Ovatko Microsoft Office 365-palvelut kunnossa ja toimivatko ne parhaiden käytäntöjen mukaan? Ovatko Office 365-käyttöoikeudet ja -lisenssit kokonaan hyötykäytössä? Oletko jo perehtynyt esimerkiksi Microsoft Teams-, Office 365 Groups- tai Yammer-ominaisuuksiin?

 


 

Ratkaisun hyödyt

Usein törmätään tilanteeseen, jossa Office 365 on otettu käyttöön, mutta käyttöönotossa ei ole osattu hyödyntää kokemusta ja parhaita käytäntöjä. Tällöin Office 365:n palvelut saattavat toimia hieman heikosti tai hitaasti. Kuten lähestulkoon mikä tahansa julkisen pilven palvelu, Microsoft Office 365 kehittyy huomattavaa vauhtia. Palvelukokonaisuuteen putkahtaa uusia palveluita ja olemassa olevat palvelut saavat uusia ominaisuuksia, jotka hyödyttävät Office 365:n käyttäjiä paljonkin.

Office 365: Parhaat käytännöt – kuntokartoitustyöpaja

on palvelu, jossa:

  • Tarkastetaan, että Office 365 on otettu käyttöön parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja että se toimii mahdollisimman hyvin
  • Tarkastetaan, että Office 365-lisenssit on laajamittaisesti otettu käyttöön, että käyttäjillä on oikeanlaiset palvelupaketit eikä makseta turhasta
  • Tutustutaan Office 365:n uusiin ominaisuuksiin ja palveluihin: Miten ne voisivat hyödyttää organisaatiota ja miten ominaisuudet ja palvelut saadaan organisaatiolle käyttöön?
  • Tarkastetaan Office 365:n tietoturvallinen käyttö ja tarvittavat lisäpalvelut (sähköpostin suojaus, laitteiden ja datan tietoturva)

 


 

Mitä ratkaisu sisältää?

Office 365: Parhaat käytännöt – kuntokartoitustyöpaja koostuu työpajasta ja työpajan pohjalta laaditusta raportista. Kuntokartoitustyöpaja voidaan toteuttaa joko etänä esimerkiksi Skypella tai paikan päällä.

Office 365: Parhaat käytännöt – kuntokartoitustyöpaja voidaan toteuttaa myös jatkuvana ”morning coffee” toteutuksena, jossa säännöllisin väliajoin tarkastetaan Office 365 :n toimivuuden ja/tai käydään läpi uudet ominaisuudet ja palvelut sekä niiden mahdollisuudet organisaatiolle.

 


 

Kenelle ratkaisu on tarkoitettu?

Ratkaisu on tarkoitettu kaikille organisaatioille joilla on Microsoft Office 365 käytössä; jotka haluavat varmistaa että se on otettu käyttöön parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja että organisaatiolle hyödylliset uudet ominaisuudet ja palvelut ovat hyötykäytössä

Palvelu sopii myös organisaatioille jotka haluavat tarkistaa, ovatko Office 365-palvelupaketit allokoitu tehokkaasti ja oikein.

 


 

Miten ratkaisu hankitaan?

Tilaa palvelu tai pyydä lisätietoja oheisella lomakkeella. Olemme teihin suoraan yhteydessä mahdollisimman pian.