Microsoft Gold Cloud Platform-kumppani on oiva valinta kun halutaan ottaa käyttöön Microsoft Azure palveluita. Osaavan kumppanin avulla onnistuu paremmin arkkitehtuurien suunnittelussa, hybridipilven toteutuksessa sekä Azuren käyttöönotoissa ja migraatioissa.


Arkkitehtuurisunnittelupalvelut

Suunnittelemme tarpeiden mukaan halutunlaisen julkisen pilven ympäristön, joka voi koostua virtuaalikoneista, verkoista ja erilaisista SaaS- ja PaaS-palveluista. Arkkitehtuurisuunnittelupalveluiden lisäksi tarjonnasta löytyy myös Microsoft Azure -ratkaisuiden käyttöönotot, olemassa olevien ympäristöjen migraatiot, sekä pääkäyttäjäpalvelut. Käytössä on markkinajohtajien migraatiotyökaluja, joiden avulla voidaan toteuttaa nopeasti ja varmasti esimerkiksi virtuaalikone-migraatiot sekä palveluiden konversiot Microsoft Azureen.

 


Proof-of-Concept ja pilotointi

Microsoft Azure Proof-of-Conceptit ja pilotoinnit ovat Microsoft Azure -ratkaisuiden koekäyttöä organisaatiolle, joiden kuluessa pyritään varmistamaan ratkaisun sopivuus ja hyödyt – sekä innovoimaan, mitä kaikkea Azure-ratkaisusta voidaan saada irti.
Teknologiat, joiden kanssa PoCeja ja pilotointeja voidaan tehdä, ovat mm.:

  • Enterprise Mobility Suite
  • Azure Active Directory
  • Azure IaaS-virtuaalikoneet
  • Azure Backup
  • Azure Multi-Factor Authentication
  • Azure Automation

Microsoft Azure Proof-of-Concepteihin ja pilotointeihin voi olla mahdollista saada rahoitusta.
Microsoft Azure Deployment Planning Services (DPS) -seteleitä voi  hyödyntää kustannuksissa. DPS-seteleiksi voidaan konvertoida myös Microsoft SA-koulutusseteleitä.

 


Miten edetä?

Onrego auttaa ja ohjaa – ota yhteyttä.