Uusi opas pilvikonesalin valintaan

Pilvipalvelut vastaavat moniin liiketoiminnan haasteisiin. Siirtämällä IT-infra omasta tai kumppanin ylläpitämästä konesalista julkiseen pilveen, voidaan saada mm. kustannussäästöjä, skaalautuvuutta ja parempaa käytettävyyttä. Monessa yrityksessä kysymys ei olekaan enää se, pitäisikö pilvipalveluja hyödyntää, vaan missä laajuudessa niitä pitäisi hyödyntää.

Matkalla pilveen on monta kysymystä. Pilvitransformaatio ei ole pelkästään IT-hanke, vaikka sen edistäminen onkin usein IT-päättäjien vastuulla. On myös tärkeää, että katsotaan liiketoiminnan tarpeita riittävän pitkälle tulevaisuuteen.

Pilvipalvelualustan valintaan liittyy kiinteänä osana myös pilvipalvelukumppanin valinta. Kumppani auttaa oikean ratkaisun valinnassa, auttaa siirtymävaiheessa ja huolehtii jatkuvuudesta ja kehityksestä.

Markkinoilla on paljon vaihtoehtoja ja vertaileminen saattaa tuntua hankalalta. Siksi kirjoitimme oppaan, josta saat työkalut sekä pilvipalvelualustan että -kumppanin valintaan ja osaat kysyä oikeat kysymykset.

Lataa ilmainen opas täyttämällä lomake:

Jaa