Hae sivustolta

Microsoft Azure - julkinen pilvialusta

Ota käyttöön Azure joko IaaS- tai PaaS-alustana. Rakenna pilvipohjaisia sovelluksia, toteuta täysin pilvipohjainen IT-infra tai hallitse hybridiympäristöä pilvestä käsin. Olemme luotettu Azure-kumppani ja autamme sinua ottamaan Azuren haltuun hallitusti ja turvallisesti.

Kysy lisätietoja
Onrego - The Managed Cloud Company

Mitä sinun tulisi tietää Azuresta?

Azure on Microsoftin julkinen pilvialusta, joka sisältää hyvin laajan valikoiman valmiita rakennuspalikoita esimerkiksi täysin pilvipohjaisen ICT-infrastruktuurin tai pilvinatiivien sovellusten kehittämiseen. Azure myös mahdollistaa hybriympäristöjen pilvipohjaisen hallinnan.

Voit hyödyntää Microsoft Azurea joko IaaS- tai PaaS-alustana.

Azuren avulla voit rakentaa helposti saavutettavan, erittäin tietoturvallisen ja skaalautuvan ICT-infrastruktuurin, jonka hinnoittelu perustuu täysin resurssien käyttöön – maksat vain siitä mitä käytät.

Kun hyödynnät Azure IaaS-alustana, sinun ei tarvitse huolehtia oman konesalin ylläpidosta tai kustannuksista. Sinun ei myöskään tarvitse miettiä konesalin kaksintamista vaan Disaster Recovery -voidaan helposti toteuttaa Auren avulla.

PaaS-alustana Azure tarjoaa pilvipohjaisen kehitys- ja julkaisualustan sovelluksille, tukien koko elinkaarta: tuotanto, testaus, julkaisu, hallinta ja päivitykset onnistuvat Azuren työkalujen avulla.

Valmiiden komponenttien ja automatisoitujen ratkaisujen ansiosta sovellusten kehitys sekä julkaisu on nopeaa. Azure tukee konttiteknologiaa ja tarjoaa konttien hallinnan palveluna (Azure Kubernetes Service).

Azuren käyttöönotto - miten liikkeelle?

Pilveen ei kannata rynnätä luottokortti, tai luottokortit viuhuten, ilman suunnitelmaa tai strategiaa. Tai ilman osaavaa kumppania.

Azuren ja julkipilven hyödyt saat parhaiten lunastettua kun sinulla on selkeä käsitys mitä haluat pilvisiirtymällä saavuttaa niin teknologian kuin liiketoiminnan näkökulmasta. Ja kun sinulla on selkeä suunnitelma mitä aiot pilveen siirtää ja miksi.

Olemme rakentaneet pitkälle tuotteistetun mallin julkipilven ja Azuren käyttöönottoon, joka perustuu Microsoftin parhaisiin käytäntöihin. Asiakaslupauksemme on hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta.

Onrego - Azure-asiantuntija

Pilvivalmennus - Azure-koulutusta IT-ammattilaisille

Pilvivalmennus on kaikille IT-ammattilaisille sopiva ratkaisu oman ja tiimin pilviosaamisen kasvattamiseen. MCT-sertifioidut asiantuntijamme auttavat ottamaan Azuren ja julkipilven haltun parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Tutustu

Kuka on pilvialustojen hallitsija?

Kolmen suuren kamppailusssa – Microsoft Azure, AWS ja Google Cloud – globaalisti AWS johtaa pilvialustojen herruutta, mutta kaikki ennusteet näyttävät, että Azure on pian menossa ohi. Suomessa Azure on ylivoimaisesti käytetyin näistä kolmesta alustasta.

Miksi valita Azure?

 1. Microsoft Azure skaalautuu erinomaisesti. Maksat vain resurssien käytöstä, joten voit skaalata pilven resurssien käyttöä omien tarpeidesi mukaan. Azurella on enemmän pilvikapasiteettia tarjottavana kuin esimerkiksi Googlella ja Amazonilla.
 2. Azure kehittyy jatkuvasti. Uusia palveluita, toimintoja ja ominaisuuksia lisätään alustalle kovalla sykkeellä.
 3. Azure on erittäin turvallinen. Harvalla organisaatiolla on varaa rakentaa ja ylläpitää vastaavia tietoturvaominaisuuksia omassa konesaliympäristössään. Azurelle on myönnetty yli 90 compliance-sertifikaattia, enemmän kuin millään muulla pilvipalvelualustalla. Tutustu Azuren compliance-sertifikaatteihin.
 4. Azure ja hybridiympäristöt tulevat toimeen erittäin hyvin. Voit käyttää sitä osana omaa konesaliasi. Ja konesaliasi voidaan hallita suoraan pilvestä Azuren työkalujen avulla.

