Hae sivustolta

Onrego - The Managed Cloud Company

Täyden palvelun pilvitalo

Autamme tekemään asioita pilvessä fiksusti ja kustannustehokkaasti.

Kysy lisätietoja

Toimitamme end-to-end -pilviratkaisuja pieniin ja isohin tarpeisiin. Saat meiltä pilvikapasiteetin, pilvihallinnan palvelut sekä julkipilven ja Azuren konsultointia.

Kysy lisätietoja

Juhana Raitasalo
+358 40 759 0526
juhana.raitasalo@onrego.fi

Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta

Varaa maksuton pilviklinikka

Pilviklinikka on tarkoitettu kaikille julkipilveä jo hyödyntäville tai sen hyödyntämistä suunnitteleville organisaatioille, jotka kaipaavat tukea ja sparrausta akuutteihin pilveä ja IT-infraa koskeviin haasteisiin.

Tarjoamme nyt täysin maksutta yhden tunnin session, jossa pilviarkkitehtimme antaa konsultointia valitsemanne haasteen pohjalta. 1h sessio 0 €.

Tutustu

Cloud Badass. Legacy Destroyer.

Sertifioidut asiantuntijamme ovat Suomen kovimpia pilviosaajia ja Azure-asiantuntijoita. Tarjoamme kotimaista korkean laadun palvelua ilman turhia lätinöitä.

Erään asiakkaamme sanoin:”Emme pärjäisi ilman teitä”.

Säästämme eurojasi ja suojaamme dataasi.

Teemme asioita alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Sinulle tämä tarkoittaa kustannussäästöjä, kun optimoimme pilven kulutuksesi ja etkä maksa turhista lisensseistä.

Se tarkoittaa myös sitä, että vahvistamme pilvesi tietoturvaa ja vähennämme pilveen liittyviä riskejä.

Microsoft Azure

Microsoft Azure on julkinen pilvipalvelu ja moderni palvelutuotantoalusta, jota voidaan hyödyntää sekä IaaS- että PaaS -alustana.

Osaamme Azuren erinomaisesti. Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani, ja Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018. Olemme auttaneet jo yli sataa organisaatiota hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia.

Tutustu Azureen

Kaipaako pilvesi viiden tähden hoitoa?

Ei pelkkiä pilvipalveluita vaan pilvi ihan aidosti palveluna. Heitä haasteesi meille, saat maksuttoman arvion nykytilanteestasi eli siitä, miten saatte suurimman hyödyn pilviteknologiasta juuri tällä hetkellä.

Laita viestiä oheisella lomakkeella tai kysy lisätietoja puhelimitse numerosta 020 7191 430.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Cloud Badass - Azure-webinaari

Hybridiympäristöjen hallinta Azuren avulla

Mitkä ovat tyypillisimmät hybridipilviympäristön hallintaan liittyvät ongelmat? Mitä näille haasteille voi tehdä? Miten Azure auttaa asiassa?

Webinaarissa käymme läpi mitä työkaluja Azuresta löytyy hybridympäristöjen hallintaan ja miten näitä työkaluja käytetään.

 

Ilmoittaudu mukaan