Matkalla julkiseen pilveen?

Onrego on vienyt julkiseen pilveen jo yli 100 organisaatiota. Tyypillisiä käyttökohteita hyödyntää julkista pilveä on joko olemassa olevien on-premises ratkaisuiden ketteränä ja kustannustehokkaana korvaajana tai mahdollistaa uusia toiminnallisuuksia ja palveluita ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Onrego on vienyt jo yli 100 organisaatioita julkiseen pilveen, josta on syntynyt laadukas ja ammattitaitoinen palvelukokonaisuus, jossa ymmärretään eri organisaatioiden tarpeet ja haasteet.

Kutsumme matkaa julkiseen pilveen pilvitransformaatioksi.

Moderni alusta liiketoimintaratkaisuille

Pilvipalvelut ovat uusi tapa kuluttaa, tuottaa ja hallinnoida IT-palveluja. Moderni, julkiseen pilveen nojautuva IT-palveluympäristö mahdollistaa ketterän ja nopean tavan reagoida liiketoiminnan tarpeisiin ja muutoksiin.

IT-palvelutuotannossa kannattaa siirtyä palveluiden tuottamisesta palveluiden hallinnan malliin ja kohentaa kyvykkyyttä hyödyntää julkisen pilven palveluita liiketoiminnassa.

 Pilvisiirtymämalli

Onregon pilvisiirtymämalli auttaa organisaatiota hahmottamaan missä vaiheessa pilvisiirtymää organisaatio on menossa ja millaisia palvelutarpeita eri vaiheissa on.

Missä vaiheessa oma organisaatiosi on?

 

IT-täysulkoistusten viimeinen aalto

Palveluita on tavattu tuottaa joko itse (insourcing) tai ne on ulkoistettu kokonaan (outsourcing). Pilvipalveluiden hankintamalli on cloudsourcing, tai outsourcing 2.0.

Pilvipalveluiden avulla voidaan hankkia itse ulkoistettuja pilvipalveluita ja kilpailuttaa hallinnoivat operaattorit. Samalla voi miettiä, mitä kannattaa tuottaa itse ja mitä kannattaa pistemäisinä ulkoistuksina hankkia pilvestä.

Cloudsourcing-hankintamalli:

  • poistaa valmistajariippuvuuden (vendor lockin)
  • on joustava
  • optimoi kustannuksia
  • hyödyntää ja alistaa IT-megatrendejä liiketoiminnan tarpeisiin

Lähdetäänkö matkalle?

Me autamme – ota yhteyttä.