Onrego mukana 600Minutes ICT Trends and Solutions tapahtumassa

Helsinkiin kokoontuu 24.11.2015 suuri joukko päättäjiä Management Events 600Minutes ICT Trends and Solutions tapahtumaan Scandic Marina Congress Centeriin, jossa pääteemana on digitalisaatio: mobiili, pilvi, Internet of Things, ennustava analytiikka ja tulevaisuuden trendit.

Onrego on mukana tapaamassa päättäjiä ja keskustelemassa pilvipalveluista ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Pidämme tapahtumassa esityksen aiheella ”Cloudsourcing – Miksi toteuttaa pilvitransformaatiota?”.


Mikä 600Minutes ICT Trends and Solutions?

Tapahtuma kerää kokoon ICT-päättäjiä ja liiketoimintajohtoa. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja liiketoiminnast ja strategiasta, käydään keskusteluja ajankohtaisista aiheista, verkostoidutaan muiden päättäjien kanssa, sekä tutustutaan itseä kiinnostavien palveluntarjoajien ratkaisuihin.


Cloudsourcing – Miksi toteuttaa pilvitransformaatiota?

Tutkimuksien mukaan organisaatiot, jotka kykenevät hyödyntämään IT-megatrendejä, pärjäävät toimialallaan kilpailijoita paremmin. Kyky hyötyä digitalisaatiosta, Internet of Thingistä, analytiikasta ja big datasta, syntyy organisaation ketteryydestä, modernista ajattelusta ja toimintatavasta, sekä järkevästä kustannusrakenteesta.

Pilvipalveluiden avulla toteutettava modernisaatio on edellytys IT-megatrendien hyödyntämiselle. Onregon Jarno Mäki, Kenneth Haapala, Kalle Rissanen ja Jaakko Hannukainen ovat tapahtumassa keskustelemassa päättäjien kanssa pilvipalveluista ja cloudsourcingista.


Onrego Managed Cloud – pilviaikakauden ylläpito- ja tukipalvelut

Onrego Managed Cloud ylläpito- ja tukipalvelut on Onregon uusi palvelukonsepti, jolla tarjoamme asiakkaillemme modernilla otteella toteutettuja ylläpitopalveluita. Onrego Managed Cloud palvelutarjonta koostuu pilvipalveluiden jatkuvista tukipalveluista (Microsoft Office 365, Microsoft Azure), palvelimien ylläpitopalveluista (käyttöpalvelut), työasemien ylläpitopalveluista ja tukipalveluista ja Service Deskistä.


Vaihda ajatuksia Onregon kanssa!

Jos osallistut 600Minutes ICT Trends and Solutions tapahtumaan, voit tapahtumatyökalun kautta pyytää tapaamista Onregon Jarnon, Kennethin, Kallen tai Jaakon kanssa.

Jos haluat sopia kanssamme suoraan tapaamisen, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä klikkaamalla tästä!

Jaa