Katastrofitilanne? Ei hätää, Operations Management Suite auttaa!

Konsulttimme Jani Varjo kertoo videollaan mm. miten Operations Management Suite auttaa varmistamaan liiketoimintasi jatkuvuuden katastrofitilanteen sattuessa ja miten me voimme auttaa saavuttamaan liiketoimintasi hyödyt.

Microsoftin Azure Site Recovery (ASR) mahdollistaa kaikille organisaatioille kustannustehokkaan tavan suojata liiketoimintaa tilanteissa joissa konesalipalvelut eivät ole normaalisti saatavilla. Azure Site Recovery tukee olemassa olevia VMware-, Hyper-V -ympäristöjä ja fyysisiä palvelimia. Konesalina voi käyttää Azurea tai vaikka omaa toista konesalia. Kaikki toiminnot voidaan automatisoida jolloin vikatilanteessa palautuminen on mahdollisimman nopeaa.

Nettisivuiltamme pääset lukemaan laajemmin Operations Management Suiten käyttöönotosta, hankinnasta ja mitä se mahdollistaa.

Haluatko kuulla lisää Operations Management Suitesta? Ota meihin yhteyttä, niin me autamme sinua.

Jaa