Hae sivustolta

Avoin työhakemus

Etsimme jatkuvasti joukkoomme pilviosaajia ja uuden teknologian ystäviä - arkkitehtejä, asiantuntijoita, konsultteja, ratkaisumyyjiä.

Me olemme Onrego, ketterä pilvipalvelutalo ja julkisen pilven hallitsija. Olemme pilvinatiiveja asiantuntijoita ja suhtaudumme uuteen teknologiaan hyvin, hyvin vakavasti.

Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018.

Meillä on talo täynnä julkisen pilven osaajia. Jos Azure ja/tai AWS herättää sinussa tavallista suurempia tuntemuksia, niin meillä voisi olla töitä juuri sinulle.

Miksi meille?

Tervetuloa Espooseen, Keilaniemen sydämeen osoitteeseen Keilaranta 1. Tarjoamme uniikin työympäristön, jossa oma kädenjälki taatusti näkyy.

Katsomme maailmaa ja asiakkaidemme toimintaympäristöjä sekä sovellukset että liiketoiminta edellä. Autamme asiakkaitamme siirtymään ylläpidosta innovointiin ja uusien palveluiden kehittämiseen.

Pääset tekemään töitä mahtavien asiakkaiden, haastavien keissien sekä upeiden kumppaneiden kanssa. Saat tehdä tulosta omalla tavallasi – toimistolla, etänä, asiakkaalla tai vaikka laiturin nokassa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat vakuutukset, myös vapaa-ajalle. Lisäksi tarjoamme  erinomaiset mahdollisuudet kouluttautumiselle ja uuden oppimiselle.

Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan terveellinen tasapaino on meille tärkeä arvo. Kun tulet meille töihin, sinulla on muutakin elämää.

Kaikkein paras etu on kuitenkin fantastinen työporukka. Sinun paikkasi on meidän myynti-, markkinointi- ja ratkaisutiimissä.

Miten hakemusta sisään?

Hae alla olevalla lomakkeella tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@onrego.fi otsikolla Avoin työhakemus. Kerro meille hieman itsestäsi ja osaamisestasi.

Click or drag a file to this area to upload.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.