Hae sivustolta

Modern Application Platform Consultant

Etsimme kasvavaan joukkoomme lisää intohimoisia ammattilaisia työskentelemään modernien pilviteknologiaprojektien parissa.

Haemme rentoon tiimiimme energistä ja intohimoista tekijää, joka tulee työskentelemään alan parhaiden pilviosaajien kanssa Microsoftin vuoden kumppanilla.

Aikaisemmasta teknisestä taustastasi on etua, mutta tärkeintä ovat intohimotiedonjano ja uteliaisuus uuden oppimiselle. Meidän DNA:ssamme on halu ajatella aina asiakkaamme parasta ja tehdä järkeviä ja kestäviä ratkaisuja. Kanssamme saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä pilviteknologioiden huippuosaajaksi mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Modern Application Plaform -ratkaisualueen ammattilaiset osaavat alustateknologiat, kuten Cloud IaaS, Hybrid Cloud, konttiteknologiat, PaaS/Serverless -ajoalustat sekä DevOps-hallintamallin.

Työssäsi pääset suunnittelemaan asiakkaillemme uusia ajoalustoja asiakkaiden lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden, suunnittelemaan arkkitehtuureja ja julkisen pilven governance-hallintomalleja, sekä toteuttamaan uusien ajoalustojen käyttöönottoja, transformaatioita ja migraatioita.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on jotain, mitä toivelistallamme on:

  • Intohimoa ja asennetta
  • Tiedonjakohalua ja uteliaisuutta
  • Huumorintajua (hyvä, huono tai musta, meillä nauretaan paljon)
  • Perussetti: infrastruktuuriosaaminen (Windows Server, Active Directory, virtualisointiteknologiat, PowerShell, skriptaaminen)
  • Osaamista Pilviteknologioista, kuten Microsoft Azure ja Amazon AWS
  • Osaamista kontti-teknologioista, niiden orkesteroinneista ja alustoista
  • Osaamista PaaS/Serverless-ajoalustoista
  • Ymmärrystä Linux-jakeluista (RedHat kiinnostaa meitä)
  • DevOps-osaamista

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa. Meillä on työkaverit, joilla on intohimoa uusiin teknologioihin ja halua palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Modernit kuntosalilla ja merinäköalalla varustetut toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Metropysäkki on heti vieressä ja oma auto säilyy toimitilan kellarikerroksessa.

Ratkaisualueemme on jaettu seuraaviin kategorioihin: Cloud Strategy & IT Processes, Modern Application Platform, Networks & Integrations, Automation & Orchestration, Security & Identity ja Modern Data.

Kun intohimosi ja osaamisesi kohdistuu johonkin sydämiämme lähellä olevaan ratkaisualueeseen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Click or drag a file to this area to upload.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.