Onrego on kyvykäs ja ketterä digitaaliseen transformaatioon ja pilvipalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtymään pilvipalveluihin fiksusti ja hallitusti, luomaan uutta liiketoimintaa IoT:n ja digitalisaation avulla, sekä muuntautumaan palvelutuottamisen mallista palveluhallinnan malliin.

Toimimme Microsoft-ekosysteemissä, toteuttaen mielenkiintoisia Microsoft Azure, Office 365 ja Azure IoT projekteja asiakkaillemme. Olemme Microsoft Elite Enterprise Mobility, Gold Cloud Platform, Gold Datacenter, Gold Enterprise Mobility Management ja Gold Midmarket Solution Provider kumppani.

Olimme mukana elokuussa 2016 käynnistyneessä Microsoft Azure akatemiassa rekrytoivana kumppanina, jossa haettiin sekä nuoria tulevaisuuden kykyjä, että pitkän linjan ammattilaisia kouluttava ohjelma.

Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Hyvä meininki, moderni ote ja miellyttävät teknologiat luovat hyvää fiilistä ja pääset kulkemaan teknologian kärjessä.

Kanssamme pääset työskentelemään erinomaisien asiakkaiden parissa ja alan kovimpien kavereiden työkaverina. Olemme kovia ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestamme. Asiakkaamme ovat arvostelleet meidän erittäin taitaviksi. Meillä pääset hyödyntämään kykyjäsi. Olemme korkeimman AAA luottoluokituksen omaava yhtiö.

Haluatko työskennellä Onregolla?

Olemme aina kiinnostuneita kaikista joilla paloa ja halua! Intoa ja kykyä! Kerro meille mitä haluait meillä tehdä! Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@onrego.fi.

Ilmianna itsesi meille!

Pilviarkkitehteja ja -konsultteja

Haluatko päästä työskentelemään alan parhaiden pilviosaajien kanssa erittäin mielenkiintoisissa pilvihankkeissa? Haemme tiimiimme Microsoft-pilviosaajia tai sellaisiksi haluavia kehittymään kanssamme! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien Microsoft-pilviteknologioiden parissa, sekä mahdollisuuden oppia pilviteknologioiden huippuosaajaksi.