Tule kehittymään meille! (Töitä tarjolla)


Haemme:

Pilviarkkitehtejä- ja konsultteja

Haluatko päästä työskentelemään alan parhaiden pilviosaajien kanssa erittäin mielenkiintoisissa pilvihankkeissa? Haemme Microsoft-pilviosaajia tai sellaisiksi haluavia kehittymään kanssamme! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien Microsoft-pilviteknologioiden parissa, sekä mahdollisuuden oppia pilviteknologioiden huippuosaajaksi.


Mitä odotamme sinulta:

Tunnet Microsoft-teknologiat ja perus infran hyvin. Microsoft Azure –kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeämpää on kiinnostus ja palava halua kehittyä pilviteknologioiden huippuosaajaksi. Kanssamme pääset kehittymään kovaksi osaajaksi myös Microsoft Azuressa.

Haluat tehdä hyvää jälkeä ja omaat kovan ruokahalun uusia teknologioita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan.


Mitä tarjoamme sinulle:

Kanssamme pääset loistamaan! Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä erinomaisten asiakkaiden kanssa. Suuri osa konsulteistamme on entisiä tai nykyisiä Microsoftin MCT-kouluttajia, joten saat työkaverit joilta saat myös apua ja kovaa teknistä kokemusta.

Maailma kulkee täydellä vauhdilla kohti pilvipalveluja, tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ensiluokkaiseksi pilviosaajaksi.

Pääset tekemään töitä modernisti: Modernilla toimistollamme Microsoft-talolla Espoon Keilaniemessä, etänä omalta laiturinnokalta. Teemme asiakkaillemme töitä joko paikan päällä tai modernisti etänä.


Miten haet?

Jos koet vähintäänkin orastavaa mielenkiintoa, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja antaa Antti Arponen (antti.arponen@onrego.fi).

Voit myös lähettää meille suoraan avoimen hakemuksen ja/tai ansioluettelosi Antille (antti.arponen@onrego.fi).

Onrego on Microsoftin Born In the Cloud ja Fast Adoption kumppani. Kuljemme teknologisesti pilvipalveluiden eturintamassa ja Microsoftin kumppaniohjelmassa olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility, Gold Cloud Platform, Gold Datacenter ja Operations Management Suite Red Carpet kumppani. Asiakkaamme tarvitsevat meitä kovasti ja me tarvitsemme tiimiimme kyvykkäitä tähtipelaajia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa moderneja Microsoft-lähtöisiä ratkaisuja, ja jotka meidän tavoin haluavat kyseenalaistaa perinteisen tavan toimia ja haluavat olla mukana muuttamassa maailmaa, luoden sekä Suomalaisille että globaaleille markkinoille sopivia ratkaisuja.

 

Jaa