Liiketoiminnan kehittäminen digitalisaation murroksessa vaatii uudenlaisia tapoja ratkaista vanhoja ongelmia. Harvat yritykset pystyvät toimimaan samalla liiketoimintastrategialla ja -mallilla vuodesta toiseen. Kannattaa kysyä, milloin disruptio tapahtuu omalla toimialalla – tai vielä paremmin – miten sen voisi tehdä itse?

MUUTOSLABRA – Suunnannäyttäjä digitaaliseen transformaatioon

  • Muutoslabran avulla liiketoiminnan saa kasvuun kilpailijoita nopeammin ja kannattavammin.
  • Labran jälkeen yrityksellä on selkeä visio, toimintapolku ja ratkaisuvalikoima kehittää liiketoimintaa hyödyntäen uusimpia innovaatioita, teknologioita ja digitalisaation kaikkia mahdollisuuksia.
  • Sopii erityisesti yrityksille, joiden tulevaisuuden strategiaan on jo kirjattu liiketoiminnan kiihdyttäminen digitalisaation avulla.
  • Muutoslabra toteutetaan työpajamaisena koulutus- ja suunnittelutapahtumana yhdessä liiketoimintayksikön ja IT:n kanssa.Labrassa käydään läpi organisaation nykytila, kartoitetaan liiketoiminnan tarpeet ja luodaan polku uusille liiketoimintamahdollisuuksille hyödyntäen digitalisaatiota.


 

MUUTOSLABRA  – Kahden päivän mittainen työpaja

Tutustuminen asiakasorganisaation nykytilaan ja toimialan näkymiin, joiden pohjalta tuotetaan muutokseen opastava tiekartta. Työpajan aikana tuotetaan tulevaisuusstrategia, joka antaa suuntaviivat yrityksen omalle digitaaliselle transformaatiolle. Tarvittaessa autamme viemään läpi myös konkreettisen muutoksen, jolla luodaan kyvykkyyksiä digitalisaation hyödyntämiseen.

Hinta: 5 990 €

Hinnat ALV 0%. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot ja tilaukset: