Onregon Microsoft  Office 365 varmistuspalvelu on pilvipalveluratkaisu kaikille Microsoft Office 365:ta käyttäville organisaatioille, jotka haluavat varmistaa sähköpostin ja Sharepoint Online tiedostot ja jotka haluavat pystyä palauttamaan datoja tarvittaessa pitkältä ajalta, hyödyntäen tehokasta hakutoimintoa.

 


 

Mitä ratkaisu sisältää?

Onrego Office 365 Varmistus on 100 % pilvipalvelu, joka varmistaa organisaation valittujen käyttäjätilien sähköpostin ja Sharepoint Onlinen tiedostot. Palautukset voidaan tehdä selainkäyttöliittymän avulla, hyödyntäen tehokasta hakutoimintoa, ja palautuksen voi tehdä jopa tililtä toiselle.

Ratkaisu on helposti hankittava pilvipalvelu, joka lisensoidaan halutuille käyttäjille. Onregon asiakkaat voivat operoida helppokäyttöistä selainportaalia itse, tai hankkia operoinnin Onregon palveluna.

Ratkaisu sisältää varmistustilaa 30 GB per käyttäjä, ja Office 365 data on varmistettu 256-bittisellä AES salauksella. Ratkaisu on yhteensopiva EU-direktiivien kanssa. Ratkaisu ottaa automaattisesti kolme kertaa päivässä varmistukset datoista.

 


 

Ratkaisun hyödyt

Datan katoamisessa tyypillisin tilanne on ns. ”user error”, jossa käyttäjä tuhoaa vahingossa tiedostoja. Ratkaisu mahdollistaa tuhottujen tai muokattujen tiedostojen palauttamisen tilanteessa, jossa esimerkiksi Sharepoint Onlinen roskakori-toiminto ei tiedostoja tuo enää takaisin. Ratkaisulla voidaan palauttaa jopa tietoja, joiden omistajien tilit on jo ehditty tuhota Office 365:sta.
Ratkaisu sisältää hallintaportaalin, jossa voidaan valita mitä varmistetaan ja keneltä. Hallintaportaalin kautta voidaan lisäksi toteuttaa palautukset, hyödyntäen tehokasta hakutoimintoa. Haulla voidaan hakea esimerkiksi metatietojen avulla palautettava data.

 


 

Kenelle ratkaisu on tarkoitettu?

Ratkaisu on tarkoitettu kaikille Microsoft Office 365:ta käyttäville organisaatioille, jotka haluavat pystyä palauttamaan käyttäjien datoja Office 365:sta.

 


 

Miten ratkaisu ostetaan?

Ratkaisu lisensoidaan halutuille käyttäjille, ja siitä maksetaan kuukausittain käytön mukaan, kuten Microsoft Office 365:sta. Asiakkaamme voivat operoida selainkäyttöistä hallintaportaali itse, tai halutessaan hankkia operoinnin Onregolta palveluna.

Lähetä myyntipalveluumme yhteystietosi! Otamme yhteyttä ja teemme tarjouksen, jonka jälkeen toimitamme tarvittaessa palvelun nopeasti käyttöön.