Miten Azure-kumppani auttaa sinua?

 1. Saat sertifioitua ja vuosien kokemusten kyllästämää tukea ja asiantuntemusta 24/7.
 2. Pidät Azuren ja pilven kulutuksen hallinnassa. Autamme sinua pilven kulutuksen optimoinnissa.
 3. Saat pilvikapasiteetin päiväkohtaisella laskutuksella. Lisäksi meidän kautta saat itsepalveluportaalin, jossa voit hallita käyttöoikeuksia ja omia Azure-tilauksia. Tarjoamme myös rajapinnan, jonka avulla voit esimerkiksi automatisoida organisaatiosi käyttöoikeuksien tilauksia.
 4. Tarjoamme suomenkielistä palvelua Suomalaista palvelua Avainlipulla varustettuna.
 5. Autamme pilvialustan ja pilvipalveluiden käytön tietoturvan koventamisessa.

Mitä Microsoft Azuren käyttö maksaa?

Hyvä puoli Azuressa on nopeus. Voit ottaa Azuren heti käyttöösi. Heität vain luottokortin palveluun ja alat tilailla resursseja. Mutta, ja tämä on todella iso mutta. Voimme luvata, että ilman suunnitelmaa ja Azuren ymmärrystä luottokorttilaskusta tulee isompi kuin uskallat kuvitella.

Kustannussäästöihin pääset käsiksi kun teet asioita fiksusti ja hallitusti. Miten tämä sitten tapahtuu? Tässä ainakin kolme huomionarvoista asiaa:

 1. Luo hallintamalli, jossa määrittelet muun muassa miten uusia pilvipalveluita otetaan käyttöön organisaatiossasi, miten käyttöoikeuksia hallitaan ja miten tietoturvaa valvotaan.
 2. Osta Azure-kapasiteetti päiväkohtaisella laskutuksella luotettavalta kumppanilta – puhutaan myös CSP-kumppaneista. Omaa luottokorttia ei kannata vinguttaa. Laskutusmallin avulla kulutuksen seuranta ja optimointi on huomattavasti helpompaa.
 3. Anna luotettavan kumppanin vastata Azure-ympäristön ylläpidosta ja hallinnasta. Näin säästät omaa aikaasi ja voit itse keskittyä liiketoimintojen tukemiseen, sovellusten kehittämiseen sekä uusien palveluiden innovointiin.

Toisin kuin oman konesaliympäristön kohdalla Azuren kustannukset perustuvat täysin kulutukseen. Eli et maksa raudan ylläpidosta vaan pilven resurssien kulutuksesta.

Tässä vielä muutama hyödyllinen linkki kustannuksiin liittyen:

Azuren hallintaa ja operointia vuosien kokemuksella

Osaamme Microsoft Azuren erinomaisesti. Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani, ja Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018.

Autamme sinua Azuren käyttöönotossa joko puhtaasti pilviratkaisuna tai hybridimallina, jossa laajennamme nykyistä IT-infraasi Azureen.

Palveluihimme kuuluvat Azuren 24/7 pilvihallinta, ylläpito ja tuki sekä tarjoamme Azure-pilvikapasiteettia erillisenä palveluna, joka sisältää tukipalvelut ja itsepalveluportaalin Azure-tilausten hallintaan. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita Azure-projekteihin.

Kysy lisää

Juhana Raitasalo


Chief Customer Officer juhana.raitasalo@onrego.fi +358 40 759 0526

Miten liikkeelle Azuren kanssa?

Etsitkö luotettavaa Azure-kumppania? Autamme mielellämme, oli kyse sitten pilvisiirtymän ensiaskelista tai jo pidemmälle kehittyneen pilvi-infran tai hybridiympäristön tehostamisesta.

Laita viestiä tai soita 020 7191 430.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.
Webinaari: Azure ja moderni sovelluskehitys

Webinaari: Azure ja modernin sovelluskehityksen edellytykset

Miten rakennat Azuren avulla sovelluskehitystä tukevan pilvi-infran? Millaisia työkaluja Azure tarjoaa devaajille ja DevOps-tiimeille?

Azure Developer Audience Lead Jussi Roine Microsoftilta ja Onregon Lead Cloud Architect Juuso Saranki keskustelevat siitä, miten organisaatiot voivat Azuren avulla rakentaa modernia sovelluskehitystä tukevan pilvi-infran sekä mahdollisimman tehokkaan toimintaympäristön devaajille ja DevOps-tiimeille.

Katso nyt