Hae sivustolta

Onrego Managed Cloud™️ Enable

Hanki Azure-pilvikapasiteetti ja Microsoft 365-käyttöoikeudet suoraan osaavalta kumppanilta eli meiltä! Pilvikapasiteettipalvelumme sisältää tukipalvelun ja Onrego Marketplace -itsepalveluportaalin, jossa voit itse hallita organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia.

Tilaa palvelu
Onrego - Azure-asiantuntija

Hallitse organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia helposti

Onrego Managed Cloud™ Enable on Onregon pilvikapasiteettipalvelu, jolla voit itse hallita organisaation käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia. Palvelu sisältää itsepalveluportaalin Onrego Marketplace, tuen ja Microsoft 365 -pääkäyttäjätukipalvelun.

Kun tarvitset apua julkipilveen siirtymiseen, pilvikustannusten optimointiin ja pilvi-infran automatisointiin, voit kääntyä asiantuntijointemme puoleen. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi teknisen Azure-tuen.

Onrego Managed Cloud™ Enable kuuluu kaikille asiakkaillemme, joille tarjoamme Cloud Solution Provider (CSP) -käyttöoikeuksia.

Palvelun hyödyt

Laskutus kuukausittain käytön mukaan

REST-API rajapintaintegraatiot & Onrego Marketplace -itsepalveluportaali

Ammattimaiset tukipalvelut aina arkkitehtitasolle saakka

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat itse ostaa pilvikapasiteetin, mutta kaipaavat tukea ja pilvialustan asiantuntemusta.

Palvelu sopii myös kaikille, jotka kaipaavat päiväkohtaista laskutusta ja selkeää pilvikulutuksen raportointia.

Onrego Marketplace

Onrego Marketplace tehostaa asiakkaan omaa ajankäyttöä palveluiden hallinnassa. Se on itsepalveluportaali, joka kuuluu Onrego Managed Cloud™ Enable asiakkaiden pääkäyttäjien tukipalveluun.

Onrego Marketplace on tarkoitettu Microsoft Online Subscription -käyttöoikeuksien hankintaa ja hallintaa sekä Azure -kapasiteetin seurantaa varten.

Tukipalvelut

Onrego Managed Cloud™️ Enable -tuki vastaa sekä sopimus-, laskutus- että teknisen tuen kysymyksiin. Tuki kattaa ne pilvipalvelut ja käyttöoikeudet, jotka asiakas on hankkinut Onregolta.

Asiakas vastaa hankkimastaan palvelusta ja sen ylläpidosta sekä tukitarpeen havaitsemisesta. Onrego tarjoaa reaktiivisen tukikanavan asiakkaan palvelulle.

Enable-palvelussa on eri tukitasoja, palvelupiste, palveluilmoitusten seuranta ja tiedotus, on-premise -tuki Microsoft-teknologioille, Office 365, Microsoft 365 ja EMS -pääkäyttäjätukipalvelu sekä Azure-tukipalvelu.

Palvelun käyttäminen

Asiakkaan kannalta palvelun käyttö on Microsoft Office 365 palveluihin liittyvien työ- ja muutospyyntöjen tilaamista. Palvelun käyttäjinä ovat asiakkaan nimeämät pääkäyttäjät, joilla on oikeus tehdä työ- ja muutospyyntöjä. Palvelupyynnöt tehdään Onregon palvelupisteeseen tukiportaalin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Palvelun aloittamiseen hyödynnetään Onrego Rapid Onboarding Serviceä. Se toimii staging area –tyyppisesti uusille sovelluksille ja tarpeille, joille suoritetaan asiakkaan tilaamalle sovellukselle pilvikelpoisuusanalyysi ja arvioidaan sovelluksen ylläpitoon liittämisen mahdollisuuden.

Kysy lisätietoja palvelusta

Heräsikö kysymyksiä palveluun liittyen?

Palvelun käyttöönotto tapahtuu hyvin nopeasti.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.