Hae sivustolta

Onrego Managed Cloud™️ Enable - pilvikapasiteetti Microsoft CSP-kumppanilta

Hanki Azure-pilvikapasiteetti ja Microsoft 365-käyttöoikeudet suoraan osaavalta kumppanilta eli meiltä! Pilvikapasiteettipalvelumme sisältää tukipalvelun ja Onrego Marketplace -itsepalveluportaalin, jossa voit itse hallita organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia.

Kysy lisätietoja
Onrego - Azure-asiantuntija

Hallitse organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia helposti

Onrego Managed Cloud™ Enable on pilvikapasiteettipalvelumme, jolla voit itse hallita organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia. Palvelu sisältää itsepalveluportaalin Onrego Marketplace, tuen ja Microsoft 365 -pääkäyttäjätukipalvelun.

Kun tarvitset apua julkipilveen siirtymiseen, pilvikustannusten optimointiin ja pilvi-infran automatisointiin, voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi teknisen Azure-tuen.

Onrego Managed Cloud™ Enable kuuluu kaikille asiakkaillemme, joille tarjoamme Cloud Solution Provider (CSP) -käyttöoikeuksia.

CSP-mallin hyödyt - miksi kapasiteetti kannattaa hankkia kumppanilta?

Voit ostaa Azure-kapasiteetin suoraan omalla luottokortillasi tai voit ostaa kapasiteetin CSP-kumppanin kautta. Tässä viisi syytä miksi kapasiteetti kannattaa ostaa kumppanin kautta:

  1. Kuukausilaskutus. Laskutus tapahtuu käytön mukaan eli maksat vain siitä mitä käytät. Saat kerran kuukaudessa selkeästi eritellyn laskun tilauksistasi. Tämä helpottaa huomattavasti pilvikulutuksen seuraamista ja optimointia.
  2. Tukipalvelut. Jos ja kun tarvitset tukea Azuren tilauksiin tai palveluihin liittyen, voit kääntyä meidän asiantuntijoidemme puoleen. Palvelumme taustalta löytyy Microsoft Premier Support.
  3. Lisenssien optimointi. Asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan maksimaalisen hyödyn irti käytössä olevista lisensseistä.
  4. Itsepalveluportaali. Voit itse hallinnoida Azure-tilauksia ja käyttöoikeuksia Onrego Marketplace -portaalissa. Tämä säästää sekä sinun että meidän aikaa.
  5. Rajapinta. Palvelumme sisältää API-rajapinnan integraatioille ja lisenssiautomaatioille. Rajapinnan avulla voit kytkeä palvelumme esimerkiksi identiteetinhallinnan ratkaisuusi ja luoda / poistaa lisenssejä automaattisesti.

Katso webinaarimme aiheeseen liittyen: Microsoft 365:n ja Azuren kustannukset kuriin

Voinko auttaa?

Juhana Raitasalo


Chief Customer Officer juhana.raitasalo@onrego.fi +358 40 759 0526

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii sinulle, jos haluat itse hankkia pilvikapasiteetin, mutta kaipaat tukea ja pilvialustan asiantuntemusta.

Palvelu sopii sinulle myös, jos kaipaat päiväkohtaista laskutusta ja selkeää pilvikulutuksen raportointia.

Onrego Marketplace

Onrego Marketplace tehostaa ajankäyttöäsi pilvipalveluiden hallinnassa. Se on itsepalveluportaali, joka kuuluu palvelun pääkäyttäjien tukipalveluun.

Itsepalveluportaali on tarkoitettu Microsoft Online Subscription -käyttöoikeuksien hankintaa ja hallintaa sekä Azure-kapasiteetin seurantaa varten.

Tukipalvelut

Onrego Managed Cloud™️ Enable -tuki vastaa sopimuksia, laskutusta ja teknistä tukea koskeviin kysymyksiin. Tuki kattaa ne pilvipalvelut ja käyttöoikeudet, jotka hankit meiltä.

Sinä vastaat hankkimastasi palvelusta ja sen ylläpidosta sekä tukitarpeen havaitsemisesta. Me tarjoamme reaktiivisen tukikanavan palveluillesi.

Enable-palvelussa on eri tukitasoja sekä omat palvelupisteet. Lisäki palveluun kuuluu palveluilmoitusten seuranta ja tiedotus, on-premise -tuki Microsoft-teknologioille, Office 365, Microsoft 365 ja EMS -pääkäyttäjätukipalvelu sekä Azure-tukipalvelu.

Palvelun käyttäminen

Sinun näkökulmastasi palvelun käyttö on Microsoft 365 -palveluihin liittyvien työ- ja muutospyyntöjen tilaamista. Palvelun käyttäjinä ovat nimeämäsi pääkäyttäjät, joilla on oikeus tehdä työ- ja muutospyyntöjä. Voit tehdä palvelupyynnöt palvelupisteeseen tukiportaalin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Kysy lisätietoja palvelusta

Heräsikö kysymyksiä palveluun liittyen?

Palvelun käyttöönotto tapahtuu hyvin nopeasti.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.