Etsimässä ratkaisua liiketoimintajärjestelmien jatkuvuuden parantamiseksi? Jatkuvuuden turvaaminen tarkoittaa silloin myös perinteisen IT-infrastruktuurin kriittisten komponenttien jatkuvuuden parantamista. Siihen kannattaa hyödyntää pilven monipuolisia mahdollisuuksia.

Toiset miettivät kahdennettua konesalia tai muuta järeää, kaikenkattavaa ratkaisua. Pilvi tarjoaa, jos ei nyt kahdennettua konesalia, niin lukuisia muita jatkuvuutta parantavia ratkaisuita.

Nykyään puhutaan Cloud Disaster Recovery ja DRaaS palveluista. Pilvi tarjoaa monipuolisia ja hyviä vaihtoehtoja mm. yksittäisen järjestelmän tai palvelimen jatkuvuuden parantamiseen. Tyypillisesti näiden asioiden kanssa painitaan, kun järjestelmät ovat omassa tai palveluntarjoajan kapasiteetissa.

 


Microsoft Azure liiketoiminnan jatkuvuuden turvaajana-työpaja

Ratkaisu toimitetaan työpajana, jossa analysoidaan pilven tuomia vaihtoehtoja ja niiden soveltuvuutta asiakkaan valittujen järjestelmien jatkuvuuden turvaamiseksi. Työapajassa voidaan vaihtoehtoisesti käsitellä asioita IT-kokonaisarkkitehtuurin kannalta.

Työpajassa analysoidaan Azuren tuomia mahdollisuuksia ja lisäarvoa, miten liiketoimintajärjestelmien käytettävyyden parantaminen toteutaan sekä miten vikatilanteista toipuminen ja ennaltaehkäisy suoritetaan.

Hinta: 2490 €

Hinnat ALV 0%. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tilaukset ja lisätiedot: