Rekry_liity_Onrego_tulevaan

Haluatko loistaa? Liity joukkoomme! (työpaikkoja tarjolla)

Haemme kasvavaan joukkoomme

Pilviarkkitehteja ja -konsultteja

Haluatko päästä työskentelemään alan parhaiden pilviosaajien kanssa erittäin mielenkiintoisissa pilvihankkeissa Suomen parhaalla pilviosaajalla? Haemme tiimiimme energisiä Microsoft-pilviosaajia tai sellaisiksi haluavia kehittymään kanssamme! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien Microsoft-pilviteknologioiden parissa, sekä mahdollisuuden oppia pilviteknologioiden huippuosaajaksi mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

 


 

Mitä odotamme sinulta?

Tunnet Microsoft-teknologiat ja perusinfran hyvin. Microsoft Azure ja Office 365 ovat sinulle entuudestaan tuttuja, kokemus muista pilviratkaisuista on plussaa. Sinulla on kiinnostus ja palavaa halua kehittyä pilviteknologioiden huippuosaajaksi. Microsoft (tai vastaavat) sertifioinnit ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia.

Haluat tehdä hyvää jälkeä ja omaat kovan ruokahalun uusia teknologioita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan.

 


 

Mitä tarjoamme sinulle

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa. Suuri osa konsulteistamme on entisiä tai nykyisiä Microsoftin MCT-kouluttajia, joten saat työkaverit joilta saat myös apua ja kovaa teknistä kokemusta.

Maailma kulkee täydellä vauhdilla kohti pilvipalveluja, tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ensiluokkaiseksi pilviosaajaksi.

Pääset tekemään töitä modernisti: Toimistollamme Espoon Keilaniemessä tai vaikka etänä omalta laiturinnokalta. Teemme asiakkaillemme töitä joko paikan päällä tai etänä. Olemme mukava ja innovatiivinen työyhteisö ja kaipaamme joukkoomme energisiä edelläkävijöitä tai sellaiseksi haluavia.

 


 

Miten haet?

Jos koet vähintäänkin orastavaa mielenkiintoa, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja antaa Antti Arponen (antti.arponen@onrego.fi).

Voit myös lähettää meille suoraan avoimen hakemuksen ja/tai ansioluettelosi osoitteeseen rekry@onrego.fi

Onrego on Microsoftin Born In the Cloud ja Fast Adoption kumppani. Kuljemme teknologisesti pilvipalveluiden eturintamassa ja Microsoftin kumppaniohjelmassa olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility, 6xGold Partner ja Operations Management Suite Red Carpet kumppani. Asiakkaamme tarvitsevat meitä kovasti ja me tarvitsemme tiimiimme kyvykkäitä tähtipelaajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa moderneja Microsoft-lähtöisiä ratkaisuja, ja jotka meidän tavoin haluavat kyseenalaistaa perinteisen tavan toimia ja haluavat olla mukana muuttamassa maailmaa, luoden sekä Suomalaisille että globaaleille markkinoille sopivia ratkaisuja.

Jaa