Cireson Portal for Configuration Manager on helppokäyttöinen selainpohjainen hallintakonsoli Microsoft System Center Configuration Managerille. Se mahdollistaa SCCM:n käytön mistä tahansa, milloin tahansa.

 

Cireson Portal for Configuration Managerin hyödyt

Selainkäyttöinen portaali Microsoft System Center Configuration Managerille (SCCM) mahdollistaa SCCM:n käyttämisen mistä tahansa ja milloin tahansa tavallisella web-selaimella. Cireson Portal for Configuration Manager on tarkoitettu sekä administraattoreille että muulle IT-henkilöstölle (esim. IT-tuki), jolla minimoidaan riskit ja parannetaan tietoturvaa, hyödyntäen helppokäyttöistä roolipohjaista hallintaa.

Käyttökokemus

Cireson Portal for Configuration Manager on suunniteltu IT-henkilöstölle ja administraattoreille. Se on yksinkertainen ja helppo käyttää. SCCM:n konsolin käyttö voi olla ei-administraattoreille turhan monimutkainen ja vaikea käyttää. 

Tietoturva

Roolipohjaista hallintaa on helppo tehdä ja käyttää. Cireson Portal mahdollistaa erilaisten käyttäjäroolien tekemisen, esimerkiksi IT-tuelle omansa. Oikeuksia voidaan antaa henkilö- tai ryhmätasolla helposti ja yksinkertaisesti.

Koulutus

Käyttäminen ei vaadi paljoakaan perehtymistä ja koulutusta, kiitos hyvän suunnittelun. Onrego tarjoaa käyttöönottoperehdytyksen ja -koulutuksen, jotta portaalista saa kaiken hyödyn irti.

Helppokäyttöisyys

Olennaisen tiedon löytää aiempaa helpommin ja vähemmällä määrällä klikkauksia. Yksi näkymä sisältää kaikki olennaiset tiedot ja mahdollistaa tarvittavien toimenpiteiden suorittamisen.

Inventaariotiedon hyödynnettävyys

Laitteisto-, ohjelmisto-, verkko- ja käyttäjäinventaariotiedot saa näkyville samaan näkymään,  SCCM:n Resource Explorerin menuvalikoiden sijaan.

Käytettävyys

Cireson Portal for Configuration Manager on selainkäyttöinen, käytettävissä selaimella mistä tahansa ja milloin tahansa. SCCM:n oma konsoli on jonkinverran hidas ja kömpelö sekä vaatii etäyhteyden – ja syö resursseja.

Laajennettavuus

Portaalista voi käynnistää ulkopuolisia työkaluja, komentoja ja webhookseja. SCCM:n oma konsoli vaatii enemmän virittelyä, jos haluaa laajentaa valikoita.

Mallipohjat jakeluille

Mahdollisuus hyödyntää mallipohjia asetuksille, aikaikkunoille, käyttäjäkokemuksille ja hälytyksille, joita voi  uudelleenkäyttää jakeluissa. SCCM:n konsolissa asetukset on konfiguroitava käsin jokaiseen jakeluun.

Ohjelmistojakelu

Yksinkertaista ja helppoa jakaa ohjelmistoja halutulle kohderyhmälle.

Käyttöjärjestelmäjakelu

Käyttöjärjestelmäjakeluiden tekeminen ja kohdistaminen on huomattavasti nopeampaa ja helpompaa, kuin SCCM:n omalla konsolilla.

MDT integraatio

Helppo luoda, hallita ja käyttää MDT-rooleja ohjelmisto- ja käyttöjärjestelmähjakeluihin. Käyttöjärjestelmäjakeluissa voidaan kustomoida jakelua MDT-attribuuteilla. SCCM:n konsoli on rajoitettu vainMDT Task Sequencen luomiseen.

Raportointi

Raportointi on integroitu Cireson Portal for Configuration Manageriin. Oikeuksia raportteihin voidaan antaa yksittäisille käyttäjille tai ryhmille.

Application ja Packages luominen

Ohjelmistojakeluihin voidaan luoda mallipohjia, joilla esimerkiksi IT-tuki voi nopeuttaa jakeluita. Halutut asetukset voi etukäteen määrittää valmiiksi tuleviin jakeluihin.

 


 

Toimiva ulkoasu ja käytettävyys ovat Cireson Portal for Configuration Managerin valtti

Cireson Portal for Configuration Manager on upea ja helppokäyttöinen. Sitä voi selaimella käyttää mistä tahansa ja milloin tahansa – erikseen määritetyin käyttöoikeuksin.

Cireson Portal for Configuration Managerin isän, Microsoft MVP Wally Meadin esitys ratkaisusta:

 


 

Hinnoittelu ja palvelut

Cireson Portal for Configuration Manager on hinnoiteltu organisaation hallittavien laitteiden (SCCM:ssä olevat laitteet) määrän mukaan.

Oppilaitoshinnoittelut – pyydä tarjous.

TuotekoodiOrganisaation kokoHinta per vuosi
CP1Laitteita 0 – 10001 425,00 €
CP2Laitteita 1 001 – 2 0002 375,00 €
CP3Laitteita 2 001 – 5 0004 750,00 €
CP4Laitteita 5 001 – 10 0007 600,00 €
CP5Laitteita 10 001 – 25 00014 250,00 €
 Yli 25 001 laitettaPyydä tarjous
ON1Käyttöönotto1 190,00 €
ON2Käyttöönottoperehdytyskoulutus1 190,00 €

Ratkaisu lisensoidaan vuodeksi kerralla. Esitetty hinta on yhden vuoden käyttöoikeus ratkaisuun. Hinnat ALV 0%. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnoittelu perustuu System Center Configuration Managerissa olevien hallittavien laitteiden määrään. Oppilaitoshinnoittelu saatavissa erikseen. 

Tarjous

 

Käyttöönotto-bundle erikoishintaan

Sisältää:

Cireson Portal for Configuration Manager käyttöönoton ja käyttöönotto- ja perehdytyskoulutuksen.

1690 €

 


 

Lisätiedot ja ratkaisun hankkiminen

Cireson Portal for Configuration Manager on kauan odotettu laajennus maailman eniten käytettyyn työasemien hallintatyökaluun.

Tilaa ratkaisu oheisella lomakkeella tai pyydä Onregolta yhteydenottoa tai tarjousta.