Hae sivustolta

Oma pilviarkkitehti?

Cloud Insights / Lukuaika < 1 min
Julkaistu
Jussi Vento
Chief Marketing Officer

Kun IT-infraan tehdään isoja muutoksia: migraatioita, työasemia, ohjelmistoja, lisensointeja ja kokonaisvaltaista datan siirtoa ja -hallintaa, pitää kokonaiskuva olla tiukasti hanskassa. Oma arkkitehti tai pilvineuvonantaja avuksi pilveistämiseen on havaittu toimivaksi malliksi.

Männä viikolla Kaukokiito otti käyttöön Onrego Cloud Coach -arkkitehtipalvelun ja tänään toinen suurasiakkaamme sai omansa. Homma toimii!

Asiakkaille selvitettiin Onrego Managed Cloud-kokonaiskuva. Tähän maailman pitää mennä. On ihan kiva ottaa yksittäisiä pilvipalveluita käyttöön, mutta arkkitehtuuria ja kokonaisuutta kannattaisi ”jonkun” miettiä. Se joku on Onrego Cloud Coach -arkkitehtipalvelu.

Mitä oma arkkitehti touhuaa?

Onrego Cloud Coach on asiakkaan agentti joka istuu asiakkaan puolella pöytää. Ensitöikseen Cloud Coach suunnittelee asiakkaan kanssa tavoitetilan, minkä suuntaan asiakkaan IT-palveluita kehitetään. Tavoite voi olla täyspilvi, hybridipilvi, tai asiakkaalle räätälöity oma ratkaisu, liiketoimintaan parhaiten sopivilla valinnoilla. Tästä lähtökohdasta Cloud Coach kehittää ympäristöä asiakkaan kanssa ja kanavoi uusia konsultointihankkeita asiakkuusvastaavalle, jonka kautta  uusia konsultointihankkeita ohjataan konsulttitiimille.

Cloud Coach huolehtii siitä, että pilven kokonaisvaltainen kehitys pysyy hanskassa ja oikealla raiteella, eivätkä yksittäiset sivuprojektit sotke kokonaiskuvaa ja -strategiaa.

Tutustu Cloud Coachiin.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariOps ❤ Devs – sovelluskehittäjä, näin kesytät Azuren IaaS, CaaS, PaaS, FaaS, SaaS – mitä mikäkin tarkoittaa? Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?