Hae sivustolta

Pilvipolku™

Tarraa pilveen hallitusti ja turvallisesti. Pilvipolku™ on tuotteistettu mallimme sovellusten ja IT-infrastruktuuriin modernisointiin.

Ota yhteyttä

On aika modernisoida. Ota pilviteknologia haltuun alan parhaiden käytäntöjen mukaan. Pilvipolku auttaa organisaatiotasi kiihdyttämään pilven käyttöönottoa sekä rakentamaan hyvin hallitun ja turvallisen pilvialustan.

Mallimme on 100 % yhteensopiva Microsoft Cloud Adoption Framework For Azure -viitekehyksen kanssa.

Kysy lisätietoja

Juhana Raitasalo
+358 40 759 0526
juhana.raitasalo@loihde.com

Microsoft Gold competencies
Microsoft Gold competencies
Microsoft Partner of the Year 2018
Suomalaista palvelua Avainlippu
Palvelun hyödyt

100 % CAF-yhteensopiva

Pilvipolku on suunniteltu täysin yhteensopivaksi Microsoft Cloud Adoption Framework for Azuren kanssa. Mallimme noudattaa Microsoftin suosimia käytäntöjä turvallisen ja hyvin hallitun pilvialustun toteuttamiseksi.

Parhaat käytännöt ja laaja kokemus

Olemme auttaneet lukuisia organisaatioita ottamaan pilviteknologiaa käyttöön. Laajan kokemuksen ja näkemyksen ansioista pystymme kertomaan miten vältät pahimmat sudenkuopat.

Liiketoiminta ja sovellukset edellä

Pilvipolku lähtee liikkeelle liiketoimintasi tavoitteista ja sovellukset edellä. Autamme tekemään oikean business casen pilvitransformaatiollesi.

Aitoa hybridiosaamista

Meidät erottaa kilpakumppaneistamme aito hybridiosaaminen. Osaamme myös konesalien operoinnin ja pystymme toteuttamaan aidon pilvipohjaisen hybridihallinnan.

Pilvipolku™ - rakenne ja vaiheistus

Pilvipolku™ yksinkertaistaa pilveen siirtymistä merkittävästi ja varmistaa, että julkisen pilven palveluita käytetään hallitusti ja turvallisesti. Kaiken perustana on äärimmäisen hyvä tilannekuva nykyisistä järjestelmistä ja sovelluksista. Pilvipolku™ jakautuu CAF:n mukaisesti eri osa-alueisiin. Lopullinen vaiheistus rakennetaan nykytilasi ja visiosi pohjalta. Mallimme rakentuu seuraavien vaiheiden varaan:

Cloud vision & strategy
Vision & strategy

Liiketoiminta edellä

Pilvitransformaation ensimmäinen askel on rakentaa business case visiollesi. Mitkä ovat liiketoiminnalliset tavoitteesi? Mitkä kehityshankkeet ovat tärkeitä juuri nyt? Entä viiden vuoden päästä? Mikä ylipäätään motivoi pilviteknologian käyttöönottoa?

Visiostasi rakennamme pilvistrategian, jonka avulla saavutat päämääräsi. Strategia ei ole vain hieno termi. Se sisältää toimintavalmiin suunnitelman, jossa määritämme tarvittavat askeleet sovellustesi ja IT-infrasi modernisoimiseksi. Tämä on Cloud Adoption Plan eli suunnitelma, jonka avulla käynnistät hallitun pilvitransformaation.

Pilvistrategia - lue lisää
Cloud competence & skills
Skills & competence

Osaaminen ajan tasalle

Yksi suurimpia haasteita pilviteknologian käyttöönotossa on pilviosaamisen puute.

Vanhat tavat eivät johda uusiin päämääriin.

Pilvivalmennus on IT-alan ammattilaisille ja teknologia- sekä tietohallintopäättäjille rakennettu pilven ja pilviteknologian valmennusohjelma. Microsoftin sertifioimat kouluttajamme käyvät läpi tärkeimmät pilven käsitteet ja parhaat käytännöt, joiden avulla saat pääset nauttimaan pilven hyödyistä ja arvosta.

Lue lisää
Discovery - technical assesment & analysis for your digital estate
Discovery

Nykytila haltuun

Kuinka hyvin oikeasti tunnet järjestelmäsi? Mitä sovelluksia teillä käytetään? Missä ne sijaitsevat? Mikä on niiden elinkaari?

Discovery-vaiheessa suoritamme sovellus- ja järjestelmäportfoliosi teknisen analyysin. Muodostamme ajankohtaisen tilannekuvan organisaatiosi sovelluksista ja näiden taustaresursseista sekä eri järjestelmien välisistä riippuvuuksista.

Plan - an actionable cloud adoption plan
Plan

Matka kohti pilveä

Plan-vaiheessa teemme järkeistämme sovellukset eli teemme suunnitelman miten yksittäiset sovellukset viedään pilveen ja modernisoidaan. Suunnittelemme myös pilviarkkitehtuurin alustallesi parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Lopputuloksena sinulla on selkeä vision ja strategien mukainen suunnitelma, joka kertoo mitä sovelluksia modernisoidaan ensin ja miten, mitä työkuormia siirretään seuraavassa vaiheessa ja mitkä sovellukset siirretään viimeisenä tai korvataan/poistetaan kokonaan.

Ready - prepare your cloud environment
Ready

Vankka perusta

Pilviympäristösi tarvitsee vankan ja turvallisen perustan. Ready-vaiheessa luomme pilven hallintamallin eli säännöt ja ohjeistukset miten pilvesi resursseja tulee käyttää. Hallintamallin avulla määritämme perustason tietoturvalle ja hallinnalle. Sovelluskehitystä varten täydennämme hallintamallia DevOps Governance -lisäosalla, johon määrittelemme miten pilven resursseja käytetään ohjelmistokehityksessä.

Ready-vaiheessa rakennamme myös landing zonet eli teemme hallintamallin mukaiset, tarvittavat määritykset ja asetukset pilviympäristöösi.

Modernize your applications and IT infrastructure
Modernize

On siirron aika

Suoritamme sovellustesi modernisoinnin ja migraatiot suunnitelman mukaisesti.

Huolellisen suunnittelun ja pitkän kokemuksen ansiosta migraatio-vaihe on vain business as usual.

Managed Cloud - manage & optimize
Manage & optimize

Hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilviympäristö

Pilviympäristösi tarvitsee jatkuvaa hoivaa ja optimointia. Tarjoamme 24/7 hallintaa, ylläpitoa ja valvontaa Azure-, Microsoft 365 ja hybridiympäristöille.

Alan parhaiden työkalujen ja automatisoitujen prosessien avulla pidämme pilviympäristösi turvallisena ja aina ajan tasalla. Pidämme myös ympäristösi kulutuksen ja kustannukset kontrollissa. Jatkuvien palveluidemme avulla saat enemmän irti pilvialustastasi.

Lue lisää

Kysy lisätietoja

Pilvipolku mukautuu pilvisiirtymäsi tueksi, olit sitten pilvisiirtymän alkuvaiheilla tai jo pidemmällä pilviteknologian hyödyntämisessä.

Mallimme avulla saat enemmän arvoa pilvialustallesi.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Jumpstart Cloud Adoption -työpaja

Polkaise pilvitransformaatio käyntiin ja laita uusi vaihde päälle. Jumpstart Cloud Adoption -työpajassa tarkastelemme nykytilaasi ja rakennamme organisaatiollesi julkipilven käyttöönottosuunnitelman, joka on täysin yhteensopiva Cloud Adoption Framework for Azuren kanssa.

Tutustu työpajaan