Microsoftin Software Assurance –asiakkaat voivat olla oikeutettuja SA- (Software Assurance) ja DPS- (Deployment Planning Services) etuseteleihin. Seteleillä voi hankkia tiettyjen Microsoft-teknologioiden suunnittelu- ja määrittelyprojekteja – parhaimmillaan täysin ilmaiseksi.

SA-seteleitä voi  myös muuntaa DPS-seteleiksi, ja DPS-seteleitä voi hyödyntää uusien teknologioiden käyttöönotossa.

Onrego on Microsoftin kuusinkertainen Gold Partner. Voimme ottaa vastaan Microsoftin SA- ja DPS-seteleitä asiantuntijatyöprojektien rahoitukseen.


Miten seteleiden kanssa toimitaan?

Organisaation lisenssiomaisuudesta vastaavalla henkilöllä on pääsy Microsoftin Volume License –sivustolle, josta voi tarkistaa käytettävissä olevien SA- ja DPS-seteleiden määrän. Seteleistä voidaan muodostaa eripituisia projekteja, jotka Onrego Microsoft Gold- ja Azure Circle Partner-kumppanina voi lunastaa.

Vaiheet ovat seuraavat:

  1. Ota yhteyttä Onregoon – katsotaan, mitä projekteja voidaan seteleillä tehdä
  2. Koostetaan seteliniput Onregon ohjeistuksen mukaan
  3. Projekti toteutetaan
  4. Onrego huolehtii kaikesta seteleihin liittyvästä koordinoinnista

Miksi hyödyntää seteleitä?

SA- ja DPS-setelit ovat rahanarvoinen etu, jota ei kannata hukata. Koska olemme kuusinkertainen Microsoftin Gold Partner, voimme toteuttaa seteleillä useita erilaisia projekteja. Onregolla on koestettu prosessi minimoimaan asiakkaan työmäärää setelietujen hyödyntämisessä.


Hyödynnä SA- ja DPS-setelit

Ota yhteyttä ja tarkistetaan etuisuuksienne tilanne: