Hae sivustolta

Tietoturvan asiantuntijapalvelut

Security Consultant as a Service – Kovemman luokan tietoturvaosaamista joustavalla toimitusmallilla.

Ota yhteyttä Palkkaa asiantuntija

Liiketoiminta- ja IT-järjestelmien tietoturva on ajankohtainen ja tärkeä asia. Haaste on, että vaihtoehtoja, komponentteja ja toimitustapoja on paljon. Me Loihde Cloudonilla autamme luomaan toimivan suunnitelman ja toteuttamaan sen. Rakennamme hyvin hallittuja ja turvallisia ympäristöjä. Tietoturvan perusasiat saadaan kuntoon ”Secure by Default” -ajattelulla, joka mahdollistaa kehittämisen.

Kysy lisätietoja

Tomi Viinikainen
+358 50 373 0217
tomi.viinikainen@loihde.com

Riku Sarja

Tietoturvaa ketterästi ammattitaidolla

Olemme tehneet tietoturva-asiantuntijoidemme hyödyntämisestä mahdollisimman helppoa. Security Consultant as a Service –hankintamallilla priorisoimme resurssit käyttöösi. Saat hyvän ymmärryksen nykyisestä tietoturvatasosta ja kehitysehdotukset loogisista kehityskohteista. Tietoturva-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi sovitun resurssivarauksen mukaisesti sopimuskauden ajan, esimerkiksi 10 htp / kk, 12 kk.

Noudatamme alan parhaita käytäntöjä. Luomme yhdessä tiekarttaa tietoturvan kehityskaaresta ja toteutamme sen kanssasi.

Onrego - Azure-asiantuntija
Cloud Force

Tiimi, joka tekee unelmistasi ja tavoitteistasi totta

Cloud Force on asiantuntijatiimi, joka koostuu esimerkiksi arkkitehdistä ja 1-3 konsultista haluamallasi kuukausittaisella allokaatiolla.

Asiantuntijatiimi auttaa viemään pilvitransformaatiotasi eteenpäin varmalla otteella ja parhaita käytäntöjä noudattaen.

Kysy lisätietoja
Royale

Säästä omaa aikaasi

Royale-palvelumme auttaa sinua säästämään omaa aikaasi. Viemme pilvihankkeitasi vauhdilla eteenpäin ja teemme puolestasi mahdollisimman paljon tehtäviä sekä valintoja. Kyseessä on todellinen Avaimet käteen –toimitus.

Jätä pilvihankkeet meille ja keskity tukemaan liiketoimintaasi.

Mitä lupaamme?

Certified Cloud Bad*sses

Asiantuntijamme ovat Microsoftin sertifioimia, Suomen kovimpia julkipilven ammattilaisia, jotka auttavat vastaamaan kysymyksiisi ja korottamaan tietoturvatasoasi.

Kehitystä tarpeen mukaan

Säännölliset kehitysworkshopit, nopea regointi muutostilanteissa ja uusimmat Microsoft 365- ja Azure-tietoturvaominaisuudet.

Azure-tietoturvan kehittäminen

Defender for Cloud ja Secure Score:n kehittäminen. Haavottuvuuksien hallinta ja hyökkäyksien analysointi sekä suositukset lujittamisesta.

Laaja kokemus ja näkemys

Olemme auttaneet lukuisia organisaatiota lunastamaan julkipilven hyödyt, ja olemme keränneet runsaasti kokemusta eri toimialoilta.

Jaamme nämä viisaudet mielellämme kanssasi ja autamme sinua välttämään pilven pahimmat sudenkuopat.

azure-omg
End-to-end

Pilvikumppanisi alusta loppuun

Autamme pilviympäristösi suunnittelussa, toteutuksessa ja ylläpidossa. Tarvittaessa olemme tukena koko pilviympäristösi elinkaaren ajan, alusta loppuun.

Ota yhteyttä

Suomen kovinta Azure-osaamista

Pilvinatiivit osaajamme ovat Azure- ja M365-ympäristöjen ammattilaisia. Autamme sinua tekemään Azure-ympäristöstäsi turvallisen ja kustannustehokkaan. Noudatamme Microsoftin suosimia parhaita käytäntöjä ja Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure -kehikkoa Azure-ympäristöjen käyttöönotossa ja hallinnassa.

 

  

Kysy lisätietoja tai palkkaa asiantuntija

Laita meille viestiä tai soita numeroon 020 7191 430, ja kerro miten voimme auttaa.

Tarvittaessa saat asiantuntijan käyttöösi hyvinkin nopealla aikataululla.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Onrego - Azure-asiantuntija

Pilvivalmennus IT-ammattilaisille

Kasvata omaa tai tiimisi pilviosaamista. Pilvivalmennus on IT-ammattilaisille ja IT-tiimeille suunnattu valmennusohjelma, jossa perehdytämme opiskelijat julkipilven ja Microsoft Azuren parhaisiin käytäntöihin.

Tutustu valmennukseen