Onrego on luotettava ja kokenut kumppani organisaatioille jotka haluavat hyödyntää Microsoft Azure- ja Amazon Web Services-ratkaisuja ilman luottokorttia tai tarvetta erikseen hakea laskutustietoja portaaleista.

 


 

Miksi laskutusasiakkaaksi?

Lasku lähetetään toteutuneen kulutuksen mukaan, asiakkaan haluamalla toimitustavalla, suoraan ostoreskontraan.

Ei ylimääräisiä kustannuksia: Palvelut laskutetaan voimassa olevilla julkisilla hinnoilla ilman laskutuslisiä.

Ei riskiä, että palvelut pysähtyvät, jos luottokortin luottoraja umpeutuu.

Ei tarvetta etukäteisinvestoinneille.

Tuki-, käyttöönotto ja kehityspalvelut saatavilla tarvittaessa.

Normaalisti Microsoft Azure ja Amazon Web Services palvelut ostetaan luottokortilla tai Microsoft Azuren tapauksessa tekemällä Enterprise Agreement sopimuksen ja etukäteisinvestoinnin (yli 500 työntekijän yritykset). Luottokortin käytössä hankaluutena on luottoraja. Kun kesken kuukauden luottokortin luottoraja ylittyy, pilvipalvelut pysähtyvät välittömästi. Etukäteisinvestoinneissa hankaluutena on ennakointi, sekä kustannuksien siirtyminen OpExista CapExiin.

Onregon pilvipalveluiden laskutusasiakkuuspalvelu on palvelu mikä ei maksaa organisaatioille lainkaan ylimääräistä: normaali sähköinen tai paperinen lasku toimitettuna organisaation ostoreskontraan. Suora lasku sisältää organisaation Azure- ja/tai Amazon Web Services kulutuksen toteutuneen mukaan laskutettuna julkisilla hinnoilla.

Microsoft Azure- tai Amazon Web Services-tilausten muuttaminen Onregon laskutusasiakkaaksi onnistuu käden käänteessä, ilman käyttökatkoa tai erillisiä kustannuksia.

 


 

Microsoft pilvikäyttöoikeudet

Tarvitsetko Microsoft Azure-palveluiden lisäksi myös käyttöoikeuksia Microsoft Windows 10:n, Office 365:n, Enterprise Mobility + Security tai esimerkiksi Operations Management Suite palveluihin? Kauttamme saat myös Microsoftin pilvikäyttöoikeudet kuukausilaskutteisina palveluina ilman lisähintaa.

 

Tutustu lisää!

 


 

Tuki- ja lisäpalvelut Microsoft Azurelle

Palveluvalikoimaan kuuluu myös Microsoft Azure-käyttöönottopalvelu. Palvelussa perustetaan Microsoft Azure-tili, tehdään tarvittavatesivalmistelut ja perustetaan S2S-VPN tunneli.

Azure tukipalvelu on tarkoitettu organisaatioille, jotka eivät halua itse hallinnoida Azurea (perustaa uusia palveluita, käyttäjätunnuksia- ja käyttöoikeuksia tai hallinnoida virtuaaliverkkoja ja-palomuureja).

Tarjonnassa on tarpeen mukaan räätälöitäviä Azure-kehityspalveluita, kun syntyy tarve uusille  Microsoft Azure-pohjaisille ratkaisuille tai muutoksille.

Tilaukset ja lisätiedot: