Hae sivustolta

Microsoft Azure - autamme Azuren käyttöönotossa ja optimoinnissa

Saat meiltä täyden palvelun pilvihallinnan ja Azuren ylläpidon, pilvikapasiteetin laskutuksella sekä julkipilven asiantuntijapalvelut.

Kysy lisätietoja
Onrego - The Managed Cloud Company

Azuren hallintaa ja operointia vuosien kokemuksella.

Azure on Microsoftin julkinen pilvipalvelu, josta löytyy varsin reilu valikoima valmiita pilvipohjaisia palveluita esimerkiksi laskentaan, analytiikkaan, tallentamiseen ja verkkojen rakentamiseen. Voit hyödyntää Azurea sekä IaaS- että PaaS-alustana.

Autamme sinua Azuren käyttöönotossa joko puhtaasti pilviratkaisuna tai hybridimallina, jossa laajennamme nykyistä IT-infraasi Azureen. Palveluihimme kuuluu Azuren 24/7 pilvihallinta, ylläpito ja tuki sekä tarjoamme pilvikapasiteettia erillisenä palveluna, joka sisältää tukipalvelut sekä itsepalveluportaalin Azure-tilausten ja -käyttöoikeuksien hallintaan. Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita Azure-projekteihin.

Osaamme Azuren erinomaisesti. Olemme kuusinkertainen Microsoft-kultakumppani, ja Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi Suomessa vuonna 2018. Olemme auttaneet jo yli sataa organisaatioita hyödyntämään Azuren mahdollisuuksia.

CASE Relex

Pilven hallintamalli tukee Azuren käyttöönottoa

Toteutimme RELEXille julkisen pilven hallintamallin sekä DevOps-hallintamallin auttamaan Azuren hallitussa käyttöönotossa.

Lue lisää

Mitä sinun tulisi tietää Azuresta?

Azuren avulla voitn korvata konesalisi ja toteuttaa täysin pilvipohjaisen infran kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesi. Azuren avulla voit myös rakentaa täysin pilven avulla hallittavan hybridiympäristö.

Lisäksi Azure tarjoaa sovelluskehittäjille ison nipun valmiita palveluita pilvinatiivien sovellusten ja sovellustuotannon pipelinen rakentamiseen sekä automatisoimiseen. Tekoälyäkin saa suoraan Azuren hyllyltä.

Mutta. Pilveen ei kannata rynnätä luottokortti, tai luottokortit viuhuten, ilman suunnitelmaa tai strategiaa. Tai ilman osaavaa kumppania.

Azuren ja julkipilven hyödyt saat parhaiten lunastettua kun sinulla on selkeä käsitys mitä haluat pilvisiirtymällä saavuttaa niin teknologian kuin liiketoiminnan näkökulmasta. Ja kun sinulla on selkeä suunnitelma mitä aiot pilveen siirtää ja miksi.

Olemme rakentaneet pitkälle tuotteistetun mallin julkipilven ja Azuren käyttöönottoon ja noudatamme Microsoftin parhaita käytäntöjä. Asiakaslupauksemme on hyvin hallittu, turvallinen ja helposti saavutettava pilvialusta.

Onrego - Azure-asiantuntija

Pilvivalmennus - Azure- ja pilviosaajaksi puolessa vuodessa

Pilviosaajista on huutava pula. Pilven operointi vaatii täysin erilaista osaamista kuin perinteisen IT-infran pyörittäminen.

Ota Azure ja julkipilvi haltuun puolessa vuodessa. Pilvivalmennus on kaikille IT-ammattilaisille sopiva ratkaisu pilviosaamisen kasvattamiseen.

Tutustu

Kuka on pilvialustojen hallitsija?

Kolmen suuren kamppailusssa – Azure, AWS ja Google Cloud – globaalisti AWS johtaa pilvialustojen herruutta, mutta kaikki ennusteet näyttävät, että Azure on pian menossa ohi. Suomessa Azure on ylivoimaisesti käytetyin näistä kolmesta alustasta.

Miksi valita Azure?

 1. Azure skaalautuu erinomaisesti. Maksat vain resurssien käytöstä, joten voit skaalata pilven resurssien käyttöä omien tarpeidesi mukaan. Azurella on enemmän pilvikapasiteettia tarjottavana kuin esimerkiksi Googlella ja Amazonilla.
 2. Azure kehittyy jatkuvasti. Uusia palveluita, toimintoja ja ominaisuuksia lisätään alustalle kovalla sykkeellä.
 3. Azure on erittäin turvallinen. Harvalla organisaatiolla on varaa rakentaa ja ylläpitää vastaavia tietoturvaominaisuuksia omassa konesaliympäristössään. Azurelle on myönnetty yli 90 compliance-sertifikaattia, enemmän kuin millään muulla pilvipalvelualustalla. Tutustu Azuren compliance-sertifikaatteihin.
 4. Azure ja hybridiympäristöt tulevat toimeen erittäin hyvin. Voit käyttää sitä osana omaa konesaliasi. Ja konesaliasi voidaan hallita suoraan pilvestä Azuren työkalujen avulla.

