Hae sivustolta

Onrego - The Managed Cloud Company

Viemme yritykset, ihmiset sekä sovellukset pilveen hallitusti ja turvallisesti

Tarjoamme täysin ylläpidetyn pilvialustan modernin sovelluskehityksen tueksi. Saat kaikki julkisen pilven tuki-, ylläpito- ja konsultointipalvelut yhden oven takaa. Alta löydät palvelumme.

Kysy lisätietoja
Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta

Varaa maksuton pilviklinikka

Pilviklinikka on tarkoitettu kaikille julkipilveä jo hyödyntäville tai sen hyödyntämistä suunnitteleville organisaatioille, jotka kaipaavat tukea ja sparrausta akuutteihin pilveä ja IT-infraa koskeviin haasteisiin.

Tarjoamme nyt täysin maksutta yhden tunnin session, jossa pilviarkkitehtimme antaa konsultointia valitsemanne haasteen pohjalta. 1h sessio 0 €.

Tutustu

Hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta.

Meidän missiomme on rakentaa hyvin hallittuja ja turvallisia pilvialustoja, jotka tukevat modernia sovelluskehitystä ja DevOps-toimintamallia.

Tarjoamme pilviajan jatkuvia palveluita, pilven asiantuntija- ja konsultointipalveluita sekä koulutamme uusia pilviosaajia. Autamme asiakkaitamme modernisoimaan infraa sekä sovelluksia hyödyntäen pilvialustojen parhaita käytäntöjä sekä automaatioita.

Varaa maksuton sparraussessio, jossa asiantuntijamme antaa vinkkejä miten pilvi voisi tehostaa juuri teidän liiketoimintaanne.

Varaa sparraussessio

Microsoft Azure

Microsoft Azure on julkinen pilvipalvelu ja moderni palvelutuotantoalusta, jota voidaan hyödyntää sekä IaaS- että PaaS -alustana.

Osaamme Azuren erinomaisesti. Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani, ja Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018. Olemme auttaneet jo yli sataa organisaatiota hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia.

Tutustu Azureen

Varaa sparraussessio

Oletteko matkalla pilveen? Kaipaatteko apuja pilviympäristön hallinnassa?

Varaa maksuton sparraussessio asiantuntijamme kanssa.

Laita viestiä oheisella lomakkeella tai kysy lisätietoja puhelimitse numerosta 020 7191 430.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.