Hae sivustolta

DevOps ja julkinen pilvi

Autamme ohjelmistokehitystiimejä saamaan enemmän irti DevOpsista. Saat meiltä DevOpsin operatiivisen osaamisen sekä hyvin hallitun pilvialustan.

Kysy lisätietoja

Mikä DevOpsissa mättää?

DevOpsiin liittyy kaksi selkeää ongelmaa. Ensimmäinen on se, että DevOps on lähes täysin devaajien dominoima. DevOpsista on tullut DevDeviä.

Toinen on ongelma on se, että devaajat eivät halua operoida pilvi-infraa. Devaajat haluavat devata. Kysy vaikka omilta devaajiltasi.

DevOpsin pyörittäminen vaatii hyvää operointiosaamista, jota meiltä löytyy. Meidän lisäarvomme DevOpsiin on alustaosaaminen – Azure ja AWS. Katsomme sovelluksianne vaakatasossa ja autamme hallitsemaan sovellusten ja järjestelmien muodostamaa kokonaisuutta.

Tuomme DevOpsiin operatiivisen osaamisen, hallintamallin luomisen ja noudattamisen sekä ylipäätään yhteiset pelisäännöt.

Lopputuloksena on tehokkaampia, turvallisia ja hallittuja ratkaisuja. Saatte sovellukset nopeammin ulos markkinoille ja infrastanne tulee entistä kestävämpi sekä erittäin luotettava.

Jatkuvan kehittämisen malli

DevOpsissa on kyse kulttuurista ja jatkuvan kehittämisen mallista, joka tukee modernia ohjelmistokehitystä ja sovellusportfolioiden hallintaa. DevOpsissa ohjelmistokehittäjät ja IT-operaatioista vastaavat henkilöt tekevät yhteistyötä ja käyttävät moderneja työkaluja voidakseen rakentaa, testata, toimittaa ja käyttöönottaa kestäviä ohjelmistoja liiketoiminnan ehdoilla ja aikatauluilla.

Ytimekkäästi kiteytettynä DevOpsin avulla pyritään karsimaan manuaaliset, turhat ja toistuvat työvaiheet pois ohjelmistokehityksestä sekä automatisoimaan työvaiheita ja yhdenmukaistamaan kehityskäytäntöjä.

DevOps auttaa kehitys- ja tuotantotiimejä toimimaan tehokkaammin automaation, yhteistyön, nopean palautteen ja iteratiivisen kehityksen kautta.

Saat meiltä DevOpsin operatiivisen puolen kokonaisuudessaan. Jätä pilvialustan operointi meille ja anna tiimisi keskittyä devaamiseen.

Anna devaajien devata, jätä Opsi meidän huoleksi

Tuotamme teille hyvin hallitun, tietoturvallisen ja helposti saavutettavan pilvialustan, joka tukee DevOpsia ja modernia ohjelmistokehitystä.

Me hoidamme Ops-puolen, jotta teidän kehitystiiminne voi keskittyä sataprosenttisesti sovelluskehitykseen DevOps-hallintamallin ja -ohjeistuksen mukaisesti. Näin voimme varmistaan sovellustenne toimivuuden ja ketterän käyttöönoton. Ops-tiimimme antaa kehitystiimillenne jatkuvaa palautetta, jotta voimme varmistaa sovellusten nopean ja toimivan käyttöönoton.

Onrego DevOps pohjautuu Azure DevOpsiin ja rakentuu Onrego Managed Cloud™-palvelun päälle. Managed Cloud on turvallinen, hallittu ja saavutettava pilvialusta, jonka ytimessä on sovellusarkkitehtuurin toimivuus.

Onrego DevOps -palvelu perustuu Azure DevOps Services-ratkaisuun. Azure DevOps Services tuottaa työkaluja kehitysyhteistyöhön, muun muassa korkean suorituskyvyn pipelinen, yksityisen Git-repositoryn, konfiguroitavat Kanban-taulut ja automatisoidut sekä jatkuvat testausmahdollisuudet.

Palvelumme ydin on hyvin hallittu, turvallinen ja saavutettava pilvialusta, joka edistää DevOpsin tuottavuutta ja kustannustehokkuutta.

Lisäarvomme teille on Managed Cloud-palvelu, joka tukee kaikkia julkisen pilven palveluiden mahdollisuuksia. Ei pelkästään IaaS-sovelluksia, vaan myös pilvinatiiveja PaaS-sovelluksia.

Tuotamme turvallisen ja saavutettavan pilvialustan sekä sovelluksille että IT-palveluille, olivat ne sitten pilvinatiiveja, perinteisempiä tai hybridiratkaisuja.

Onrego DevOps -palvelun liiketoimintahyödyt

Uusien toiminnallisuuksien nopeampi implementaatio Kestävämpi IT-infra Ongelmien nopeammat ratkaisuajat
Devaajat voivat keskittyä devaamiseen Kustannustehokkuus Tuotteet nopeammin markkinoille

Onrego DevOps -palvelun tekniset hyödyt

Automatisoidut käyttöönotot Saumattomat sovellusten toimitukset Kestävämpi IT-infra
Nopeammat ongelmien vaste- ja ratkaisuajat Resurssien keskitetty hallinta Enterprise-ympäristössä

Kysy lisätietoja DevOps-palveluistamme

Kaipaatteko tukea ja operatiivista osaamista DevOpsiinne? Laita viestiä lomakkeella, soita tai lähetä sähköpostia.

020 7191 430
myynti@onrego.fi

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Kysy lisätietoja

Onrego


Myynti myynti@onrego.fi 020 7191 430