Hae sivustolta

Pitkän linjan IT-suunnittelu on historiaa

Cloud Insights / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Myynti
Ota yhteyttä

IT-strategioiden ja tiekarttojen pitkäaikainen suunnittelu on nykyään ongelmallista. IT kehittyy niin valtavaa vauhtia, että pitkälliset suunnitelmat ehtivät auttamattomasti vanheta.

Omista asiakkaistamme mm. Pieksämäen kaupunki on ajan hermolla. ”Olemme ihan tietoisesti olleet rakentamatta pitkän tähtäimen pilvistrategiaa, mietimme kehityspolkuja ketterästi pilven kehityksen myötä.” Näin on strategioinut Pieksämäen kaupungin IT-asiantuntija Aapo Karjalainen.

Timo Marila, ICT-kehittämispäällikkö, HSYltä on samoilla linjoilla. ”Olemme onnistuneet lähtemään matkalle pilveen oikea-aikaisesti. Palvelumme ovat kehittyneet yhtä matkaa julkisen pilven kehityksen mukaan. Meillä on nyt hyvä käsitys kokonaisuudesta ja siitä, mitä haluamme jatkossa vielä tehdä.”

Oma toimintaperiaatteemme on rakentaa asiakkaalle sellainen infrastruktuuri ja arkkitehtuurin perusperiaatteet, että pilven kehityksessä mukana pysyminen on vaivatonta. Plug in-arkkitehtuurimme kautta ratkaisuja saa nopeasti käyttöön ja pois käytöstä.

Eikös olekin fiksua?

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?