Hae sivustolta

Cloud Insights / Lukuaika < 1 min

Kuinka meistä tuli vuoden kumppani?

Onrego valittiin Suomessa Microsoftin vuoden kumppaniksi kesällä 2018. Näemme, että seuraava vuosi tuo tullessaan vahvan pilveistämis- ja modernisointiaallon. Halu auttaa asiakkaitamme uudistumaan ja tehostamaan liiketoimintaansa ovat toimintamme kulmakiviä.

Jussi Vento

Kulkemalla omaa polkuamme

On helppo myydä tuotteita ja valmiita ratkaisuja. Meidän näkökulmamme taas on valmiiden ratkaisujen tai yksittäisten tuotteiden sijaan hyödyntää pilvitransformaatiopolkua, jossa selvitetään asiakkaan liiketoimintaprosessien käyttämät sovellukset ja suunnitellaan miten ne pilveistetään. Olemme havainneet tämän olevan tehokas ja fiksu keino modernisoida alusta, jolla liiketoimintaa ajetaan.

Olemalla kehityksen kärjessä

Olemme olemassa kehittääksemme asiakkaidemme liiketoimintaa. Se edellyttää syvää ymmärrystä pilvimaailmasta ja jatkuvaa omaa kehittämistä. Pilvi ei ole valmis, vaan kehittyy valtavaa vauhtia. Meidän pitää itsemme kehittyä ja oppia samaa tahtia. Tämä on yrityskulttuurimme perusta – haluamme olla edelläkävijöitä ja johtaa muutosta.

Ajattelemalla pidemmälle

Koska haluamme aidosti edistää digitalisaatiota Suomessa ja auttaa asiakkaitamme hyödyntämään teknologiaa liiketoiminnan kasvun tukena, olemme mukana kouluttamassa uusia pilviasiantuntijoita Julkisen pilven akatemiassa. Tänä syksynä akatemiassa kouluttautuu kymmeniä IT-osaajia ottamaan pilven haltuun.

Erinomaisella osaamisella

Aiemmin asiakkaamme ovat saaneet meidät valitessaan erinomaisen kumppanin – nyt asiakkamme saavat meidät valitessaan vuoden kumppanin.

Suositut artikkelit

Cloud Badass - Azure-webinaariMiksi ja milloin kannattaa valita Azure ja julkipilvi? Cloud Badass - Azure-webinaariAzure ja tietoturva – parhaat käytännöt Ilmaisia ämpäreitä tarjolla – pilven hallintamallin tärkeydestä

Jussi Vento


Chief Marketing Officer jussi.vento@onrego.fi +358 50 337 6746