Hae sivustolta

Ops for Devs

Olemme sovelluskehittäjien kumppani ja DevOps-tiimien salainen ase.

Kysy lisätietoja

Anna devaajiesi devata, ja jätä Azure-alustasi operointi meille. Otamme DevOpsin Opsin haltuun ja tuomme mukanamme operatiivisen osaamisen sekä alan parhaat käytännöt. Olemme CloudOps-tiimisi, joka automatisoi ja optimoi pilvialustasi ja pitää huolen pilvesi tietoturvasta.

Kysy lisätietoja

Juhana Raitasalo
+358 40 759 0526
juhana.raitasalo@onrego.fi

azure-omg
DevOps ja pilvi

Tuomme Opsin DevOpsiin

Julkipilvi tarjoaa sovelluskehittäjille erinomaiset työkalut koko sovelluksen elinkaaren hallintaan. Olemme kuitenkin huomanneet toistuvasti, että devaajat eivät halua operoida pilvi-infraa vaan he haluavat keskittyä devaamiseen.

Me ymmärrämme. Teemme yhteistyötä usean sovelluskehitystalon ja -tiimin kanssa, ja vastaamme nimenomaan pilvi-infrasta ja pilviympäristön operoinnista.

Me hoidamme Ops-puolen, jotta devaustiimisi voi keskittyä sataprosenttisesti sovelluskehitykseen. Autamme pitämään CI/CD-putkesi hallinnassa, varmistamme sovellustesi toimivuuden, automatisoimme prosesseja sekä pidämme pilvialustasi aina optimoituna.

Kysy lisätietoja

Palvelumme ydin on hyvin hallittu, turvallinen ja saavutettava pilvialusta, joka edistää DevOpsin tuottavuutta sekä kustannustehokkuutta. Seuraavat palvelumme auttavat sovelluskehittäjiä hyödyntämään pilvialustaa tehokkaammin:

Managed Cloud for Azure

Pidämme pilvi-infrasi turvallisena ja toimintavalmiina sekä autamme kapasiteetin ja kustannusten optimoinnissa.

Lue lisää

Pilvikapasiteetti

Olemme Microsoftin CSP-kumppani. Saat meiltä kapasiteetin teknisellä tuella ja kuukausilaskutuksella.

Lue lisää

DevOps Governance

Luomme hallintamallin ja määritämme yhtenäiset käytännöt pilvipalveluiden hyödyntämiselle.

Lue lisää

Landing zone

Rakennamme kestävän ja turvallisen perustan pilvialustallesi automaation ja koodin voimin.

Landing zone
Plan - an actionable cloud adoption plan
Automaatio

Yhdenmukaiset ympäristöt ja prosessit

Hyödynnämme toimituksissamme automaatioita ja IaC-templateja (Infrastructure-as-a-Code) pilvi-infran ja ympäristöjen pystyttämisessä. Näin voimme varmistaa mahdollisimman yhdenmukaiset ja tehokkaat toimitukset.

Etenkin isoissa, kompleksissa ympäristöissä tämä on ihan välttämätöntä, jotta voimme taata turvalliset toimitukset ilman yllätyksiä.

Palvelumme ja toimintamallimme ovat täysin yhteensopivia Microsoft Cloud Adoption Framework forAzure -viitekehyksen kanssa.

Managed Cloud - manage & optimize
Ennakointi

Jatkuva ylläpito

Tuomme sovelluskehitykseen jatkuvan, reaaliaikaisen ylläpidon ja valvonnan, joka antaa hyvä kuvan sovelluksen infrastuktuurin ja eri komponenttien tilasta.

Tehokkaan ylläpidon avulla pystymme ennakoimaan mahdollisia uhkia ja riskejä.

Mitä DevOps aidosti tarkoittaa?

DevOpsissa on kyse kulttuurista ja jatkuvan kehittämisen mallista, joka tukee modernia ohjelmistokehitystä ja sovellusportfolioiden hallintaa.

DevOpsissa ohjelmistokehittäjät ja IT-operaatioista vastaavat henkilöt tekevät yhteistyötä ja käyttävät moderneja työkaluja voidakseen rakentaa, testata, toimittaa ja ottaa käyttöön uusia ohjelmistoja liiketoiminnan ehdoilla ja aikatauluilla.

DevOpsin avulla pyritään karsimaan manuaaliset, turhat ja toistuvat työvaiheet pois ohjelmistokehityksestä sekä automatisoimaan työvaiheita ja yhdenmukaistamaan kehityskäytäntöjä.

Se auttaa kehitys- ja tuotantotiimejä toimimaan tehokkaammin automaation, yhteistyön, nopean palautteen ja iteratiivisen kehityksen kautta.

Ops for Devs hyödyt

Kovennettu tietoturva

Pidämme huolen, että ympäristösi noudattaa alan parhaita käytäntöjä niin hallinnan kuin tietoturvan osalta. Valvomme ja ylläpidämme alustaasi 24/7 ja pyrimme ennakoimaan häiriö- ja virhetilanteita.

Kustannustehokkuutta

Autamme kulutuksen ja kustannusten optimoinnissa ja varmistamme, että teet asioita pilvessä fiksusti ja kustannustehokkaasti.

Yhdenmukainen tekeminen

Automaatioiden ja IaC-mallien avulla työkuormien sekä sovellusten siirtäminen pilveen onnistuu jatkossa aina lähtökohtaisesti oikein ja tekeminen pysyy yhdenmukaisena.

Keskity olennaiseen

Me hoidamme pilvialustasi, jotta sinä ja tiimisi voitte keskittyä sataprosenttisesti sovellusten kehittämiseen. Pilvi kehittyy kovaa vauhtia ja osaamisen ylläpito vaatii aikaa. Me pidämme pilvesi aina ajan tasalla ja autamme alustan kehitttämisessä.

Microsoft Premier Support

Palveluihimme sisältyy Microsoft Premier -tukikanava ilman lisäkustannuksia. Se takaa Microsoftin teknisten asiantuntijoiden nopean tukipalvelun vakavien vikatilanteiden sattuessa.

Suomalaista palvelua Avainlippu

Meille on myönnetty Suomalaista palvelua Avainlippu. Saat meiltä korkealaatuista paikallista palvelua.

Kysy lisätietoja

Jätä Opsi meidän huoleksi ja keskity sovellusten kehittämiseen.

Olemma auttaneet useita ohjelmistokehittäjiä pilven turvallisessa haltuunotossa. Jos pilvi-infrasi kaipaa tunkkausta, laita viestiä tulemaan.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Webinaari: Azure landing zone

Webinaari: Azure landing zone – hyvin hallitun pilven perusta

Landing zone on pilvisiirtymän tärkeimpiä käsitteitä. Sillä on keskeinen rooli Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure -kehikossa.

Webinaarissa otamme käsitteen suurennuslasin alle ja kerromme mitä landing zone -suunnittelussa kannattaa huomioida nimenomaan Azuressa.

Katso webinaari