Hae sivustolta

Microsoft Azure

Microsoft Azure on julkinen pilvipalvelu ja moderni palvelutuotantoalusta, jota voidaan hyödyntää sekä IaaS- että PaaS -alustana.

Kysy lisätietoja

Luotettava, skaalautuva ja innovatiivinen Azure

Azure on Microsoftin julkinen pilvipalvelu ja moderni tapa tuottaa IT-palveluita sekä kehittää liiketoimintaratkaisuja. Voitte ottaa Azuren käyttöönne puhtaasti pilviratkaisuna tai hybridimallina, jossa laajennamme nykyistä IT-infraanne Azureen.

Azure tarjoaa skaalautuvuutta ja antaa vapauden käyttää teidän valitsemianne kehitystyökaluja ja sovelluskehyksiä. Azure tarjoaa käyttöönne lukuisia valmiita palveluita sovelluskehityksen tueksi ja liiketoimintaratkaisujen kehittämiseen. Tällaisia työkaluja ovat esimerkiksi Azure Bot Service, Azure Cognitive Search, Azure Machine Learning, Azure Kubernetes Service (AKS), Azure Arc, Azure IoT Edge – lue lisää Azure-palveluista.

Edullista ja luotettavaa kapasiteettia

Microsoft Azure tarjoaa teille fiksun tavan tuottaa IT-palveluita täydellisenä pilviulkoistuksena tai hybridi-mallina, jossa esimerkiksi oman konesalinne tallennuskapasiteettia laajennetaan Azureen, edullista ja luotettavaa levykapasiteettia hyödyntäen.

Azure tarjoaa innovatiivisia mahdollisuuksia ja uusia kyvykkyyksiä liiketoimintaratkaisujen kehittämiseen.

Me tarjoamme pilvihallinnan, tuen ja ylläpidon Azure-alustalle. Voit myös ostaa Azure-pilvikapasiteetin suoraan meiltä laskutuksella.

Azuren mahdollisuudet IT-palveluille

Voitte hyödyntää Azure ja julkista pilveä on-premises ratkaisujen ketteränä ja kustannustehokkaana korvaajana, tai mahdollistamaan uusia toiminnallisuuksia ja palveluita.

Azure on kuitenkin paljon enemmän kuin konesalin korvaaja. Se on uuden mahdollistaja ja liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaja.

Azuren avulla voimme toteuttaa esimerkiksi vahvan tunnistautumisen, disaster recoveryn, IDM/IAM-ratkaisut, automaatiot, VDI-ratkaisut ja salasanojen resetoinnit aiempaa helpommin, nopeammin, ketterämmin ja edullisemmin.

Kysy lisätietoja

Onrego


Myynti myynti@onrego.fi 020 7191 430

Azure

Julkinen pilvi, kuten Azure, vaatii yhteiset pelisäännöt, jotta osaatte hyödyntää pilveä oikein uusien ohjelmistojen ja palveluiden hankinnassa. Myös palvelumallinne tulee olla kunnossa ja ylläpitopalveluidenne tulee tukea julkista pilveä.

Ratkaisuvalikoimaamme sisältyy erilaisia jatkuvia palveluita pilvimaailmassa toimiville organisaatioille.

Onrego Managed Cloud™

Pilviaikakauden tuki ja ylläpitopalvelu. Sisältää pilvialustan täyden palvelun tuen, hallinnan ja ylläpidon sekä 24/7 -valvonnan.

Lue lisää

Onrego Managed Cloud™ Enable

Pilvikapasiteetti ja käyttöoikeudet täysin tuettuna palveluna. Ammattimaiset tukipalvelut aina arkkitehtitasolle saakka.

Lue lisää

Onrego Cloud Coach

Pilviarkkitehti täysin tuotteistettuna palveluna. Cloud Coach antaa jatkuvaa julkisen pilven kehitysapua parhaita käytäntöjä noudattaen.

Lue lisää

Kouluttaudu pilviosaajaksi ja ota Azure haltuun

Pilviosaajista on huutava pula. Pilven operointi vaatii täysin erilaista osaamista kuin perinteisen IT-infran pyörittäminen. Osaamisvajeen kuromiseksi kehitymme ratkaisun yhdessä Taitotalon kanssa.

Julkisen pilven akatemiassa hankit itsellesi tai tiimillesi osaamisen pilvialustan operointiin.

Tutustu

Miksi Onrego?

Osaamme Azuren erinomaisesti. Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani, ja Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018. Olemme auttaneet jo yli sataa organisaatioita hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia.

Miten liikkeelle Azuren kanssa?

Etsitkö osaavaa Azure-kumppania? Käydään yhdessä läpi nykytilanteenne, jonka jälkeen teemme teille ehdotuksen siitä, miten teidän kannattaa edetä Azuressa.

Varaa maksuton sparraussessio asiantuntijamme kanssa

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Azure ja DevOps

Hyvin hallittu pilvialusta tehostaa ohjelmistokehitystä. Teemme yhteistyötä DevOps-tiimien kanssa ja hoidamme pilven operatiivisen puolen. Anna devaajiesi keskittyä devaamiseen, jätä pilvialusta meidän huoleksi.

Lue lisää