Hae sivustolta

Pilvipolku™

Pilvipalvelumme on organisaation oma polku pilveen.

Ota yhteyttä

Pilvipolku™ on Loihde Cloudonin pilvipalvelu, jonka avulla voit kehittää pilvistrategian ja tuottaa siirtymän julkisen pilven palveluiden pariin. Pilvipolku on liiketoiminnan ja IT:n tarpeista rakennettu kehityspolku, jossa rakennetaan ja toteutetaan muutospolku pilveen siirtymiseksi. Joku tekee sen omista tarpeistaan, me teemme sen asiakkaan tarpeista. 

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Ota yhteyttä

Pilvipolku™ = Organisaation oma polku pilveen.

Pilvitransformaatiota ei voi rakentaa ”yksi koko sopii kaikille” –ajattelun varaan.

Rakennamme yhdessä organisaatiosi kanssa yksilöllisen kehityssuunnitelman.

Toteutamme yhdessä muutoksen ja tuotamme alustan, jota organisaation eri toimijat tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa.

Tuotetaan pilvitransformaatio, joka valetaan kestävälle pohjalle

Löydämme yhdessä pilvitransformaation edut. Oikeista lähtökohdista alkava kehitys mahdollistaa tarkkaan mitoitetut työmäärät ja investoinnit jotta prosessi sujuu tehokkaasti.

Loihde Cloudonin Pilvipolku

  • Hallittu pilvisiirtymä
  • Liiketoiminnan ja IT:n lähtökohdista rakennettu transformaatio
  • Mahdollistaa modernin hybridipilven rakentamisen ja hallinnoinnin
  • Skaalaa pilvipalvelusi
  • IT-infrastruktuurin modernisointiprosessi
  • Modernisoi konesaliympäristösi
  • Säästää IT-kuluissasi 
  • Tehostaa IaaS:nPaaS:n ja SaaS:n hyödyntämistä

Edetään vaiheittain.​

Pilvipalvelumme perustuu vaiheittain etenemiseen. Sen sijaan, että tekisimme massiivista projektia, etenemme kylmän rauhallisesti iteroiden vaiheesta toiseen. Mittaamme ja dokumentoimme jokaisen osa-alueen. Tämä minimoi riskejä sekä pitää kustannukset kurissa ja kontrollissa. Tämän etuna on myös se, että organisaatio voi aloittaa muutoksen vasta kun se on siihen täysin valmis.

Miksi valita Loihde Cloudon?

Lähtökohtanamme pilvitransformaatiossa on luoda liiketoiminnan jatkuvuutta. Ratkaisumme on aina sinulle räätälöity ja haluamme maksimoida organisaatiollesi koituvan hyödyn. Vaiheittaisen toteutusmallimme avulla kulusi eivät ole kiinni massiivisessa muutosprojektissa. 

Cloud on rock.

Bändimme on vain pilveä. Loihde Cloudon on Suomen johtavia pilvi-infran osaajia. Olemme nähneet ja kokeneet keikoillamme useita eri serverihuoneita ja siirtäneet ne ajasta iäisyyteen. Skaalautuva toteutumallimme varmistaa sen, että käytössäsi on oikeat osaajat projektin jokaiseen vaiheeseen. Biisimme saattavat silloin tällöin kuulostaa tylsähköiltä, mutta meillä ei sooloilla vaan keskitytään toimittamaan juuri sitä mitä asiakas tarvitsee.

Tästä muutosprojektisi alkaa​

Täytä oheinen kaavake ja tavataan, jotta ymmärrämme paremmin tarpeitasi. Niiden pohjalta teemme organisaatiollesi ehdotuksen miten homma hoidetaan.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.