joulukortti

2017 oli hieno vuosi – Kiitos!

Yrityksen vuoteen mahtuu vaikka ja mitä. Vauhdikas kasvaminen aiheuttaa välillä pieniä kasvukipuja, mutta siitä huolimatta varsinkin loppuvuosi on sujunut erinomaisesti. Onnistuneet uudistukset ratkaisuissa ja mainiot uudet työntekijät tekevät tulevaisuudennäkymistä erityisen valoisan.

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ja toivotamme kaikille rauhaisaa joulua ja entistä parempaa vuotta 2018.

Lopuksi vielä toimitusjohtajan terveiset.

Kiittäen, Team Onrego

On ollut mielenkiintoinen ja tapahtumarikas vuosi!

Joulu on erinomaista aikaa hieman rauhoittua, kerrata vuoden tapahtumat ja jatkaa uuteen vuoteen uudella energialla.

Olemme Onregolla onnekkaita, kun olemme saaneet olla mahtavien asiakkaiden kumppanina pilveistämisessä ja IT-infrastuktuurin modernisaatiossa.

Kuluneen vuoden aikana olemme käynnistäneet pilviaikakauden tuki- ja ylläpitopalvelut. Kehitimme myös pilveistämisen edelläkävijä-asiakkaidemme kanssa saamiemme kokemuksien pohjalta Onrego Managed Cloud-konseptin. Sen keskeinen ajatus on toteuttaa moderni IT-infrastruktuuri, jossa digitalisaatioratkaisut voidaan kytkeä infraan plugin-tyyppisesti.

Tämä ajatusmalli on saanut varauksetta erinomaisen vastaanoton. On ollut ilo huomata että olemme kyenneet tarjoamaan asiakkaillemme uuden näkemyksen siitä, mihin suuntaan infrastruktuuria kannattaa lähteä kehittämään.

Haluan kiittää omasta ja tiimini puolesta yhteistyöstä.

Toivotan rauhaisaa ja rentouttavaa joulua sekä menestyksellistä ja mielenkiintoista tulevaa vuotta.

Jarno Mäki
Toimitusjohtaja
Onrego Oy

joulukirje_kuvana

Jaa