Hae sivustolta

Cloud Adoption - pilvi haltuun hallitusti

Cloud Adoption Plan -vaiheessa rakennamme käyttöönottosuunnitelman perustuen organisaationne pilvistrategiaan ja nykytilaan.

Kysy lisätietoja

Suunnitelma siirtymän tueksi

Pilven hallitty käyttöönotto vaatii kunnon suunnitelman.

Ilman sen kummempaa jargonia kyse on projektisuunnitelmasta, joka ohjaa toimintaa kun siirrytään perinteisestä IT-maailmasta pilvimaailman aikakauteen. Suunnitelmassa määritellään mitä tapahtuu ja milloin, eli mitä sovelluksia viedään pilveen, millä aikataululla ja millä menetelmällä.

Nämä konkreettiset projektit ovat pilvisiirtymän agentteja, jotka tekevät pilvistrategiasta todellisuutta. Ilman näitä agentteja, pilvisiirtymää ei ole.

Lunasta pilven hyödyt

Hyvässä Cloud Adoption -suunnitelmassa rakennetaan eri sovelluksille ja järjestelmille sopivat migraatiopolut.

Pilven kanssa mennään usein metsään juuri siinä, että sovellukset yritetään viedä pilveen sellaisenaan – lift-and-shift. Lopputuloksena on, että pilvestä tulee arkkitehtonisesti hyvin kompleksi ja kallis, eikä pilven hyötyjä päästä lunastaamaan lainkaan.

Saatte lunastettua pilven hyödyt, kun yhdessä suunnittelemme järkevät migraatiopolut Discovery & Assesment -vaiheessa rakennetun tilannekuvan avulla.

Pilvi näyttää todellisen voimansa kun pääsemme hyödyntämään automaatioita ja yhteiset pelisäännöt ovat selvät. Tässä syystä hyvin laadittu pilven hallintamalli on erityisen tärkeä.

Kysy lisätietoja

Tarvitsetteko apua pilven halliun käyttöönoton kanssa?

Ota yhteyttä, rakennetaan teille hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta.

Kysy lisätietoja
=
Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.