Microsoftin Office 365 käyttöoikeudet perustuvat lisenssipaketteihin, jotka sisältävät tietyt palvelut. Käyttöoikeudet voi hankkia kuukausimaksullisena palveluna.

 


 

Microsoft Office 365 käyttöoikeudet

 

Jos Office-paketti halutaan lisensoida yhdessä O365-palveluiden kanssa, suositellaan käyttämään E3-lisenssiä. Se sisältää Office-lisenssin, sähköpostin, Skypen, OneDrive for Businessin, Yammerin ja Sharepointin.

Jos Office-paketti on lisensoitu muuta kautta, suositellaan E1-lisenssin käyttämistä.

E1-pakettiin sisältyy Online Office, jolla on mahdollista muokata pilvessä olevia tiedostoja portal.office.com-palvelun kautta. Paketoinnin osalta E1 vastaa E3:sta varsin hyvin.

Kioskityyppiseen käyttöön suositellaan K1-lisensointia, jossa on yhä käytössä sähköposti, Skype, OneDrive for Business ja Yammer. K1-lisenssi rajaa sähköpostilaatikon ja OneDrive for Business levytilan 2GB tasoon, ja sisältää myös muita rajoitteita.

Peruslisenssin lisäksi osalle käyttäjistä voidaan hankkia PSTN conferencing-lisenssit, jotta Skype-kokouksiin voi osallistua myös puhelimen välityksellä ilman Skype-applikaatiota. Edistyneempi sähköpostin edustaratkaisua voidaan hankkia ATP:n kautta (Advanced Threat Protection).

Organisaatio voi myös siirtyä suoraan SPE-lisensointiin, jolloin myös Windows 10-lisensointi ja CAL:it saadaan yhdellä kuukausimaksulla yhdessä Enterprise Mobility + Security -paketin kanssa.

Lue lisää Microsoft käyttöoikeuksista

 


 

Lisätiedot ja palvelun hankkiminen

Ota yhteyttä!