Hae sivustolta

Cloud Natives / Lukuaika < 1 min

Kymmenen vuotta MCT-kouluttajana

Onregon CTO Pekka Onnela on toiminut Microsoft Certified Trainerina nyt 10 vuotta. Microsoft Official Courses-kouluttajana Pekka on kymmenen vuoden aikana kouluttanut satoja System Center-osaajia, etenkin Service Managerin, SCOMin ja Orchestratorin osalta.

Onrego

Pekka on yksi harvoja System Centeriin erikoistuneita kouluttajia. System Centerin lisäksi Pekka kouluttaa myös pilviosaajia.

– Koulutukset ovat muutakin kuin vain opetusta, kertoo Pekka. – Olen koulutusurani aikana verkostoitunut koko osaajakenttään. Kursseilla kävijät ovat käyttäneet enemmän tuotteita tai palveluita ja haluavat tehostaa ja päivittää omaa osaamistaan. Päivittäminen jatkuu myös kurssien jälkeen, toimin edelleenkin luotettuna neuvonantajana useille koulutuksen käyneille.

Koulutuksessa oppii myös kouluttaja. Onnela saa koulutuksista paljon sellaista tietoa, mitä voi itse hyödyntää päätyössään konsulttina.

– Koulutus on hyvin vuorovaikutteista, itse saan paljon tietoa käytännön tekemisestä. Olemme joskus käyttäneet vertausta vertaistukeen, osaavien koulutettavien kanssa syntyy paljon keskustelua ja yhteistä kehitystä. Win-win-koulutusta, nauraa Pekka.

Esimakua koulutuksiin: Onnela käy usein puhumassa ja luennoimassa erilaisissa tilaisuuksissa. Katso alta taltiointi TechTalksista lokakuulta 2017.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi? Cloud Badass - Azure-webinaariAzure ja tietoturva – parhaat käytännöt Ilmaisia ämpäreitä tarjolla – pilven hallintamallin tärkeydestä

Onrego


Myynti myynti@onrego.fi 020 7191 430