Hae sivustolta

Ops for Devs

Sovelluskehittäjien ja DevOps-tiimien salainen ase.

Kysy lisätietoja

Anna devaajiesi devata, ja jätä pilvialustasi operointi meille. Otamme DevOpsin Opsin haltuun ja tuomme mukanamme pilven operatiivisen osaamisen sekä alan parhaat käytännöt. Automatisoimme ja optimoimme sekä pidämme huolen pilvesi tietoturvasta. Olemme Microsoftin CAF Ready -kumppani.

Kysy lisätietoja

Juhana Raitasalo
+358 40 759 0526
juhana.raitasalo@onrego.fi

Microsoft Partner of the Year
azure-omg
Azure & CloudOps

Äärimmäisen kovaa alustaosaamista

Autamme sovelluskehitystaloja ja -tiimejä hyödyntämään pilven kyvykkyyksiä hallitusti ja tehokkaasti. Asiantuntijamme ovat sertifioituja Azure- ja CloudOps-ammattilaisia.

Vastaamme hallintamalleista sekä hoidamme pilven Ops-puolen, jotta devaustiimisi voi keskittyä sataprosenttisesti sovelluskehitykseen. Pidämme CI/CD-putkesi hallinnassa, varmistamme sovellustesi toimivuuden, automatisoimme prosesseja sekä pidämme pilvialustasi tietoturvan ja päivitykset aina ajan tasalla.

Keskity olennaiseen
Microsoft Azure asiantuntemusta
Automaatio

Yhdenmukaiset ympäristöt ja prosessit

Hyödynnämme toimituksissamme automaatioita ja IaC-templateja (Infrastructure-as-a-Code) pilvi-infran ja ympäristöjen pystyttämisessä. Automatisoimme hallintamallin mukaisia käytäntöjä ja varmistamme pilven resurssien yhdenmukaisen käytön.

Etenkin laajoissa ympäristöissä tämä on ihan välttämätöntä, jotta voimme taata turvalliset toimitukset ilman yllätyksiä.

Palvelumme ja toimintamallimme ovat täysin yhteensopivia Microsoft Cloud Adoption Framework forAzure -viitekehyksen kanssa.

Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta
Ennakointi

Jatkuva ylläpito ja optimointi

Tuomme sovelluskehitykseen jatkuvan, reaaliaikaisen ylläpidon ja valvonnan, joka antaa hyvä kuvan sovelluksen infrastuktuurin ja eri komponenttien tilasta. Tehokkaan ylläpidon avulla pystymme ennakoimaan mahdollisia uhkia ja riskejä.

Jatkuvalla optimoinnilla pidämme pilviympäristösi kustannukset kurissa sekä huolehdimme kapasiteetin mitoituksesta.

Arvolupauksemme on hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta. Seuraavat palvelumme auttavat softataloja hyödyntämään pilven kyvykkyyksiä tehokkaasti ja alan standardien mukaisesti:

Managed Cloud for Azure

Pidämme pilvi-infrasi turvallisena ja toimintavalmiina sekä autamme kapasiteetin ja kustannusten optimoinnissa.

Lue lisää

Pilvikapasiteetti

Olemme Microsoftin CSP-kumppani. Saat meiltä kapasiteetin teknisellä tuella ja kuukausilaskutuksella.

Lue lisää

DevOps Governance

Luomme hallintamallin ja määritämme yhtenäiset käytännöt pilvipalveluiden hyödyntämiselle.

Lue lisää

Landing zone

Rakennamme kestävän ja turvallisen perustan pilvialustallesi automaation ja koodin voimin.

Lue lisää

Azure-asiantuntijapalvelut

Palkkaa pilviasiantuntija ratkomaan käytännön Azure-haasteita ja kehittämään pilvialustaasi.

Lue lisää

Millaista lisäarvoa tuomme pöytään?

Kovennettu tietoturva

Pidämme huolen, että ympäristösi noudattaa alan parhaita käytäntöjä niin hallinnan kuin tietoturvan osalta. Valvomme ja ylläpidämme alustaasi 24/7 ja pyrimme ennakoimaan häiriö- ja virhetilanteita.

Kustannustehokkuutta

Autamme kulutuksen ja kustannusten optimoinnissa ja varmistamme, että teet asioita pilvessä fiksusti ja kustannustehokkaasti.

Yhdenmukainen tekeminen

Automaatioiden ja IaC-mallien avulla työkuormien sekä sovellusten siirtäminen pilveen onnistuu jatkossa aina lähtökohtaisesti oikein ja tekeminen pysyy yhdenmukaisena.

Keskity olennaiseen

Me hoidamme pilvialustasi, jotta sinä ja tiimisi voitte keskittyä sataprosenttisesti sovellusten kehittämiseen. Pilvi kehittyy kovaa vauhtia ja osaamisen ylläpito vaatii aikaa. Me pidämme pilvesi aina ajan tasalla ja autamme alustan kehitttämisessä.

Microsoft Premier Support

Palveluihimme sisältyy Microsoft Premier -tukikanava ilman lisäkustannuksia. Se takaa Microsoftin teknisten asiantuntijoiden nopean tukipalvelun vakavien vikatilanteiden sattuessa.

Suomalaista palvelua Avainlippu

Meille on myönnetty Suomalaista palvelua Avainlippu. Saat meiltä korkealaatuista paikallista palvelua.

Kysy lisätietoja

Jätä pilvesi meidän huoleksi ja keskity sovellusten kehittämiseen.

Laita viestiä tulemaan tai soita numeroon 020 7191 430.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
azure-omg

Webinaari: Ops ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren

Tässä webinaarissa sukellamme syvälle Azureen ja avaamme Azuren tärkeimpiä kyvykkyyksiä sovelluskehittäjille. Puhume konteista ja siitä, miten Azure Kubernetes Service auttaa lunastamaan pilven hyötyjä. Lisäksi kuulet mikä on Opsin merkitys DevOpsissa ja mitä lisäarvoa alustan huolellinen operointi tuo sovelluskehitykseen.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu nyt