Hae sivustolta

Microsoft Azure - Onrego

Ratkaiseva pilvikumppanisi

Teemme pilvialustoista sekä hybridiympäristöistä hyvin hallittuja ja turvallisia.

Kysy lisätietoja

Teemme liiketoimintaa tukevia end-to-end pilviratkaisuja. Autamme rakentamaan kivenkovan perustan pilvipalveluiden käyttöönotolle yrityksessäsi, modernisoimme IT-infrastruktuurisi sekä kasvatamme kilpailukykyäsi pilven kyvykkyyksillä.

Kysy lisätietoja

Juhana Raitasalo
+358 40 759 0526
juhana.raitasalo@onrego.fi

Palvelumme

Pilvipalveluiden hyödyntäminen ja optimointi

Hyödynnä pilvipalveluita ja -alustoja mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Autamme käyttöönotossa, ympäristöjen hallinnassa ja tietoturvassa sekä automaatioiden hyödyntämisessä.

DevOps

Olemme sovelluskehittäjien ja DevOps-tiimien luotettu kumppani. Tuomme Opsin Deviin ja hoidamme pilven operatiivisen puolen, jotta devaajat voivat keskittyä devaamaan.

Transformaatio

Modernisoimme IT-infrasi ja viemme sovelluksesi pilveen. Olemme pilvikumppanisi alusta loppuun aina strategiasta, arkkitehtuurista, ympäristöjen perustamisesta aina migraatioihin ja ylläpitoon asti.

Koulutuspalvelut

Teemme sinusta ja tiimistäsi pilvinatiiveja osaajia. Ota haltuun pilvipalveluiden käyttöönoton sekä operoinnin parhaat käytännöt.

Kapasiteetti ja käyttöoikeudet

Saat meiltä myös pilvikapasiteetin ja lisenssit teknisellä tuella. Palvelumme sisältää itsepalveluportaalin lisenssien hallinnointiin.

CloudOps-ylläpitopalvelut

Ylläpidämme ja valvomme pilvi- ja hybridiympäristöjäsi 24/7. Huolehdimme sovelluksistasi ja autamme kustannusten, kapasiteetin sekä tietoturvan optimoinnissa.

Microsoft Gold competencies
Microsoft Gold competencies
Microsoft Partner of the Year 2018
Suomalaista palvelua Avainlippu

Kotimaista korkean laadun palvelua

Tarjoamme Avainlipulla varustettua, paikallisesti tuotettua palvelua.

Korkea laatu rakentuu osaavista ja kokeneista asiantuntijoista, alan parhaista käytännöistä, ensiluokkaisten työkalujen hyödyntämisestä sekä pitkälle hiotuista automaatioprosesseista.

Seuraava askel

Pelkillä puheilla ei pitkälle pääse. Kutsu meidät etäkylään tai kahville, lupaamme tehdä lähtemättömän vaikutuksen.

Miltä tämä kuulostaa?

Kysy lisätietoja
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.