Miten Azure-kumppani auttaa sinua?

 1. Saat sertifioitua ja vuosien kokemusten kyllästämää tukea ja asiantuntemusta 24/7.
 2. Pidät Azuren ja pilven kulutuksen hallinnassa. Autamme sinua pilven kulutuksen optimoinnissa.
 3. Saat pilvikapasiteetin päiväkohtaisella laskutuksella. Lisäksi meidän kautta saat itsepalveluportaalin, jossa voit itse hallita käyttöoikeuksia ja omia Azure-tilauksia. Tarjoamme myös rajapinnan, jonka avulla voit esimerkiksi automatisoida organisaatiosi käyttöoikeuksien tilauksia.
 4. Tarjoamme suomenkielistä palvelua Suomalaista palvelua Avainlipulla varustettuna.
 5. Autamme pilvialustan ja pilvipalveluiden käytön tietoturvan koventamisessa.

Mitä Microsoft Azuren käyttö maksaa?

Hyvä puoli Azuressa on nopeus. Voit ottaa Azuren heti käyttöösi. Heität vain luottokortin palveluun ja alat tilailla resursseja. Mutta, ja tämä on todella iso mutta. Voimme luvata, että ilman suunnitelmaa ja Azuren ymmärrystä luottokorttilaskusta tulee isompi kuin uskallat kuvitella.

Kustannussäästöihin pääset käsiksi kun teet asioita fiksusti ja hallitusti. Miten tämä sitten tapahtuu? Tässä ainakin kolme huomionarvoista asiaa:

 1. Luo hallintamalli, jossa määrittelet muun muassa miten uusia pilvipalveluita otetaan käyttöön organisaatiossasi, miten käyttöoikeuksia hallitaan ja miten tietoturvaa valvotaan.
 2. Osta Azure-kapasiteetti päiväkohtaisella laskutuksella luotettavalta kumppanilta – puhutaan myös CSP-kumppaneista. Omaa luottokorttia ei kannata vinguttaa. Laskutusmallin avulla kulutuksen seuranta ja optimointi on huomattavasti helpompaa.
 3. Anna luotettavan kumppanin vastata Azure-ympäristön ylläpidosta ja hallinnasta. Näin säästät omaa aikaasi ja voit itse keskittyä liiketoimintojen tukemiseen, sovellusten kehittämiseen sekä uusien palveluiden innovointiin.

Toisin kuin oman konesaliympäristön kohdalla Azuren kustannukset perustuvat täysin kulutukseen. Eli et maksa raudan ylläpidosta vaan pilven resurssien kulutuksesta.

Tässä vielä muutama hyödyllinen linkki kustannuksiin liittyen:

Kysy lisää

Juhana Raitasalo


Chief Customer Officer juhana.raitasalo@onrego.fi +358 40 759 0526

Miten liikkeelle Azuren kanssa?

Etsitkö luotettavaa Azure-kumppania? Autamme mielellämme, oli kyse sitten pilvisiirtymän ensiaskelista tai jo pidemmälle kehittyneen pilvi-infran tai hybridiympäristön tehostamisesta.

Laita viestiä tai soita 020 7191 430.

Miten näitä tietoja käsitellään? Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Azure ja hybridiympäristön hallinta

Tiesitkö, että Azure voidaan laajentaa ja tuoda osaksi jo olemassaolevaa konesaliasi? Tai, että voimme hallinnoida konesaliasi Azuren avulla ja ulottaa Azuren tietoturvan konesaliisi

Azure toimii erinomaisesti hybridympäristöissä. Voimme yhdistää Azuren ja konesalisi hallintakerrokset. Lopputuloksena on helposti hallittava hybridipilvi, jossa tuomme pilven turvatason on-prem -alustallesi.

Katso webinaarimme aiheesta: Hybridiympäristöjen hallinta Azuren avulla

Cloud Badass - Azure-webinaari

Webinaari: Miksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi?

Etätyön kasvun myötä pilven kulutus ja pilvipohjaisten työkalujen käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Tämä muutos ajaa organisaatioita viemään sovelluksia ja järjestelmiä pilveen entistä kuumeisemmin.

Mutta, onko julkipilvi aina oikea vaihtoehto? Mistä ja miten lähteä liikkeelle juuri nyt? Miten ylipäätään pilvessa voi tehdä asioita hallitusti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti?

Katso nyt