Hae sivustolta

Hybrid Infra Management

Yhdistämme pilven ja on-premises –alustasi hallintakerrokset ja luomme turvallisen ja helposti hallittavan hybridipilven. Tarjoamme aidon hybridiratkaisun, joka rakennetaan julkipilven lähtökohdista.

Kysy lisätietoja
Onrego - The Managed Cloud Company

Pilven hallinta ja turvataso myös konesaliin.

Hybridipilven voi toteuttaa useammalla tapaa. Yksi tapa on rakentaa se konesalin lähtökohdista. Toinen, ja huomattavasti modernimpi tapa, on rakentaa hybridiympäristö lähtien julkipilvestä.

Hybrid Infra Management on älykäs hybridiratkaisu, joka yhdistää pilven ja on-premises –alustan hallintakerrokset noudattaen alan parhaita käytäntöjä, työkaluja ja automaatioita. Ratkaisun avulla saamme ulotettua pilven turvatason on-premises –alustallesi.

Azure Stack palveluna.

Voimme tuoda Azuren palveluita suoraan konesaliinne. Olemme markkinoiden ainoa toimija, joka pystyy toimittamaan Azure Stackin palveluna. Saat koko paketin täysin hallittuna palveluna ilman omia rautainvestointeja.

Ota yhteyttä

Juhana Raitasalo


Chief Customer Officer juhana.raitasalo@onrego.fi +358 40 759 0526

Kysy lisätietoja

Haluatko rakentaa aidon hybridiratkaisun, joka rakennetaan pilven lähtökohdista? Haluatko ratkaisun, joka tuo pilven luotettavuuden, turvatason ja hallintakerrokset suoraan omaan konesaliympäristöösi?

Se on mahdollista. Laita viestiä ja kysy lisätietoja.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Cloud Badass - Azure-webinaari

Hybridiympäristöjen hallinta Azuren avulla

Mitkä ovat tyypillisimmät hybridipilviympäristön hallintaan liittyvät ongelmat? Mitä näille haasteille voi tehdä? Miten Azure auttaa asiassa?

Certified Cloud Badass ja Onregon Chief Technical Officer Pekka Onnela kertoo webinaarissamme mitä työkaluja Azuresta löytyy hybridympäristöjen hallintaan ja miten näitä työkaluja käytetään.

Ilmoittaudu mukaan