Onrego on Microsoft 4x kultakumppani!

Onrego on saavuttanut Microsoftin kumppaniohjelmassa uusia kulta-kompetensseja: Gold Enterprise Mobility Management kompetenssin ja Gold Midmarket Solution Provider kompetenssin.

Gold-status Enterprise Mobility Management kompetenssissa osoittaa Onregon vahvaa osaamista, mutta todellista suorituskykyä mobiliteetin ja pilvipohjaisen identiteetin- ja pääsynhallinnassa, sekä mobiililaitehallinnassa.

Onrego on toteuttanut lukuisia onnistuneita hankkeita, jotka ovat perustuneet Microsoft Enterprise Mobility Suite käyttöoikeuspakettiin.


Onrego Microsoft-kumppanina

Onregon strategiana on ollut yhtiön alusta saakka kaksi asiaa:

1) Tehdään pilvipalveluita

2) Tehdään se Microsoftin kanssa

Olemme onnistuneet tavoitteissamme erittäin hyvin, josta osoituksena on Microsoftin kumppaniohjelman kolme kulta-tason kompetenssia ja kolme hopea-tason kompetenssia. Lisäksi yhtiöllemme on Microsoft Corporationin toimesta annettu kaksi erikoisstatusta:

Elite Enterprise Mobility Partner

Red Carpet Operations Management Suite Partner

Onregon tämän hetkiset Microsoftin kumppaniohjelman kompetenssit ovat:

onrego_goldx4_white_small


Mitä merkitystä kompetensseilla ovat?

Maailma on muuttunut viime aikoina hyvin nopeasti, ja Microsoft on mukauttanut kumppaniohjelmansa ja fokuksensa asiakkaiden uusia tarpeita vastaavaksi aihepiireihin Cloud Platform & Infrastructure, Productivity, Data Management & Analytics, Mobility, Dynamics Business Applications ja ISV.

ms_komeptenssit


Onrego on nyt kultakumppani kategorioissa Cloud Platform & Infrastructure ja Mobility, ja toimii aktiivisesti Productivity ja Data Management & Analytics alueilla.

Kompetenssit osoittavat Onregon olevan erinomainen kumppani asiakkaille, jotka haluavat onnistua pilvipalveluiden käyttöönotoissa, konesalien uudistuksissa, mobiiliaikakauden identiteetin hallinnassa ja pilvipalveluiden kehittämisessä liiketoimintaa palvelevaksi.

Jaa