Vuosien varrella useiden asiakkaiden kanssa on solmittu yksityiskohtainen puitesopimus helpottaaksemme asiakkaiden jatkuvaa palvelua ja uusien hankkeiden käynnistämistä.

Puitesopimus ei kuitenkaan velvoita asiakasta tilaamaan tiettyjä palveluita sopimuksen toimittajalta, vaan sen tarkoitus on helpottaa, yksinkertaistaa ja nopeuttaa asiantuntijapalvelun tilaus- ja toimitusprosessia.

Tutun, osaavan konsultin tai arkkitehdin saa helposti hommiin, kun yhteiset sävelet on sovittu kaikkia tulevia hankkeita silmälläpitäen.

 

Puitesopimuksen tilaus- ja toimitusmalli

Asiakkaan tunnistaessa tarpeen uudelle asiantuntijapalvelulle, pyydetään toimittajalta työsuunnitelma. Asiakas voi olla yhteydessä sopimuksen yhteyshenkilöön tai tuttuun asiantuntijaan. Toimittaja laatii työsuunnitelman ja työmääräarvion, joka toimitetaan asiakkaalle sähköpostilla. Työn voi tilata helposti sähköpostilla, vastaamalla toimittajan laatimaan työsuunnitelmaan ja kuittaamalla tilauksen. Toimittajan asiantuntija on yhteydessä tilaajaan, sopiakseen tarkemmasta toimitusaikataulusta sekä muista toimitukseen liittyvistä käytännön asioista.

Puitesopimusasiakkaillamme on myös yrityskohtaisesti neuvoteltu tunti- tai htp-hinta ja muita etuja liittyen toimitusaikoihin, tilauksiin ja muihin sopimusehtoihin. Joidenkin asiakkaidemme kanssa käytämme kansainvälisiä ICT-sopimus- ja toimitusehtoja, joidenkin kanssa yksityiskohtaisempia sopimusehtoja. Puitesopimuksen etuna on, että se tehdään aina erikseen, neuvotellen yrityksen kanssa, heidän erityistarpeensa huomioiden.

 

Palvelulupaukset puitesopimusasiakkaille

  1. Puitesopimusasiakkaalle 1 htp/kk maksutonta advisor-neuvonta-apua
  2. Reagoimme puitesopimusasiakkaamme uusiin tarpeisiin alle kolmen työpäivän kuluessa (konsultit/arkkitehdit)
  3. Ennalta sovittu hinnoittelu
  4. Salassapitosopimukset kattavat kaikki tulevat hankkeet
  5. Uusien hankkeiden käynnistäminen on vaivatonta ja nopeaa
  6. Puitesopimus ei sido asiakasta yhteen toimittajaan eikä velvoita tilaamaan mitään
  7. Puitesopimus mahdollistaa asiakkaan omien ja Onregon prosessien integroitavuuden
  8. Yhteinen työtila Onregon avainhenkilöiden kanssa

Puitesopimukseen voidaan listata asiantuntijapalveluiden osa-alueet ja määritellä Advisor-palveluiden sisältöä tarkemmin. Sopimus voi myös olla avoin, jolloin Onregon tarjoamia palveluita ei tarvitse rajata.

 

Pyydä lisätietoja tai varaa aika myynnin kanssa: