Hae sivustolta

Onrego - The Managed Cloud Company

Teemme pilvisiirtymästäsi hävyttömän helppoa.

Palvelumme kattavat koko pilvisiirtymän elinkaaren aina pilvistrategiasta täysin hallittuun ja ylläpidettyyn pilvialustaan. Autamme sinua vähentämään pilvialustasi kustannuksia ja riskejä sekä hyödyntämään uuden pilviteknologian mahdollisuuksia.

Kysy lisätietoja
Onrego - julkipilven ja Azuren asiantuntemusta

Varaa maksuton pilviklinikka

Pilviklinikka on tarkoitettu kaikille julkipilveä jo hyödyntäville tai sen hyödyntämistä suunnitteleville organisaatioille, jotka kaipaavat tukea ja sparrausta akuutteihin pilveä ja IT-infraa koskeviin haasteisiin.

Tarjoamme nyt täysin maksutta yhden tunnin session, jossa pilviarkkitehtimme antaa konsultointia valitsemanne haasteen pohjalta. 1h sessio 0 €.

Tutustu

Säästämme eurojasi ja suojaamme dataasi.

Teemme asioita alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Sinulle tämä tarkoittaa kustannussäästöjä, kun optimoimme pilven kulutuksesi ja etkä maksa turhista lisensseistä. Se tarkoittaa myös sitä, että vahvistamme pilvesi tietoturvaa ja vähennämme pilveen liittyviä riskejä.

Tuemme sovelluskehittäjä ja DevOps-tiimejä.

Autamme sovelluskehittäjiä yhdenmukaistamaan pilvipohjaista sovelluskehitystä. Tarjoamme operatiivisen osaamisen osaksi DevOps-tiimiäsi ja luomme yhteiset pelisäännöt sekä hallintamallin pilvialustan hyödyntämiselle.

Lue lisää

Microsoft Azure

Microsoft Azure on julkinen pilvipalvelu ja moderni palvelutuotantoalusta, jota voidaan hyödyntää sekä IaaS- että PaaS -alustana.

Osaamme Azuren erinomaisesti. Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani, ja Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018. Olemme auttaneet jo yli sataa organisaatiota hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia.

Tutustu Azureen

Kaipaako pilvesi viiden tähden hoitoa?

Ei pelkkiä pilvipalveluita vaan pilvi ihan aidosti palveluna. Heitä haasteesi meille, saat maksuttoman arvion nykytilanteestasi eli siitä, miten saatte suurimman hyödyn pilviteknologiasta juuri tällä hetkellä.

Laita viestiä oheisella lomakkeella tai kysy lisätietoja puhelimitse numerosta 020 7191 430.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Cloud Badass - Azure-webinaari

Hybridiympäristöjen hallinta Azuren avulla

Mitkä ovat tyypillisimmät hybridipilviympäristön hallintaan liittyvät ongelmat? Mitä näille haasteille voi tehdä? Miten Azure auttaa asiassa?

Webinaarissa käymme läpi mitä työkaluja Azuresta löytyy hybridympäristöjen hallintaan ja miten näitä työkaluja käytetään.

 

Ilmoittaudu mukaan