Hae sivustolta

Cloud Cloach on pilviarkkitehti palveluna

Tarjoamme pilviarkkitehdin roolia tuotteistettuna palveluna. Cloud Coach auttaa ja neuvoo julkisen pilven ja modernin sovellusarkkitehtuurin kehitttämisessä.

Kysy lisätietoja

Mikä on Cloud Coach?

Cloud Coach on arkkitehti, joka neuvoo teitä kaikessa julkiseen pilveen ja sovellusarkkitehtuurin modernisointiin liittyvissä kehitystarpeissa ja ongelmissa. Voitte hankkia oman, ammattitaitoisen resurssin palveluna ja pysyä jatkuvasti kehityksessä mukana.

Cloud Coach pitää huolta, että yrityksenne saavuttaa tavoitteensa ja pysyy oikealla polulla myös infrastruktuurin rakentamisen ja jatkuvien palveluiden käyttöönoton jälkeen. Cloud Coach sparraa, neuvoo, auttaa kehittämään uusia palveluita, ratkoo haasteita ja tekee myös hands-on työtä, jotta asianne etenevät sujuvasti.

Pilviosaamista valmiina palveluna

Onrego Cloud Coach perehtyy organisaationne liiketoimintaan, IT-tuotantoon ja palvelumalleihin. Hän pyrkii lisäämään ketteryyttä, kilpailukykyä ja riippumattomuutta tietoturvallisesti organisaationne sisällä.

Julkinen pilvi muuttuu koko ajan. Cloud Coach on kartalla muutoksista ja uutuuksista ja osaa huomioida ne oikealla tavalla, teidän ympäristön ja tavoitteet huomioon ottaen.

Resurssipula on yleinen ongelma. Ongelman ratkaisee Cloud Coach, joka hoitaa kaiken pilvialustaanne liittyvien toimeksiantojen koordinoinnin.

Uusia liiketoimintatarpeita syntyy jatkuvasti. Cloud Coach tietää ja tuntee julkisen pilven ja yrityksenne palvelualustan mahdollisuudet sekä vertaa niitä liiketoimintatarpeisiinne.

Miten varmistetaan toimittajien Governance-mallin noudattaminen ja sovellusten sopivuus teidän arkkitehtuuriin ja ympäristöön? Cloud Coach – varmistaa uusien ohjelmistojen (SaaS, PaaS ja räätälöidyt ratkaisut) sopivuuden teidän ympäristöönne.

Cloud Coach myös seuraa, tarkastaa ja optimoi pilvikulutuksenne kustannuksia.

Palvelun hyödyt

Pilviosaamista valmiina palveluna

Pysyt mukana julkisen pilven kehityksessä

Pilvikulutuksen kustannusten optimointi

Pilven governance-mallin toteutumisen seuranta

Pysy mukana julkisen pilven kehityksessä

Julkisen pilven tarjonta muuttuu jatkuvasti. Kehityksen tahti on nopeaa, ja on teidän etunne saada ajantasaista osaamista käyttöönne ilman odottelua.

Cloud Coach antaa organisaatioille jatkuvaa kehitysapua. Hän tekee teille töitä säännöllisesti, sovitun määrän työpäiviä kuukaudessa.

Advisorin tehtäviin kuuluu esimerkiksi palvelusuunnittelu, arkkitehtuurisuunnittelu, kokonaisuuksien kehittäminen, tietoturvan jatkuva parantelu sekä kustannusoptimointi.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Onrego Cloud Coach -palvelusta?

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Ehkä meillä on jotain keskusteltavaa.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Kysy lisätietoja

Jussi Vento


Chief Marketing Officer jussi.vento@onrego.fi +358 50 337 6746