Mahtavia onnistumisia asiakkaidemme kanssa

Olemme saaneet asiakkaidemme kanssa mahtavia onnistumisia. Jo monta viikkoa peräkkäin olemme myynnissä onnistuneet ylittämään myyntitavoitteemme – parhaimmillaan jopa 100 %:ti! Keskustelemme asiakkaidemme kanssa hyvin paljon digitaalisesta transformaatiosta, mitä asiakkaamme tulevat tarvitsemaan ja miten he sinne pääsevät. Viimeisen kahden viikon aikana olemme esimerkiksi tarjonneet lukuisille asiakkaille polun hyödyntämään nopeasti, ketterästi ja kustannustehokkaasti julkisen pilven palvelutarjoomaa, silmällä pitäen asiakkaidemme digitaalista transformaatiota.

Kun haluat keskustella miten organisaatiosi voisi hyöytyä digitalisaatiosta ja miten polku sinne rakennetaan, autan enemmän kuin mielelläni!

Ota yhteyttä: Jarno Mäki, toimitusjohtaja, Onrego Oy, puhelin 0400 540 502, sähköposti jarno.maki@onrego.fi

Jaa