fasttrack

Azure FastTrackilla kehityksen kärkeen

Onrego on Suomen harvoja Microsoftin Azure FastTrack kumppaneita. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Organisaatiolla on mahdollisuus hakea mukaan FastTrack-ohjelmaan. FastTrackilla saavutetaan syvempi ja tehokkaampi polku pilveistämiseen Microsoftin ja valitun kumppanin huippuasiantuntijoiden kautta.

FastTrackin kautta lisätään asiakkaan ymmärrystä ja taitoja, kehitetään oikeanlaiset toimintatavat ja työkalut, nostetaan ymmärrystä sekä autetaan pilven infrastruktuurin rakentamisessa, käyttöönotossa ja hallinnassa.

Microsoftin vetämänä FastTrack-asiakkaille etsitään oikeat henkilöt, aikataulutetaan etenemistä tehokkaasti ja sparrataan yhdessä kumppanin kanssa Azure-strategia kuntoon. Kumppaniyritys (Onrego) hoitaa tehokkaan toteutuksen.

Kuinka päästä mukaan?

FastTrack-ohjelmaan haetaan mukaan Onregon kautta. Ohjelmassa on tiettyjä skenaarioita, joita voidaan asiakkaan kanssa toteuttaa. Näitä ovat mm. DevTest, DR, Digital Marketing, E-commerce ja piakkoin myös analytiikkaa ja IoT-ratkaisuja.

Ohjelma on Microsoftin rahoittama – kunhan asiakkaalla on Azuretili ja pilveistämistä tehty jonkin verran jo valmiiksi.

FastTrack sopii organisaatioille, joilla on halua siirtyä pilveen, mutta ei tarkkaa tietoa tai ymmärrystä siitä, miten lähdetään etenemään. Microsoftin mallin mukaan toteutetaan erilaisia skenaarioita asiakkaan tarpeen mukaan – sellaisella syväosaamisella, mitä harvalla organisaatiolla on omassa osaamispoolissaan.

FastTrackin hyötyjä – lisäarvoa ja tehoa toimintaan

– Ennakoinnin parantuminen
– Itsevarmuutta kehitykseen ja isompiin pilveistämisprojekteihin
– Azuren koko potentiaalin hyödyntäminen
– Syvä ymmärrys pilviteknologioista
– Uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan
– Laajasti tietoa saatavilla heti – ei hidasteita opettelun myötä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Onregon myyntiin ja anna meidän hoitaa jatkokeskustelut ja sopimukset Microsoftin suuntaan.

Jaa