Hae sivustolta

Prepare and execute - pilven arkkitehtuuri, hallintamalli ja perustamisvaihe

Arkkitehtuurin määrittely, pilven hallintamalli (Cloud Governance) sekä pilvipalvelualustan perustamisvaihe (Cloud Foundation) toimivat pilvisiirtymänne selkärankana.

Kysy lisätietoja

Pilven perusta kuntoon

Tässä vaiheessa luomme turvallisen ja hyvin hallitun perustan pilvi- ja sovellusalustallenne sekä yhteiset pelisäännöt pilven kanssa toimimiseen.

Pilvialusta perustetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti tietoturva, käyttäjähallinta sekä kulujen optimointi huomioiden.

Pilven pelikirja

Pilven hallintamalli on olennainen osa organisaationne pilvipolkua sekä myöhempää kehitystyötä ja palveluiden hallintaa.

Hallintamallissa määrittelemme pilvipalveluiden käyttöönoton ja pelisäännöt pilvipalveluiden käytölle teidän organisaatiossa.

Hallintamallissa määrittelemme sovellusten hallinnan, kehityksen ja käyttöönoton sekä turvallisuus- ja seurantamäärittelyt. Hallintamalli luodaan yhdessä sinun ja teidän organisaationne kanssa työpajatyöskentelyllä. Työpajojen teemat ovat suunnittelu, identiteetit ja käyttöoikeudet, verkko- ja arkkitehtuurisuunnittelu, turvallisuus, jatkuvuus ja seuranta.

Kysy lisätietoja

Tarvitsetteko apua pilven hallintamallin, pilviarkkitehtuurin tai pilven perustamisen kanssa?

Ota yhteyttä, rakennetaan yhdessä parhaiden käytäntöjen mukaan toteutettu pilvialusta.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Ota yhteyttä

Myynti


Ota yhteyttä loihdecloudon@loihde.com 020 7191 430