Luottamus, aikataulu ja käyttäjille näkymätön migraatio

Nämä arvostukset koostui, kun asiakas kvalifioi kumppanin migraatioprojektiin, jossa yhdistettiin kaksi organisaatiota, joista pienemmässä oli 13 000 käyttäjää. Tavoitteena oli hallitusti migroida Office 365 kaikkine palveluineen toiseen O365 tenanttiin.

Projekti määriteltiin tarkasti, aikataulutettiin ja hyväksikäytettiin Cloudmigrator 365 siirto-ohjelmistoa, jolloin saavutettiin myös 13 000 käyttäjälle mahdollisimman vähin häiriöin suoritettu siirtymä.

Projekti pysyi budjetissa ja aikataulussa, eikä häirinnyt käyttäjien työskentelyä. Asiakas pystyi keskittymään normaaliin käyttäjien ja organisaation palvelun tukemiseen –  ylläpitoon ja Onrego vastasi projektista, joka asiakkaalle olisi ollut kertaluontoisen migraation opettelua.

Onko organisaaiollasi tarve migraatioprojektille?  Kerron mielelläni lisää.

Kenneth Haapala, 040 5109109, kenneth.haapala@onrego.fi

Jaa