Hae sivustolta

Onrego Managed Cloud™️ Enable

Hanki Azure-pilvikapasiteetti ja käyttöoikeudet suoraan osaavalta kumppani eli meiltä! Jos haluat itse ylläpitää ja kehittää pilvipalveluitanne, mutta kaipaat tukipalvelua pilvikapasiteetin hankintaan, voit kääntyä meidän puoleemme.

Tilaa palvelu

Teknistä tukea ja kulujen optimointia

Onrego Managed Cloud™️ Enable on tuotteistettu pilvikapasiteettipalvelumme. Sen avulla voit itse hallita tarvitsemaanne pilvikapasiteettia ja organisaationne käyttäjäoikeuksia. Saat meiltä teknisen tuen Azureen liittyen.

Kun tarvitset apua pilvikustannusten optimointiin ja pilvi-infran automatisointiin, voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen.

Onrego Managed Cloud™️ Enable kuuluu kaikille asiakkaillemme, jotka hankkivat Azure-kapasiteettinsa ja muut tarvittavat Microsoft Online Subscription-käyttöoikeudet meiltä. Palveluumme sisältyy tuki, Onrego Marketplace itsepalveluportaali sekä Office 365 -pääkäyttäjätukipalvelu.

Palvelun hyödyt

Laskutus kuukausittain käytön mukaan

REST-API rajapintaintegraatiot & Onrego Marketplace -itsepalveluportaali

Ammattimaiset tukipalvelut aina arkkitehtitasolle saakka

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat itse ostaa pilvikapasiteetin, mutta kaipaavat tukea ja pilvialustan asiantuntemusta.

Palvelu sopii myös kaikille, jotka kaipaavat päiväkohtaista laskutusta ja selkeää pilvikulutuksen raportointia.

Tukipalvelut

Onrego Managed Cloud™️ Enable -tuki vastaa sekä sopimus-, laskutus- että teknisen tuen kysymyksiin. Tuki kattaa ne pilvipalvelut ja käyttöoikeudet, jotka asiakas on hankkinut Onregolta.

Asiakas vastaa hankkimastaan palvelusta ja sen ylläpidosta sekä tukitarpeen havaitsemisesta. Onrego tarjoaa reaktiivisen tukikanavan asiakkaan palvelulle.

Enable-palvelussa on eri tukitasoja, palvelupiste, palveluilmoitusten seuranta ja tiedotus, on-premise -tuki Microsoft-teknologioille, Office 365, Microsoft 365 ja EMS -pääkäyttäjätukipalvelu sekä Azure-tukipalvelu.

Onrego Marketplace

Onrego Marketplace tehostaa asiakkaan omaa ajankäyttöä palveluiden hallinnassa. Se on itsepalveluportaali, joka kuuluu Onrego Managed Cloud™ Enable asiakkaiden pääkäyttäjien tukipalveluun.

Onrego Marketplace on tarkoitettu Microsoft Online Subscription -käyttöoikeuksien hankintaa ja hallintaa sekä Azure -kapasiteetin seurantaa varten.

Palvelun käyttäminen

Asiakkaan kannalta palvelun käyttö on Microsoft Office 365 palveluihin liittyvien työ- ja muutospyyntöjen tilaamista. Palvelun käyttäjinä ovat asiakkaan nimeämät pääkäyttäjät, joilla on oikeus tehdä työ- ja muutospyyntöjä. Palvelupyynnöt tehdään Onregon palvelupisteeseen tukiportaalin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Palvelun aloittamiseen hyödynnetään Onrego Rapid Onboarding Serviceä. Se toimii staging area –tyyppisesti uusille sovelluksille ja tarpeille, joille suoritetaan asiakkaan tilaamalle sovellukselle pilvikelpoisuusanalyysi ja arvioidaan sovelluksen ylläpitoon liittämisen mahdollisuuden.

Kysy lisätietoja palvelusta

Heräsikö kysymyksiä palveluun liittyen?

Palvelun käyttöönotto tapahtuu hyvin nopeasti.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Jussi Vento


Chief Marketing Officer jussi.vento@onrego.fi +358 50 337 6746