Miksi toteuttaa pilvitransformaatiota? [opas]

Digitalisaatio on muuttanut radikaalisti tapaamme tehdä töitä: liiketoimintaratkaisuja on voitava tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. Moni IT-päättäjä taiteilee myös käyttäjien toiveiden kanssa: töitä halutaan tehdä samoilla laitteilla, joihin on vapaallakin totuttu.

Kun yhtälöön lisätään vielä paine uudistaa yhä tiukempien budjettien puristuksessa, ovat uudet keinot tarpeen.

Pilvi vapauttaa resursseja

Pilvipalveluita käytettäessä organisaation ei tarvitse laittaa resursseja esimerkiksi uuden palvelinraudan tilaamiseen, konesalilaajennusten suunnitteluun tai levyjärjestelmien kuitukytkimien liikennöintien ihmettelyyn, resursseja vapautuu liiketoimintaa tukeviin tehtäviin.

Tällaisia tärkeitä hankkeita voivat olla esim. IT-megatrendien jalostaminen liiketoiminnan käyttöön.

Eroon toimittajan kahleista

Pilvipalveluiden avulla IT-palvelujen ulkoistaminen on helppoa ja turvallista. IT-organisaatiot voivat toteuttaa toimittajasta riippumattomat palvelut, joita operoimaan valitaan sopivan ketterä kumppani. Näin riippuvuutta toimittajaan (ns. vendor lock) ei synny.

Pilvitransformaatio tuo kilpailukykyä

Pilvipalvelut tarjoavat ylläpidon vaivattomuutta, kustannussäästöjä, skaalautuvuutta ja tiedon saatavuutta ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki ovat asioita, jotka merkittävästi parantavat yrityksen kilpailukykyä.

Lataa ilmainen opas

Olen koonnut oppaan, jossa kerron, miten pilvipalveluilla voidaan tukea liiketoimintaa ja mitä yrityksen IT-infrastruktuurista vastaavan tulisi tietää niiden mahdollisuuksista.

Ole hyvä, lataa ilmainen opas täyttämällä lomake:

Jaa