautumaan palvelutuottamisen mallista palveluhallinnan malliin.

Toimimme Microsoft-ekosysteemissä, toteuttaen mielenkiintoisia Microsoft Azure, Office 365 ja Azure IoT projekteja asiakkaillemme. Olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility, Gold Cloud Platform, Gold Datacenter, Gold Enterprise Mobility Management ja Gold Midmarket Solution Provider kumppani.

Olimme mukana elokuussa 2016 käynnistyneessä Microsoft Azure akatemiassa rekrytoivana kumppanina, jossa haettiin sekä nuoria tulevaisuuden kykyjä, että pitkän linjan ammattilaisia kouluttava ohjelma.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Hyvä meininki, moderni ote ja miellyttävät teknologiat luovat hyvää fiilistä ja pääset kulkemaan teknologian kärjessä.

Kanssamme pääset työskentelemään erinomaisien asiakkaiden parissa ja alan kovimpien kavereiden työkaverina. Olemme kovia ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestamme. Asiakkaamme ovat arvostelleet meidän erittäin taitaviksi. Meillä pääset hyödyntämään kykyjäsi. Olemme korkeimman AAA luottoluokituksen omaava yhtiö.

Haluatko työskennellä Onregolla?

Olemme aina kiinnostuneita kaikista joilla on paloa ja halua! Intoa ja kykyä! Kerro meille mitä haluaisit meillä tehdä - lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Ilmianna itsesi meille!

Pilviarkkitehteja ja -konsultteja

Haluatko päästä työskentelemään alan parhaiden pilviosaajien kanssa erittäin mielenkiintoisissa pilvihankkeissa? Haemme tiimiimme Microsoft-pilviosaajia tai sellaisiksi haluavia kehittymään kanssamme! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien Microsoft-pilviteknologioiden parissa, sekä mahdollisuuden oppia pilviteknologioiden huippuosaajaksi.